Να πω την αλήθεια μεγαλύτερο σοκ έπαθα σήμερα που έμαθα πως ο Τατσόπουλος είναι συγγραφέας παρά από το ότι πήδηξε τη μισή Αθήνα...
E, καλά τώρα... Αυτή η δήλωση δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, ούτε θα τον κρίνω απο αυτή. Αλλα πράγματα με ενοχλούν στον Τατσόπουλο - οτι πχ. είναι ψεύτης... Οσο ήμουν στην Αθήνα, πήδηξα κι εγώ τις μισές ελεύθερες Αθηναίες αλλά δεν συναντηθήκαμε ποτέ... Αν έλεγε αλήθεια, τι πιθανότητες είχαμε να μην συναντηθούμε σε μια ρεσεψιόν, σε ενα περίπτερο, σε μια πιάτσα ταξί...
Ο Τατσοπουλος ειναι βλακας,αναμενομενο το τρολαρισμα,αλλα φαινεται οτι για ορισμενους εχει πιο πολυ σουξε αυτος που πηδαει την μιση Αθηνα (θεωρητικα) απ οτι αυτοι που πηδανε ολακερη την Ελλαδα στην κυριολεξια η τους μεταναστες,αφου δεν εχουν βγαλει κιχ για το πανελληνιο πηδημα..
Ο Τατσοπουλος ειναι βλακας,αναμενομενο το τρολαρισμα,αλλα φαινεται οτι για ορισμενους εχει πιο πολυ σουξε αυτος που πηδαει την μιση Αθηνα (θεωρητικα) απ οτι αυτοι που πηδανε ολακερη την Ελλαδα στην κυριολεξια η τους μεταναστες,αφου δεν εχουν βγαλει κιχ για το πανελληνιο πηδημα..
Τατσόπουλος,Λιάνα και Κασιδιάρης,Λιάνα και ΣΚΥ.................τέτοια γουστάρει ο έλληνας ....
Δώστου κλειδαρότρυπα,κουτσομπολιό και βαβούρα και μπορεί να σε κάνει και πρωθυπουργό...
να τον στείλουμε γκαουλαιτερ στην γερμανία :smash:
Δεν νομίζω, για κάποιο λόγο το πήδηξα τη μισή Βάδη-Βυτεμβέργη δεν ηχεί στα αυτιά μου σωστά.
Δεν νομίζω, για κάποιο λόγο το πήδηξα τη μισή Βάδη-Βυτεμβέργη δεν ηχεί στα αυτιά μου σωστά.
Τατσόπουλος,Λιάνα και Κασιδιάρης,Λιάνα και ΣΚΥ.................τέτοια γουστάρει ο έλληνας ....
Δώστου κλειδαρότρυπα,κουτσομπολιό και βαβούρα και μπορεί να σε κάνει και πρωθυπουργό...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.