Tattoos....

Νικολ προχωρα και μην σε απασχολει το θεμα πονος. Τα πρωτα 2-5 λεπτα θα το αισθανεσαι. Μετα μουδιαζει η περιοχη και δεν νοιωθεις τιποτα. Μονο αν το κανεις σε σημειο που εχει ελαχιστο λιπος και απο μεσα εχει κοκαλο θα αισθανθεις να σου γρατζουναει το κοκαλο και θα το νοιωσεις λιγο παραπανω το μοτερακι αλλα ολα ειναι στο μυαλο. Σιγα μην βαλεις και τα κλαματα. Οπως ελεγα και στην προηγουμενη υπογραφη μου : No tears please... It's a waste of good suffering...

Το πιο σπαστικό είναι... ο ήχος από το μοτεράκι.Όσο για τον πόνο τα είπε παραπάνω ο Νίκος(αν και στο εσωτερικό του μπράτσου δαγκώθηκα λιγάκι).Στο τετράωρο επάνω πάντως, το βζζζζ από το μοτέρ μου είχε προκαλέσει ένα μεγαλοπρεπέστατο πονοκέφαλο.

Ο πόνος είναι το τελευταίο πράγμα που με προβληματίζει στην συγκεκριμένη περίπτωση....
Σας ευχαριστώ όλους!

Η γνωμη μου Νικολ ειναι να το κανεις.Εχω κανει 4 και σε πληροφορω οτι οι πιο πολλοι φιλοι μου το ειδαν οταν ετυχε και πηγαμε για μπανιο δεν το ηξεραν καν.Το πιο καλο στουντιο ειναι η Medusa στην Καλιδρομιου.Το που θα το κανεις πρεπει να το αποφασισεις μονη σου.

πριν από 23 χρόνια - 17χρονο αλανιάρικο κλπ κλπ
icon10.gif
- φόρεσα το σκουλαρίκι στ' αριστερό αυτί (κατά τύχη διάλεξα το αυτί, δε θα με πείραζε και το δεξί) και ο σκοπός μου ήταν, κάποια στιγμή που θα μάζευα χρήματα - 15 χιλιάρικα ήταν τότε, για έναν πολύχρωμο αετό που σκιζόταν στον αέρα με μια κόμπρα - να χτυπήσω και το τατού. ο λόγος που δεν το έκανα, παρά το ότι τα χρήματα μαζεύτηκαν, ήταν ότι από εκείνη την ηλικία περίπου, το 99% του σώματός μου - εξαιρούνται οι πατούσες και οι παλάμες -bye- - καλύπτεται από ... αγνό παρθένο μαλλί:flipout: . και δεν σκέπτομαι την αποτρίχωση ...

icon10.gif
- φόρεσα το σκουλαρίκι στ' αριστερό αυτί (κατά τύχη διάλεξα το αυτί, δε θα με πείραζε και το δεξί) και ο σκοπός μου ήταν, κάποια στιγμή που θα μάζευα χρήματα - 15 χιλιάρικα ήταν τότε, για έναν πολύχρωμο αετό που σκιζόταν στον αέρα με μια κόμπρα - να χτυπήσω και το τατού. ο λόγος που δεν το έκανα, παρά το ότι τα χρήματα μαζεύτηκαν, ήταν ότι από εκείνη την ηλικία περίπου, το 99% του σώματός μου - εξαιρούνται οι πατούσες και οι παλάμες -bye- - καλύπτεται από ... αγνό παρθένο μαλλί:flipout: . και δεν σκέπτομαι την αποτρίχωση ...

:flipout: :flipout: :flipout: :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

.........μηπως αν το εκανες τοτε και κουρευες το χορτο σε εκεινα τα σημεια σημερα ;; :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Tattoos....

icon10.gif

:grinning-smiley-043 :flipout: :flipout: :aktion033:

Η ουσία είναι οτι αν το κάνεις Νικόλ το τατουάζ εννοείται οτι θα ΠΡΕΠΕΙ να βάλεις και φωτογραφίες μετά να δούμε το αποτέλεσμα..σωστά?

