Τακτική nova με συνδρομητές ελεύθερης κάρτας

Παλι καλα που σου παντρευει την καρτα με τον δεκτη γιατι σκεψου να στο παντρεψει και με το σπιτι σου; Τον δεκτη τον πας στο εξοχικο το σπιτι μονο αν ειναι τροχοσπιτο. :grinning-smiley-043

Ειναι πολλοι που εχουν καταστημα ταβερνα ψησταρια κλπ και για να πληρωνουν λιγοτερα το περνουν για το σπιτι και απλα βαζουν αλλο ενα πιατο στο μαγαζι και δεν τους κανει κοπο να κουβαλανε και τον δεκτη καθε φορα που θελουν να τον βαλουν στο καταστημα.

Φυσικα δεν χανει αυτα που χανει η Nova με τον διαμοιρασμο της καρτας αλλα χανει. Μια λυση ειναι να μπορουσε ο δεκτης να εχει συνδεση με την τηλεφωνικη γραμη και ετσι αν δεν ειναι συνδεμενο στο νουμερο σου να μην δουλευει αλλα απο την αλλη απο την στιγμη που ο πελατης πληρωνει γιατι να μην εχει το δικαιωμα οχι μονο στο εξοχικο του να το παει αλλα ακομα και σε εναν φιλο σε εναν γειτονα.

Σιγά μην το κάνει αυτό.
Θα χάσει όσους συνδρομητές εκτός Ελλάδας έχει.

Όχι ότι θα της μείνουν πολλοί μετά το πάντρεμα.

Και ακόμα και να μπορούσε να σταματήσει το cardsharing αύριο(που και με το πάντρεμα πάλι πιστεύω δεν θα τα καταφέρει) ο ΟΤΕ θα μάζευε συνδρομητές, όχι η Nova.

Last edited by a moderator:
Ο στόχος τους πάντως ειναι με το κλεισιμο του 5ου αναμεταδότη και πέρασμα σε dvb-s2 (που σημαινει και 20% λιγότερα έξοδα αναμετάδοσης) να ρίξουν σημαντικά και τις τιμές. Θα δείξει....

Τα χρήματα που γλιτώνει από το κλείσιμο του 5ου αναμεταδότη είναι αν θυμάμαι καλά από τον ισολογισμό 20.000.000 ευρώ το χρόνο. Αν περάσει η μείωση όλη στους συνδρομητές, αυτό αντιστοιχεί σε έκπτωση 50 ευρώ το χρόνο, ή 62,5 αν το βάλεις με το ΦΠΑ του. Δηλαδή περίπου 5 ευρώ το μήνα κάτω ανά συνδρομητή. Δεν είναι καμία φοβερή έκπτωση που μπορεί να μειώσει σημαντικά πχ το full pack σε επίπεδα ΟΤΕ TV.

Κι εγώ εκτιμώ πως τυχόν μηδενισμός της πειρατείας της Nova ποιο πολύ θα ωφελήσει τον ΟΤΕ. Κάποιος που έδινε 100-150 ευρώ το χρόνο δε μπορεί ξαφνικά να πάει να δώσει 600 και 700.

Και ο ΟΤΕ δεν θα έχει καμία τρομερή αύξηση πάντως(πάντως μεγαλύτερη από την Νοva).

Τα χρήματα που γλιτώνει από το κλείσιμο του 5ου αναμεταδότη είναι αν θυμάμαι καλά από τον ισολογισμό 20.000.000 ευρώ το χρόνο. Αν περάσει η μείωση όλη στους συνδρομητές, αυτό αντιστοιχεί σε έκπτωση 50 ευρώ το χρόνο, ή 62,5 αν το βάλεις με το ΦΠΑ του. Δηλαδή περίπου 5 ευρώ το μήνα κάτω ανά συνδρομητή. Δεν είναι καμία φοβερή έκπτωση που μπορεί να μειώσει σημαντικά πχ το full pack σε επίπεδα ΟΤΕ TV.

Κι εγώ εκτιμώ πως τυχόν μηδενισμός της πειρατείας της Nova ποιο πολύ θα ωφελήσει τον ΟΤΕ. Κάποιος που έδινε 100-150 ευρώ το χρόνο δε μπορεί ξαφνικά να πάει να δώσει 600 και 700.

Ηδη με τα συνδυαστικά πακέτα έχουν μειώσει τις τιμές και αν θελουν να επιβιώσουν την σημερινή εποχή ξέρουν οτι δεν υπάρχει πλέον πελατεία να τους δίνει 65 ευρω τον μήνα η δεν ειναι αρκετή. Εκτός του κόστους του 5ου αναμεταδότη, χωρίς την ΑΕΚ στην Α Εθνική με βάση την ρήτρα της συμφωνίας θα πληρώσουν 15 η 20% λιγότερα στην Σουπερ Ληγκ και προφανώς θα ζητήσουν μειώσεις και στα δικαιώματα ταινιών κλπ
Απο το σταματημα της πειρατείας θα κερδίσουν κυρίως φανατικούς της σουπερ ληγκ η καποιους που θα παρουν το φτηνότερο πακέτο κυρίως για τα πανελλαδικά κανάλια, το πόσους θα κερδίσουν θα εξαρτηθεί και απο τις τιμές που θα έχουν.

Η μόνη καλή προσφορά που έχουν μέχρι στιγμής είναι τα 30 για το απλό 3play.

Ρεαλιστική τιμή είναι το 40 για 3play με αθλητικά ή σινεμά(+ απεριόριστες κλήσεις) και το 50 για 3play με full pack.

Και όταν βρίσκεις αλλού double-play με 10-15 ευρώ(HOL), ο πειρατής ακόμα και σε τέτοιες τιμές δεν θα βάλει.

Σιγά μην το κάνει αυτό.
Θα χάσει όσους συνδρομητές εκτός Ελλάδας έχει.

Όχι ότι θα της μείνουν πολλοί μετά το πάντρεμα.

Και ακόμα και να μπορούσε να σταματήσει το cardsharing αύριο(που και με το πάντρεμα πάλι πιστεύω δεν θα τα καταφέρει) ο ΟΤΕ θα μάζευε συνδρομητές, όχι η Nova.
ετσι ακριβος ....... σωστοςςςςς

και με τα καινουργια που διαβαζουμε και εδω κλαφτα χαραλαμπε .......
http://www.avclub.gr/forum/showthre...ικής-εμβέλειας-και-αναμετάδοσή-τους-μέσω-Nova

Με το πάντρεμα, η Nova χάνει το πλεονέκτημα ότι μπορούσε να μπαίνει σε δέκτη της επιλογής του συνδρομητή στο εξωτερικό, με τον οποίο έκανε ότι άλλο ήθελε.

Ο ΟΤΕ σε αφήνει μόνο ελεύθερα να δεις σε άλλους δορυφόρους.

Ήλπιζα ότι θα δώσει την δυνατότητα στους συνδρομητές με ελεύθερη κάρτα να χρησιμοποιούν δέκτη της επιλογής τους παντρεύοντας την κάρτα με μοντούλα ci+ έτσι πέρυσι αγόρασα δύο… αλλά απ ότι φαίνεται βιάστηκα και πρόσθεσα άλλες δύο στην συλλογή μου!

Η νόβα θα επρεπε να ανησυχεί για κάτι περισσότερο απο την πειρατεία κ αυτό είναι οι συνδρομητές που έχει στο εξωτερικό. Δεν είναι μυστικό πως η εταιρία κανει τα στραβά μάτια μιας και έχει μεγάλα εσοδα απο αυτούς. Αν παραθέσω δική μου εμπειρία, σε 2 καταστηματα forthnet (Αθηνα και Ηράκλειο), οι υπάλληλοι φιλικότατα είχαν την ίδια απάντηση: Ασφαλώς κ θα κάνουμε το συμβόλαιο σε τοπική διεύθυνση, θα πάρετε τον αποκωδικοποιητη και δε θα το πουμε σε κανεναν.

Η ερώτηση είναι, γιατί να παρω λοιπόν μια ακριβή συνδρομή την οποία δε θα μπορώ να έχω στον solo2 μου μαζί με το σουηδικό viasat μου; Ας πούμε όμως πως αντε και παίρνω τον εργοστασιακό δέκτη. Γιατί λοιπόν να μην στραφεί κάποιος στον OTE TV με το 1/3 του κοστους και ελαφρώς καλύτερο (HD) περιεχόμενο; Για το ελληνικό ποδόσφαιρο; Μήπως αυτό προβάλεται και απο τον ΑΝΤ1 Europe, ο οποίος μετακόμισε (τυχαίο; ) στον ισχυρότατο 9Ε; Αν όντως ο ΑΝΤ1 αποχωρίσει απο την πλατφόρμα (το θεωρώ δύσκολο, αλλά όχι απίθανο) είναι λίγοι αυτοί που νομίζουν πως ο Alpha και ΣΚΑΙ δε θα ακολουθήσουν την πόρτα της εξόδου;

O Αnt1 Europe μόνο κύπελλο δείχνει, όχι πρωτάθλημα.
Αλλά τι να το κάνεις και το πρωτάθλημα?

Ναι. Μάλιστα η δεσμευση για το πρωταθλημα είναι μέχρι το Μαιο 2015. Εαν η νοβα διατηρήσει το ίδιο κοστολόγιο κ επιβιώσει μέχρι τότε, δε θα εκπλαγώ αν δω όλο το πρωτάθλημα ή να μετακομίζει στον ΟΤΕ ή ακόμη και αγώνες διαφορετικών ομάδων να προβάλλονται σε διαφορετικές πλατφόρμες. Κακά τα ψέματα, εκτός του κόστους, η μόνη διαφορά (και ουσιαστικά ο μόνος λόγος για να προτιμήσει κάποιος Νοβα) είναι το πρωτάθλημα..

