stratigos24
AVClub Enthusiast
Η σταθεροποίηση δουλεύει. Έκανα και τώρα λήψεις με 400μμ 300μμ με 1/100 κλπ και βγήκαν οι περισσότερες οκ. Το θέμα είναι ότι απλά θα έπρεπε να δουλεύει καλύτερα αλλά δεν είναι θέμα φακού ελάττωμα δηλαδή στον συγκεκριμένο αλλά γενικά δεν έχει καλή απόδοση το VC αναλογικά με το να ήταν Νίκον Ζ ο φακός.Δε χρειάζεται να τη δούμε εμείς εφόσον αφορά ευαίσθητα δεδομένα. Αρκεί που για σένα είναι οκ.
Για τη σταθεροποίηση της παραπάνω συζήτησης παρόλο που δεν έχω επαφή με διαφορετικά συστήματα και third party φακούς δε μου ακούγεται περίεργο να μη συνεργάζεται άψογα. Ή τουλάχιστον δεν είναι η πρώτη φορά που το διαβάζω.
Σε περίπτωση που τελικά τον κρατήσεις και διαπιστώσεις πως κάτι δεν πάει καλά έχεις πάντα την εγγύηση 5 ετών. Το σκέφτομαι βέβαια καθαρά από την σκοπιά των τοπίων που θα ήταν και η αποκλειστική χρήση τέτοιου φακού για τα δικά μου γούστα οπότε μάλλον θα ήταν σε τρίποδο κυρίως.
Από εκεί και πέρα, λογικά θα τον κρατήσω γιατί πραγματικά είναι τρομερά ευέλικτος βγάζεις ότι θέλεις, είναι τρελό όταν τον δουλεύω το ποσό εύρος νοιώθεις ότι έχει, τα δείγματα πλέον μου φαίνονται καλά και... Ελπίζουμε σε μελλοντικό firmware update για την σταθεροποίηση.