Ακριβώς, έχεις απόλυτο δίκιο Δημήτρη.:ernaehrung004:

Δυο πράγματα με προβληματίζουν κυρίως:
1. Τί θα γίνει όταν το σώμα θα αρχίσει να γεμίζει ρυτίδες? Πολύ χάλια θέαμα, ειδικά όταν το κάνεις σε εμφανές σημείο!
2. Ο πόνος. Ε, ναι λοιπόν, ΦΟΒΑΜΑΙ!

Κατά τ' άλλα, θα μου άρεσε ένα στον αστράγαλο ή στη μέση. Βρίσκω ότι αν είναι να το έχεις, καλό είναι να φαίνεται, έστω και λίγο. Δηλαδή, να μην το καλύπτουν το μαγιώ ή τα μαλλιά. Και, οπωσδήποτε, πρέπει να γίνεται σε κάποιο από τα "δυνατά" μας σημεία.

Νικόλ, αυτό που έχεις στο άβαταρ είναι σούπερ! Το άλλο δε μου πολυαρέσει. Αλλά δεν το κατεβάζεις λίγο? Είναι κρίμα να κρύβεται το μισό από τα μαλλιά σου - έστω από την κοτσίδα.

Αννούλα δεν θέλω έτσι κι αλλιώς να φαίνεται πολύ....γιατί μπορεί στην ηλικία που είμαι τώρα να μου αρέσει να φαίνεται, αλλά εάν και όταν κάνω οικογένεια και παιδία δε θα' θελα να είναι ευδιάκριτο.
Σε μαγαζί έχω καταλήξει τελικά σε ένα studio στην Αργυρούπολη.

Oι Αρχαίοι Ελληνες θεωρούσαν τα tatoos και το piercing βαρβαρικές συνήθειές και ένδειξη παρακμής, γιαυτό δεν έκαναν ποτέ τους οι ίδιοι και περιφρονούσαν και εξομοίωναν με τους βαρβάρους κάποιον που είχε κάνει...

Ε ήταν ορισμένες φορές λίγο δογματικοί τι να κάνουμε.
Το ΤΑΤΟΟ, είναι καθαρά προσωπική επιλογή του καθενός αρκεί να είναι πολύ έτοιμος μέσα του για κάτι τέτοιο.

Αννούλα δεν θέλω έτσι κι αλλιώς να φαίνεται πολύ....γιατί μπορεί στην ηλικία που είμαι τώρα να μου αρέσει να φαίνεται, αλλά εάν και όταν κάνω οικογένεια και παιδία δε θα' θελα να είναι ευδιάκριτο.
Σε μαγαζί έχω καταλήξει τελικά σε ένα studio στην Αργυρούπολη.

Στο στουντιο 69 αν θυμαμαι καλα το ονομα,λιγο πιο κατω απο το ταχυδρομειο.Εχει κανει εκει ενας γνωστος μου πολυ καλη δουλεια.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tattoos....

Στο στουντιο 69 αν θυμαμαι καλα το ονομα,λιγο πιο κατω απο το ταχυδρομειο.Εχει κανει εκει ενας γνωστος μου πολυ καλη δουλεια.

Εκεί, εκεί!!!!!!!!:Banane0:
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια....
Το θέμα είναι πως πάνω που το είχα πάρει απόφαση, κάποιο άτομο που εκτιμώ πολύ είναι αρνητικός στον να το κάνω και με έχει προβληματίσει.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tattoos....

Εκεί, εκεί!!!!!!!!:Banane0:
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια....
Το θέμα είναι πως πάνω που το είχα πάρει απόφαση, κάποιο άτομο που εκτιμώ πολύ είναι αρνητικός στον να το κάνω και με έχει προβληματίσει.

Για ποιόν λόγο είναι όμως αρνητικός?
Για θέμα υγείας ή αισθητικής?