Τακτική nova με συνδρομητές ελεύθερης κάρτας

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη με υγεία, κέφι και μπρίο.

Γνωστός μου εννιά χρόνια με Full Pack στα γνωστά 50+ Ευρώ δέχθηκε κλήση αρχές Φλεβάρη για αλλαγή. Τους είπε ότι δεν ενδιαφέρεται. Τέλη Απριλίου εκεί που έβλεπαν τηλεόραση κόβεται ξαφνικά το σήμα. Τηλεφωνεί λοιπόν άμεσα στη Nova, όπου και τον ενημερώνουν ότι από την αμέσως επόμενη μέρα θα μπορεί να παραλάβει τον νέο εξοπλισμό από κατάστημα Forthnet. Εξοργισμένος ζήτησε να μάθει τον λόγο και η απάντηση του υπάλληλου: Η εταιρία θέλει να απολαύσουν όλοι οι συνδρομητές τις νέες υπηρεσίες Nova κι έτσι όσοι έχουν Full Pack μέχρι τέλη Ιουλίου θα πρέπει να προμηθευτούν τον εξοπλισμό που τους δίνει η Nova. Μάλιστα ο 831 πάει δωρεάν, ο 865 πάει με 129 Ευρώ με δωρεάν τα HD για ένα χρόνο και δωρεάν εγκατάσταση. "Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν όλοι οι υπόλοιποι", του είπε. Όταν ρώτησε ο γνωστός μου, τι να κάνει τον δέκτη που έχει αξίας 500 Ευρώ ο υπάλληλος του είπε πως ο ίδιος απλά εντολές εκτελεί. Φυσικά ο γνωστός μου ΔΕΝ πήγε να πάρει τον νέο εξοπλισμό και ζήτησε σπάσιμο συμβολαίου μετά από εννιά χρόνια. Φυσικά του επέστρεψαν και το ποσό, καθώς είχε -όπως όλοι- προπληρώσει τον μήνα του.

Αυτά λοιπόν σχετικά με "με το ζόρι γάμος δεν γίνεται".
Οτι θα γίνει θα γίνει το ξέρουμε όλοι.
ΟΧΙ όμως με τον τρόπο του........ "Γνωστού" σου.......

Ναι, μέχρι τέλος... να πέσει ηρωικά.

Μου αρέσεις !!!!!!

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Τακτική nova με συνδρομητές ελεύθερης κάρτας

Όταν ρώτησε ο γνωστός μου, τι να κάνει τον δέκτη που έχει αξίας 500 Ευρώ ο υπάλληλος του είπε πως ο ίδιος απλά εντολές εκτελεί.

500 ευρώ δέκτη για να βλέπει NOVA?

Ναι Γιάννη, 500 ευρώ δέκτη για να μπορεί να βλέπει νόβα, να μπορεί να βλέπει άλλα πακέτα του εξωτερικού με συνδρομή, να παίζει τις ταινίες του μέσω του δέκτη, να βλέπει τις φώτο που έχει αποθηκευμένες στο nas του... να ..να ...να...

Είναι πολλά τα να... Καλά έκανε...

Ναι Γιάννη, 500 ευρώ δέκτη για να μπορεί να βλέπει νόβα, να μπορεί να βλέπει άλλα πακέτα του εξωτερικού με συνδρομή, να παίζει τις ταινίες του μέσω του δέκτη, να βλέπει τις φώτο που έχει αποθηκευμένες στο nas του... να ..να ...να...

Είναι πολλά τα να... Καλά έκανε...

Μα θα μπορει να τα κανει ολα αυτα παλι!

Μα θα μπορει να τα κανει ολα αυτα παλι!

Στον ύπνο του μπορεί... :flipout:

βρε παιδιά μία παράκληση..

όταν δεν γνωρίζετε τι μπορούν να κάνουν πολλοί δέκτες που κυκλοφορούν στην αγορά μην λέτε έτσι ελαφριά την καρδία ότι μπορεί ο συνδρομητής να κάνει τα ίδια πράγματα και με τον ιδιοκτησιακό δέκτη της νόβα, του οτε, του sky και δεν συμμαζεύεται...

Εννοω θα κρατησει τον σουπερ δεκτη του για τα υπολοιπα εκτος νοβα.

Και 2ο τον pace

παιδιά ολοένα και περισσότερες εταιρίες(και σιγά σιγά όλες) έχουν αρχίσει σιγα σιγά και παντρεύουν τις κάρτες με τους δέκτες τους! κι αν μπορούν να πρσφέρουν περισσότερες υπηρεσίες έτσι καλά κάνουν για μένα! τώρα απο εκέι και πέρα όσον αφορά αυτούς που κόβουν έτσι την συνδρομή για λόγους παντρέματος κάρτας- δέκτη. Η κάθε νόβα ξέρει πως κι οι άλλες υπηρεσίες κάνουν το ίδιο οπότε απο την στιγμή που τα ελεύθερα ελληνικά δεν έχουν τίποτα σου λέει... Πάλι σε μένα θα γυρίσουν οπότε...

Εντάξει υποτίθεται, πως λίγο πολύ όλοι γνωρίζουμε................

Όχι φίλε εγώ (και πολοί άλλοι) δεν το ήξερα. Ότι διαβάζουμε πιστεύουμε.
Καλά οκ εγώ δεν είμαι ευκολόπιστος αλλα λέμε τώρα!
Ας το έγραφε από την αρχή αυτό που ήθελε να πει.
Δεν έχω πρόβλημα με τον φίλο και με κανένα εδώ μέσα.
Αλλά με μπέρδεψε... Πιστεύω να μπέρδεψε μόνο εμένα.

