Tattoos....

Καθυστερημένος.. λέω και 'γω την γνώμη μου.

Παρόλο που δεν πολυσυμπαθώ τα τατού από τότε που έπαψαν να σημαίνουν κάτι θα προτείνω το εξής με αισθητικά κριτήρια μόνο. Για μένα ωραία τατού είναι τα πολύ απλά και κυρίως τα γραμμικά που δεν έχουν χρώμα επειδή το χρώμα δεν αποδίδεται ποτέ καλά.

Μια φίλη είχε έναν ιππόκαμπο (φοβερή ιδέα για τατού) στον αυχένα και θεωρώ ότι και το σημείο και το τατού είναι φανταστικά καθώς η ουρά του ιππόκαμπου κατέβαινε στην πλάτη.

Δεν πάυει ποτέ να είναι απόλυτα προσωπική υπόθεση, οπότε Νικόλ, το τι λέμε όλοι εμείς, μικρή σημασία έχει...

Αννούλα δεν θέλω έτσι κι αλλιώς να φαίνεται πολύ....γιατί μπορεί στην ηλικία που είμαι τώρα να μου αρέσει να φαίνεται, αλλά εάν και όταν κάνω οικογένεια και παιδία δε θα' θελα να είναι ευδιάκριτο.
Σε μαγαζί έχω καταλήξει τελικά σε ένα studio στην Αργυρούπολη.

Αφού το έχεις σκεφτεί και αποφασίσει και το συγκεκριμένο κάτι συμβολίζει για σένα, πού σε κολλάει ο πιθανός γάμος και τα παιδιά; Θεωρείς ότι είναι κάτι κακό; Μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείς τότε!
Κι εγώ θα 'θελα ας πούμε να χτυπήσω ένα μικρό χαμαιλέοντα στο μπράτσο αλλά με κολλάει η "κοινωνική κατακραυγή". Και μόνο που σκέφτομαι τη φρίκη στο πρόσωπο του πατέρα μου, του πεθερού μου και της υποδιευθύντριάς μου... μου φτάνει :blink:

Αφού το έχεις σκεφτεί και αποφασίσει και το συγκεκριμένο κάτι συμβολίζει για σένα, πού σε κολλάει ο πιθανός γάμος και τα παιδιά; Θεωρείς ότι είναι κάτι κακό; Μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείς τότε!
Κι εγώ θα 'θελα ας πούμε να χτυπήσω ένα μικρό χαμαιλέοντα στο μπράτσο αλλά με κολλάει η "κοινωνική κατακραυγή". Και μόνο που σκέφτομαι τη φρίκη στο πρόσωπο του πατέρα μου, του πεθερού μου και της υποδιευθύντριάς μου... μου φτάνει :blink:

Δεν με κολλάει ούτε ο γάμος, τα παιδιά και σε καμία περίπτωση η "κοινωνική κατακραυγή".....απλά δεν θέλω να φαίνεται με το σκεπτικό πως εάν κάποια στιγμή αποκτήσω παιδιά να μην θεωρούν πως το tattoo είναι κάτι που "πρέπει" να κάνουν.

απλά δεν θέλω να φαίνεται με το σκεπτικό πως εάν κάποια στιγμή αποκτήσω παιδιά να μην θεωρούν πως το tattoo είναι κάτι που "πρέπει" να κάνουν.

Τότε χρειάζεσαι κάτι μικρότερο! Δεν είναι και πολύ διακριτικό το σχέδιο!
Η Φοίβη στα friends για παράδειγμα, επειδή πόνεσε και φοβήθηκε έκανε μόνο μια τελίτσα και μετά είπε ότι είναι η γη όπως φαίνεται από το διάστημα :flipout:

Τότε χρειάζεσαι κάτι μικρότερο! Δεν είναι και πολύ διακριτικό το σχέδιο!
Η Φοίβη στα friends για παράδειγμα, επειδή πόνεσε και φοβήθηκε έκανε μόνο μια τελίτσα και μετά είπε ότι είναι η γη όπως φαίνεται από το διάστημα :flipout:

:flipout: :flipout: :flipout: το θυμάμαι αυτό το επεισόδιο!!!!!!!!!
Εγώ όμως δεν μπορώ να αρκεστώ μόνο σε μια τελεία.... έτσι κι αλλιώς μάλλον δε θα το κάνω τόσο μεγάλο όσο φαίνεται στην photo.

