toupia
Μέλος Σωματείου
Μπα, είναι 600 γραμμάρια και μήκος 99mm, με 13 λεπίδες, τέλειο bokeh και ταχύτατο autofocus. Φανταστικός, σου λέω!Βαλε και το τριαξονικο που τον κουβαλαει μην ντρεπεσαι![]()
Μπα, είναι 600 γραμμάρια και μήκος 99mm, με 13 λεπίδες, τέλειο bokeh και ταχύτατο autofocus. Φανταστικός, σου λέω!Βαλε και το τριαξονικο που τον κουβαλαει μην ντρεπεσαι![]()
Μια φωτό που έβγαλα πριν λίγο στο Ζάππειο με τον φακό:
1/640, F8, ISO 640, 400mm
Έχει ένα και το πιο σοβαρό...πανάκριβος!Δεν παρακολουθω στενα οσο την canon οποτε για αυτην θα μιλησω.
Υπαρχει ενας φακος που δεν βρισκω κανενα μειονεκτημα
![]()
Οπως βλέπεις , όλα είναι θέμα στιγμής, φωτισμου , κάδρου κλπΜια φωτό που έβγαλα πριν λίγο στο Ζάππειο με τον φακό:
1/640, F8, ISO 640, 400mm
Σε 100-400 Ζ + TC X1.4 να φανταστώ. Σίγα το βάρος, τώρα που συνήθισα.. Βασικά ίδιο βάρος σχεδόν έχουν:αλλωστε ο πρωτος ζουμ τελε ειναι τι θες και εσυ την τελειοτητα με την μια ?
μαθαινεις, προσαρμοζεσαι και αργοτερα καλα να ειμαστε αναβαθμιζομαστε.
Ναι οκΝαι το ξέρω, όπως και ο δικός μου sigma.
Αλλά όπως είπα σ αυτούς τους φακούς δεν έχει νόημα, θα χάσουν αρκετά σε ποιότητα.
Sent from my 24030PN60G using Tapatalk
Καλά εννοείται απλά η τιμή είναι αρκετά διαφορετική για τον πραιμ χαχαΣπάνια ενας φακός ζοομ μαζί με tele converter να είναι καλύτερος από έναν native zoom στα ίδια εστιακά μήκη.
Ειδικά για τέτοιους ζοομ με μεταβλητό διάφραγμα , χαμηλό μεσαίας κατηγορίας.
Γιάννη ο Sigma 100-400 που νομίζω είπες ότι έχεις από όσο θυμάμαι δέχεται πολλαπλασιαστές , σε Mount Fuji δεν ισχύει ?Ναι το ξέρω, όπως και ο δικός μου sigma.
Αλλά όπως είπα σ αυτούς τους φακούς δεν έχει νόημα, θα χάσουν αρκετά σε ποιότητα.
Σπάνια ενας φακός ζοομ μαζί με tele converter να είναι καλύτερος από έναν native zoom στα ίδια εστιακά μήκη.
Αυτό ξανά πες το..Eκει που εχουν παει οι τιμες των tele converters αστο καλυτερα.....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.