Η νόβα καλά κάνει και θέλει να παντρέψει κόσμο,εφόσον κοιτά το συμφέρον της και ειδικά προσβλέπει στην μετάβαση σε mpeg-4.Το κακό είναι,και απορώ ποιος τα σκέφτεται στην forthnet,πως διάλεξε λάθος εποχή.Superleague σχεδόν τελείωσε,champions league,europa έφτασαν στον τελικό που θα τους δείξει ελεύθερο κανάλι,final-4 επίσης,έχασε premier league,οπότε πως γίνετε να πείσεις κάποιον να παντρευτεί,όταν το αθλητικό σου πρόγραμμα(ένας από τους κύριους λόγους συνδρομητικής τηλεόρασης) δεν έχει να προσφέρει κάτι.Αντί να το ξεκινήσουν τέλη Αυγούστου-Αρχές Σεπτέμβρη,το ξεκινάνε τώρα.
Θα πει βέβαια κάποιος πως θέλει μέχρι 1/1/2014 να γλιτώσει brandwith και να παντρέψει τους πάντες.Ας ρισκάρει,γιατί αλλιώς δε βλέπω να της βγαίνει.

Παντρειες, ξεπαντρειες το θεμα ειναι απλο. Η Νοβα αποφασισε να επενδυσει στην αρρωστεια του Ελληνα φιλαθλου. Εαν θα της βγει η οχι θα το δουμε. Αλλιως δεν υπαρχει συγκριση με το 20αρι του ΟΤΕ.
Το να θελει καποιος να σε αναγκασει να εχεις εναν απαραδεκτο δεκτη απο αποψη λειτουργειας (κολληματα, επαννεκινησεις, αδυναμια χρησης diseq) και να πληρωνεις 62 ευρω για να βλεπεις επαναληψεις, ελευθερα καναλια και Ελληνικο πρωταθλημα σε μια μονο τηλεοραση κιολας, δεν ξερω απο ποιον μπορει να θεωρηθει καλη επενδυση.
Η Forthnet εχει πολλα προβληματα και η καταπολεμηση της πειρατειας ειναι το τελευταιο πραγμα που μπορει να σωσει ενα υποβαθμισμενο προιον σε τιμη premium.
Οσο για τους πειρατες, τους ειναι αδιαφορο πιστευω να σπασουν ενα προιον που απευθυνεται σε ενα μηδαμινο ποσοστο που θελει να βλεπει Ελληνικο ποδοσφαιρο.
Οταν λοιπον η Νοβα θα ακολουθησει τον δρομο του Alpha digital, δεν θα εχει καμια σημασια η συζητηση μας εδω.
Συγνωμη για την πολυλογια, αλλα επειδη για ακομα μια φορα βλεπω απο μια εταιρεια πρακτικες που εχουν θεση μονο στην Ελλαδα της σπαταλης και οχι της πραγματικοτητας, προσπαθω να καταλαβω γιατι γραφονται τοσες σελιδες για μια απολυτως λανθασμενη τακτικη μιας ουτως η αλλως πολυ κακης εταιρειας. Κριμα για τους ανθρωπους που θα χασουν την δουλεια τους.

Η μετάβαση είναι δεδομένη κ ακομη και κάποιοι που λένε πως ακομη ανανεωνουν με αδεσμευστες καρτες θα βρεθουν προ εκπληξεως συντομα. Ώς συνηθως κ πολύ άργησε η νοβα. Κατ'εμέ ειναι λογικό και επόμενο όπως πραττει. Γιατι το Σωτηριον ετος 2013 (Χριστός Ανέστη κιόλας :) ) να πρεπει υπάρχει sports1 και sports1 HD; Ο τρόπος ομως με τον οποιο το κάνει ειναι που τίθεται διαπραγματευσης. Θα μπορουσαν απλά να χρησιμοποιήσουν κλειδωμενα modulus ή να μην περιόριζαν τόσο τους δεκτες τους. Όπως αναφερθηκε απο κάποιον φιλο πριν περι δευτερου δεκτη, αν στην τελική ο λόγος υπηρεσιες/κοστος ήταν δελεαστικός και οι δεκτες επετρεπαν εγγραφες και streaming δε θα επρεπε να απασχολουσε κανεναν ο δευτερος δεκτης, ούτε για το 2ο τηλεχειριστήριο, ούτε για το "εξοχικό".

Last edited:
ξερει κανεις ποσοι ειναι οι συνδρομητες με ανυπαντρες καρτες ? ετσι για να υπολογισουμε ποτε θα σκασουν τα τηλεφωνα απο την Νοβα , αν ξεκινησαν τωρα απο τον γνωστο του φιλου οπως εγραψε πριν 2 σελιδες ποσο να τους παρει να τους καλεσουν ολους ?? αντε και τους καλουν , επειδη δεν εχω καμια ιδεα του ποσοι μπορει να ειναι οι ανυπαντροι , αν θελουν ολοι τον pace που θα βρουν τοσα κομματια εκει στην νοβα να τα δωσουν ?

Όχι alexa δεν το ξέρει κανείς παρά μόνο το ανάλογο τμήμα της νόβα.. Και ότι να γραφτεί είναι παπάτζες...

Η αλλαγή θα γίνει, σας τα έχει γράψει ο Παναγιώτης εδώ και καιρό.

Αλλά μη ξαναδιαβάσω για το δέκτη της Νόβα που μπορεί να κάνει ότι και οι δέκτες της αγοράς γιατί την επόμενη φορά δεν θα κρατηθώ και δεν θα απαντήσω μόνο με ένα "καλά νταξ" !!!!

Μη τρελαθούμε κιόλας...

Last edited by a moderator:
Ρε φιλε εννοουσα οτι θα εχει δυο δεκτες!
Οχι οτι ο pace ειναι ο super δεκτης.