Η αληθεια ειναι οτι σπανια βλεπεις 16χρονα κοριτσακια χορις καποιο tattoo στην εποχη μας! Το θεμα ομως ειναι αλλο και σε αυτο ας δοσουν καποια προσοχη οσοι εχουν η θελουν να κανουν tattoo.Απο ιατρικους συλλογους και ιατρικα περιοδικα αναφερετε ρητα πως καλο ειναι τα tattoo να ειναι ανοιχτοχρωμα και να γινονται ελεγχοι σε μηνιαια βαση για εμφανιση μελανωματος.Ο λογος του ανοιχτοχρωμου tattoo εχει να κανει με την ποιο ευκολη διαπιστωση στην εμφανιση μελανωματος στο δερμα μια και σε ενα μαυρο η σκουρο σχεδιο δυσκολα μπορει να διακριθει.

Re: Απάντηση: Tattoos....

Δεν με κολλάει ούτε ο γάμος, τα παιδιά και σε καμία περίπτωση η "κοινωνική κατακραυγή".....απλά δεν θέλω να φαίνεται με το σκεπτικό πως εάν κάποια στιγμή αποκτήσω παιδιά να μην θεωρούν πως το tattoo είναι κάτι που "πρέπει" να κάνουν.

Tα ιδια μου λεει και η γυναικα μου Νικολ,τι θα κανεις αμα σου πει ο γιος σου θελω και εγω.Οταν θα ερθει αν ερθει εκεινη η ωρα θα του εξηγησω γιατι τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα,παντα με τον δικο μου τροπο σκεψης που οταν τα εκανα ηξερα γιατι τα εκανα και οχι για μαγκια ουτε για ομορφια.

Η αληθεια ειναι οτι σπανια βλεπεις 16χρονα κοριτσακια χορις καποιο tattoo στην εποχη μας! Το θεμα ομως ειναι αλλο και σε αυτο ας δοσουν καποια προσοχη οσοι εχουν η θελουν να κανουν tattoo.Απο ιατρικους συλλογους και ιατρικα περιοδικα αναφερετε ρητα πως καλο ειναι τα tattoo να ειναι ανοιχτοχρωμα και να γινονται ελεγχοι σε μηνιαια βαση για εμφανιση μελανωματος.Ο λογος του ανοιχτοχρωμου tattoo εχει να κανει με την ποιο ευκολη διαπιστωση στην εμφανιση μελανωματος στο δερμα μια και σε ενα μαυρο η σκουρο σχεδιο δυσκολα μπορει να διακριθει.

Γι αυτο φιλε μου πας σε ενα καλο στουντιο που χρησιμοποιουν μη τοξικα χρωματα,βελονες μιας χρησης,αποστειρωμενα εργαλεια.

Χμμμμ καλά λοιπόν έχω ακούσει...

Δεν σας κρύβω ότι το έχω σκεφτεί πολλές φορές ακόμα και τώρα...ξέρετε τι με φρενάρει επιτόπου; η σκέψη ότι μπορεί να χρειαστούν αίμα τα παιδιά μου και να μην μπορώ να δώσω....
για think about it...

Ο Ξενοφών θεωρεί ότι ντροπιάζει όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα κάποιος Ελληνας που μιμείται βαρβαρική συνήθεια και τρυπάει τα αυτιά του.

Ορίστε ποιά ήταν η γνώμη των Αρχαίων Ελλήνων για όσους άντρες μιμούνταν βαρβαρικές συνήθειες και τρυπούσαν τα αυτιά τους για να φορέσουν σκουλαρίκια ή γίνονταν στιγματίες, κοινώς έκαναν τατουάζ:

Attachments

• Untitled-Scanned-04.jpg
    Untitled-Scanned-04.jpg
    47.9 KB · Views: 25
  • Untitled-Scanned-06.jpg
    Untitled-Scanned-06.jpg
    39.5 KB · Views: 17
Όταν παρουσιάστηκα φαντάρος το 2000 κ μας εξέταζαν τότε στο 'πανηγύρι' όλους μαζί, ένας είχε τατουάζ κ ήθελε ο γιατρός σώνει κ καλά να τον βγάλει Ι4 λέγοντας ότι τατουάζ κάνουν όσοι είναι ψυχικά ασταθής.....ε ρε γέλια από μέσα μας βέβαια γιατί το μάτι του γυάλιζε κ φοβόμασταν μην μας στείλει πουθενά...

Ο Ξενοφών θεωρεί ότι ντροπιάζει όχι μόνο τον εαυτό του, αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα κάποιος Ελληνας που μιμείται βαρβαρική συνήθεια και τρυπάει τα αυτιά του.

Ορίστε ποιά ήταν η γνώμη των Αρχαίων Ελλήνων για όσους άντρες μιμούνταν βαρβαρικές συνήθειες και τρυπούσαν τα αυτιά τους για να φορέσουν σκουλαρίκια ή γίνονταν στιγματίες, κοινώς έκαναν τατουάζ:

αγαπητέ φίλε, έχουν περάσει πολλά χρόνια από το "πας μη Έλλην βάρβαρος" ... κι αν το σκουλαρίκι ή το τατουάζ είναι ίδιον των βαρβάρων, τότε τι είναι ο φόνος, η ληστεία, η παιδεραστία, η κατάχρηση εξουσίας, ο βιασμός - σωματικός και πνευματικός - αλλά και ο υπερφίαλος εγωισμός ... είπαμε, καλό το αρχαίο πνεύμα αθάνατο, με τη φιλοσοφία, τη φιλοκαλλία και τη δημοκρατία, αλλά αυτό δεν το εμπόδισε να κατατάξει τους ανθρώπους σε ελεύθερους και δούλους, σε Έλληνες και βαρβάρους ...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tattoos....

Tα ιδια μου λεει και η γυναικα μου Νικολ,τι θα κανεις αμα σου πει ο γιος σου θελω και εγω.Οταν θα ερθει αν ερθει εκεινη η ωρα θα του εξηγησω γιατι τα πραγματα δεν ειναι τοσο απλα,παντα με τον δικο μου τροπο σκεψης που οταν τα εκανα ηξερα γιατι τα εκανα και οχι για μαγκια ουτε για ομορφια.

Καλημέρα!!! Κι εγώ Ισίδωρε κάπως έτσι το σκέφτομαι... για να δούμε!!!!! Θα το καθυστερήσω λιγάκι τελικά γιατί θέλει να κάνει και μια συνάδελφος και θέλει να πάμε μαζί στο τέλος του μήνα.
Σχετικά με το μελάνωμα ρώτησα και μου είπαν πως εάν είναι αποστειρωμένα τα εργαλεία δεν υπάρχει κίνδυνος. όσο για το να δώσεις αίμα μου είπαν για 3 χρόνια πως πρέπει να περάσουν....

Υ.Γ. Σεραφείμ δε σε έχω ξεχάσει, αλλά η φίλη μου είναι εκτός Αθηνών και δεν έχει μαζί της το τηλ. από το studio.

Όταν παρουσιάστηκα φαντάρος το 2000 κ μας εξέταζαν τότε στο 'πανηγύρι' όλους μαζί, ένας είχε τατουάζ κ ήθελε ο γιατρός σώνει κ καλά να τον βγάλει Ι4 λέγοντας ότι τατουάζ κάνουν όσοι είναι ψυχικά ασταθής.....ε ρε γέλια από μέσα μας βέβαια γιατί το μάτι του γυάλιζε κ φοβόμασταν μην μας στείλει πουθενά...

Τον Ιούλιο του '96 έπαιρναν παραπεμπτικό για το 414 (στρατιωτικό ψυχιατρείο στην Πεντέλη) με αιτιολογία "δερματοστιξία-πιθανή ψυχοσωματική διαταραχή"... :slapface: