Τατσόπουλος αυτός ο υπέροχος άλτης

E, καλά τώρα... Αυτή η δήλωση δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, ούτε θα τον κρίνω απο αυτή. Αλλα πράγματα με ενοχλούν στον Τατσόπουλο - οτι πχ. είναι ψεύτης... Οσο ήμουν στην Αθήνα, πήδηξα κι εγώ τις μισές ελεύθερες Αθηναίες αλλά δεν συναντηθήκαμε ποτέ... Αν έλεγε αλήθεια, τι πιθανότητες είχαμε να μην συναντηθούμε σε μια ρεσεψιόν, σε ενα περίπτερο, σε μια πιάτσα ταξί...

Απάντηση: Re: Τατσόπουλος αυτός ο υπέροχος άλτης

Να πω την αλήθεια μεγαλύτερο σοκ έπαθα σήμερα που έμαθα πως ο Τατσόπουλος είναι συγγραφέας παρά από το ότι πήδηξε τη μισή Αθήνα...

Α κι εγώ... όχι συγγραφέας, αλλά βουλευτής... δεν το είχα αντιληφθεί. Ε τουλάχιστον δεν κακόπεσε η μισή Αθήνα.

E, καλά τώρα... Αυτή η δήλωση δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, ούτε θα τον κρίνω απο αυτή. Αλλα πράγματα με ενοχλούν στον Τατσόπουλο - οτι πχ. είναι ψεύτης... Οσο ήμουν στην Αθήνα, πήδηξα κι εγώ τις μισές ελεύθερες Αθηναίες αλλά δεν συναντηθήκαμε ποτέ... Αν έλεγε αλήθεια, τι πιθανότητες είχαμε να μην συναντηθούμε σε μια ρεσεψιόν, σε ενα περίπτερο, σε μια πιάτσα ταξί...

Πέτρο.....

άντε φτάνει πια, βγάλε την κουκούλα.

Ο Τατσοπουλος ειναι βλακας,αναμενομενο το τρολαρισμα,αλλα φαινεται οτι για ορισμενους εχει πιο πολυ σουξε αυτος που πηδαει την μιση Αθηνα (θεωρητικα) απ οτι αυτοι που πηδανε ολακερη την Ελλαδα στην κυριολεξια η τους μεταναστες,αφου δεν εχουν βγαλει κιχ για το πανελληνιο πηδημα..

59588_586663614693030_2122347924_n.jpg

Τατσόπουλος,Λιάνα και Κασιδιάρης,Λιάνα και ΣΚΥ.................τέτοια γουστάρει ο έλληνας ....

Δώστου κλειδαρότρυπα,κουτσομπολιό και βαβούρα και μπορεί να σε κάνει και πρωθυπουργό...

Ο Τατσοπουλος ειναι βλακας,αναμενομενο το τρολαρισμα,αλλα φαινεται οτι για ορισμενους εχει πιο πολυ σουξε αυτος που πηδαει την μιση Αθηνα (θεωρητικα) απ οτι αυτοι που πηδανε ολακερη την Ελλαδα στην κυριολεξια η τους μεταναστες,αφου δεν εχουν βγαλει κιχ για το πανελληνιο πηδημα..

Τώρα που ανέφερες τους μετανάστες... Μετά την δήλωσή του, ύποπτη κρίνεται η επιμονή του Τατσόπουλου να φέρουν και τις γυναίκες στην Ελλάδα...

Δεν βαριέσαι, στις μέρες που ζούμε τουλάχιστον μας κάνουν να γελάμε για να μην κλάψουμε. Άσε που μπορεί να κάνει και καλό στον τουρισμό. Είναι τεχνοκράτης στο σεχ, να τον στείλουμε γκαουλαιτερ στην γερμανία :smash:

Τατσόπουλος,Λιάνα και Κασιδιάρης,Λιάνα και ΣΚΥ.................τέτοια γουστάρει ο έλληνας ....

Δώστου κλειδαρότρυπα,κουτσομπολιό και βαβούρα και μπορεί να σε κάνει και πρωθυπουργό...

Διαφωνώ.

Στη ζωή μας χρειάζεται και το γέλιο, και το γελοίο. Βέβαια όχι να κάνουμε το τελευταίο βουλευτή. Αν και εδώ που τα λέμε αυτό επιτείνει τη γελοιότητα του πράγματος άρα περισσότερο γέλιο για μας.

να τον στείλουμε γκαουλαιτερ στην γερμανία :smash:

Δεν νομίζω, για κάποιο λόγο το πήδηξα τη μισή Βάδη-Βυτεμβέργη δεν ηχεί στα αυτιά μου σωστά.

Re: Απάντηση: Re: Τατσόπουλος αυτός ο υπέροχος άλτης

Δεν νομίζω, για κάποιο λόγο το πήδηξα τη μισή Βάδη-Βυτεμβέργη δεν ηχεί στα αυτιά μου σωστά.

Είναι που απέκλεισε τους άντρες και έτσι κάποια πράγματα ηχούν σωστά μόνο στα αυτιά του θηλυκού πληθυσμού. :ears:

Re: Απάντηση: Re: Τατσόπουλος αυτός ο υπέροχος άλτης

Οντως... Kάπως προς το sadο-maso ακούγεται... Γερμανικό πηλίκιο, μαστίγιο, μπότες...

Re: Απάντηση: Τατσόπουλος αυτός ο υπέροχος άλτης

+1 Αλλα δεν ειναι μονο οι Ελληνες, τα ταμπλοιντ μεσουρανουν στην Ευρωπη ιδιως σε Γερμανια,Αγγλια,η Bild ειναι η εφημεριδα με τις μεγαλυτερες πωλησεις στην Ευρωπη γυρω στα 3εκ φυλλα,μια εφημεριδα που πισω απο τα προκλητικα εξωφυλλα κρυβεται βαθυς συντηρητισμος,στα κινηματα του 68 εξαπελυσε μυδρους εναντια στην γερμανικη διαννοηση με τιτλους οπως "Αφήστε τους οικοδόμους να δουλέψουν ήσυχα, καμία παροχή στους μακρυμάλληδες χιμπατζήδες" παροτρυνε την αστυνομια να "βαρέσει τα κεφάλια των αντιρρησιών, μήπως και χυθεί λίγη φαιά ουσία" ,σημερα ειναι εναντια των μπαταχτσηδων νοτιοευρωπαιων,απο πισω ακολουθει και η Sun..

Το ένα φέρνει τ' άλλο...

Παλιά η συνταγή...Αρτον και θεάματα.

Σε πιό σύγχρονη τηλεοπτικοαποβλακοκαπιταλιστική εκδοχή.