Οτι θα γίνει θα γίνει το ξέρουμε όλοι.Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη με υγεία, κέφι και μπρίο.
Γνωστός μου εννιά χρόνια με Full Pack στα γνωστά 50+ Ευρώ δέχθηκε κλήση αρχές Φλεβάρη για αλλαγή. Τους είπε ότι δεν ενδιαφέρεται. Τέλη Απριλίου εκεί που έβλεπαν τηλεόραση κόβεται ξαφνικά το σήμα. Τηλεφωνεί λοιπόν άμεσα στη Nova, όπου και τον ενημερώνουν ότι από την αμέσως επόμενη μέρα θα μπορεί να παραλάβει τον νέο εξοπλισμό από κατάστημα Forthnet. Εξοργισμένος ζήτησε να μάθει τον λόγο και η απάντηση του υπάλληλου: Η εταιρία θέλει να απολαύσουν όλοι οι συνδρομητές τις νέες υπηρεσίες Nova κι έτσι όσοι έχουν Full Pack μέχρι τέλη Ιουλίου θα πρέπει να προμηθευτούν τον εξοπλισμό που τους δίνει η Nova. Μάλιστα ο 831 πάει δωρεάν, ο 865 πάει με 129 Ευρώ με δωρεάν τα HD για ένα χρόνο και δωρεάν εγκατάσταση. "Στην συνέχεια θα ακολουθήσουν όλοι οι υπόλοιποι", του είπε. Όταν ρώτησε ο γνωστός μου, τι να κάνει τον δέκτη που έχει αξίας 500 Ευρώ ο υπάλληλος του είπε πως ο ίδιος απλά εντολές εκτελεί. Φυσικά ο γνωστός μου ΔΕΝ πήγε να πάρει τον νέο εξοπλισμό και ζήτησε σπάσιμο συμβολαίου μετά από εννιά χρόνια. Φυσικά του επέστρεψαν και το ποσό, καθώς είχε -όπως όλοι- προπληρώσει τον μήνα του.
Αυτά λοιπόν σχετικά με "με το ζόρι γάμος δεν γίνεται".
ΟΧΙ όμως με τον τρόπο του........ "Γνωστού" σου.......
Ναι, μέχρι τέλος... να πέσει ηρωικά.
Μου αρέσεις !!!!!!
Last edited by a moderator: