Εγώ πάντως είμαι της άποψης πως ότι θέλουν να σπάσουν αυτοί που κάνουν την δουλειά, το σπάνε.
Και όταν λέω θέλουν εννοώ έχουν οικονομικό όφελος.
Δεν υπάρχει πακέτο σε εύκολο δορυφόρο για την Ευρώπη και μεγάλη ζήτηση που να μην έχει σπάσει.
Γιαυτο,
το μελλον λεγεται για τους τωρινους σερβερς,streaming.
Ολα αυτα τα πακετα που ειναι κλειστα στο sharing ηδη παιζουνε σε streaming....
Κάνεις λάθος, Dsmart και Digiturk ενδιαφέρουν εκατομμύρια τούρκους αλλά δεν σπάνε (στο Digiturk μόνο τα HD και τα LigTV).
OSN ενδιαφέρει εκατομμύρια άραβες αλλά επίσης παραμένει άσπαστο εδώ και 2+ χρόνια.
Για την ακρίβεια τα δύο παραπάνω πακέτα είναι το "ιερό δισκοπότηρο" κάθε σοβαρού cracker, αυτός που θα τα σπάσει πρώτος (αν σπάσουν ποτέ) θα βγάλει εκατομμύρια.
Η άποψη πως "ότι κλειδώνει, ξεκλειδώνει" είναι εξ' ορισμού εσφαλμένη και δείχνει άγνοια στην κατανόηση των κρυπτογραφικών αλγορίθμων.
Ναι έχω άγνοια στους κρυπτογραφικούς αλγόριθμους.
Αλλά μιλώντας εκ του αποτελέσματος, υπάρχει κάποιο σοβαρό πακέτο στους Astra ή στον Hotbird (που είναι πρακτικά οι πιο εύκολοι δορυφόροι) που να μην έχει σπάσει?
θα συμφωνήσω! πιστεύω οτι μέχρι τέλος του χρόνου θα έχει προχωρήσει πολύ το πράγμα! άλλωστε και στον οτε το ίδιο συμβαίνει!Η αλλαγή θα προχωρήσει γιατί ... έτσι γουστάρουν. Δε μπορείτε να κάνετε τίποτα, εκτός από το να κόψετε τη συνδρομή.
Η αλλαγή θα προχωρήσει γιατί ... έτσι γουστάρουν. Δε μπορείτε να κάνετε τίποτα, εκτός από το να κόψετε τη συνδρομή.
Ξεκινάς από μία λανθασμένη αφετηρία, οπότε δε μπορούμε να κάνουμε συζήτηση. Ξέρεις πόσους "πειρατικούς" συνδρομητές είχε το Orbit/Showtime πριν περάσει σε secure sillicon και εκμηδενίσει την πειρατεία; Κοντά στο 1,5 εκατομμύριο. Αντιλαμβάνεσαι για πόσα χρήματα μιλάμε; Και 20 ευρώ να έδινε ο κάθε user το χρόνο (που ήταν παραπάνω) μιλάμε για ένα κύκλο εργασιών 30 εκατομμυρίων. Νομίζεις δε θέλουν να το σπάσουν; Θέλουν, αλλά δε μπορούν.
Όσο για τους Astra/Hotbird, αφού επιμένεις, περίμενε σε λίγο καιρό το secure sillicon pairing στα HD του Sky Italia, ενώ εδώ και καιρό τα HD του γαλλικού Canal+ μοιράζονται από ελάχιστους. Γιατί μόνο τα HD και όχι όλα; Γιατί πολύ απλά τα πακέτα αυτά έχουν εκατομμύρια συνδρομητές και μόνο όσοι αναβάθμισαν τα τελευταία χρόνια σε HD δέκτες έχουν τη δυνατότητα για secure sillicon. Το ίδιο άλλωστε συμβαίνει και με τη Nova.
Προσωπικά δεν υπερασπίζομαι το πάντρεμα, απλώς προσπαθώ να παρουσιάζω το θέμα στην πραγματική του διάσταση. Μην έχετε αυταπάτες, σαν αυτό που γράφεις πως "μέσα από την εταιρία θα δοθεί το υλικό". Δεν υπάρχει αυτό, το 100% πάντρεμα θα εξαφανίσει την πειρατεία για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα. Το αν αυτό τελικά θα είναι επικερδές για τη Nova είναι αμφίβολο.Διαβάζοντας τα περισσότερα κείμενα εδώ, έχω την αίσθηση ότι η πλειοψηφία υπερασπίζεται το πάντρεμα. Διακρίνω σωστά;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.