Και την Eurolague μην ξεχνάς.

Πάντως μην το αποκλείουμε να έχουμε εκπλήξεις τώρα που θα ζητήσει μείωση τιμής στην Superleague η Nova.
Πιθανό να κάνει το ίδιο και στην Euroleague όπως πέρυσι.

Για CH.L και E.L δεν λέω γιατί τα βρίσκεις πολύ φθηνά στο JSC, όπως και όλα τα πρωταθλήματα-κύπελλα.

Με πήραν τηλέφωνο προχθές και μου είπαν ότι μου προσφέρουν δωρεάν τον δέκτη τάδε (δυστυχώς οδηγούσα εκείνη την ώρα και δεν συγκράτησα τον τύπο του). Τους είπα ότι μια χαρά είμαι με τον δέκτη που έχω και δεν θέλω τίποτα. Μα είναι εντελώς δωρεάν μου είπαν και σας κάνουμε απλώς μια ενημέρωση. Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό ??? Για δαχτυλίδι αρραβώνων μου φάνηκε η κλήση.

Με πήραν τηλέφωνο προχθές και μου είπαν ότι μου προσφέρουν δωρεάν τον δέκτη τάδε (δυστυχώς οδηγούσα εκείνη την ώρα και δεν συγκράτησα τον τύπο του). Τους είπα ότι μια χαρά είμαι με τον δέκτη που έχω και δεν θέλω τίποτα. Μα είναι εντελώς δωρεάν μου είπαν και σας κάνουμε απλώς μια ενημέρωση. Γνωρίζει κανείς τι είναι αυτό ??? Για δαχτυλίδι αρραβώνων μου φάνηκε η κλήση.

Μην μασάς ομορφόπαιδο......... Με το ζόρι γαμπρός δεν γίνεται.... Μείνε όπως είσαι μέχρι το τέλος !!!!!!

Ναι, μέχρι τέλος... να πέσει ηρωικά. Πάρε το δεκτάκι που σου δίνουν τσαμπέ. Έτσι κι αλλιώς αν μείνεις στη Νova με αυτό θα είσαι σε λίγο καιρό... δεν γλυτώνεις.

Από Σεπτέμβρη που θα φανούν τα δύσκολα για τη νόβα με την υποβάθμιση του αθλητικού της κομματιού θα έχουμε εξελίξεις σε όλους τους τομείς.

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη με υγεία, κέφι και μπρίο.

Γνωστός μου εννιά χρόνια με Full Pack στα γνωστά 50+ Ευρώ δέχθηκε κλήση αρχές Φλεβάρη για αλλαγή. Τους είπε ότι δεν ενδιαφέρεται. Τέλη Απριλίου εκεί που έβλεπαν τηλεόραση κόβεται ξαφνικά το σήμα. Τηλεφωνεί λοιπόν άμεσα στη Nova, όπου και τον ενημερώνουν ότι από την αμέσως επόμενη μέρα θα μπορεί να παραλάβει τον νέο εξοπλισμό από κατάστημα Forthnet. Εξοργισμένος ζήτησε να μάθει τον λόγο και η απάντηση του υπάλληλου: Η εταιρία θέλει να απολαύσουν όλοι οι συνδρομητές τις νέες υπηρεσίες Nova κι έτσι όσοι έχουν Full Pack μέχρι τέλη Ιουλίου θα πρέπει να προμηθευτούν τον εξοπλισμό που τους δίνει η Nova. Μάλιστα ο 831 πάει δωρεάν, ο 865 πάει με 129 Ευρώ με δωρεάν τα HD για ένα χρόνο και δωρεάν εγκατάσταση. "Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν όλοι οι υπόλοιποι", του είπε. Όταν ρώτησε ο γνωστός μου, τι να κάνει τον δέκτη που έχει αξίας 500 Ευρώ ο υπάλληλος του είπε πως ο ίδιος απλά εντολές εκτελεί. Φυσικά ο γνωστός μου ΔΕΝ πήγε να πάρει τον νέο εξοπλισμό και ζήτησε σπάσιμο συμβολαίου μετά από εννιά χρόνια. Φυσικά του επέστρεψαν και το ποσό, καθώς είχε -όπως όλοι- προπληρώσει τον μήνα του.

Αυτά λοιπόν σχετικά με "με το ζόρι γάμος δεν γίνεται".

Ισως να βρηκαν κατι υποπτο στην καρτα του και ηθελαν να ξεκαθαρισει το θεμα μεσω παντρεματος