ath156
Established Member
- 28 January 2024
- 112
Έχετε καταλάβει τίποτα από picture settings?Για να δείτε με λεπτομέρεια τι έχετε στα χέρια σας55"...[avforums.com]...TCL 55C805 review https://www.avforums.com/reviews/tcl-c805-55c805k-4k-mini-led-tv-review.21811/
Εγώ έχω πάρει ταυτόχρονα 2 65άρες (μία για εμένα και μία για τον γιο μου σε άλλο σπίτι). Καλό θα ήταν να μας πεις ποια έκδοση firmware έχεις (έκανε update στο 098??? ή ακόμα το 028).Να ρωτήσω παιδιά, έχω την 65αρα. Κάποιες φορές η τηλεόραση στα κρατικά κανάλια αλλα και στις ταινίες κάνει κάτι σαν θόλωμα ή κάτι σαν κόλλημα κάπως στα πρόσωπα ή πχ στους παίχτες όταν βλέπεις (μπάσκετ - ποδόσφαιρο), για λίγα δευτερόλεπτα και μετά ξανά καθαρίζει η εικόνα μόνη της. Και επίσης όταν βλέπω ενα κανάλι ανα κάποια διαστήματα βγάζει αριστερά στην οθόνη τον αριθμό του καναλιού που βλέπω, λες και το επιλέγω εκείνη την στιγμή και μετά απ λίγα δευτερόλεπτα φεύγει, τα κάνει συνέχεια αυτά τα δύο. Έχει κάποιος ίδιο θέμα; ή κάτι παρόμοιο;;
Να ρωτήσω παιδιά, έχω την 65αρα. Κάποιες φορές η τηλεόραση στα κρατικά κανάλια αλλα και στις ταινίες κάνει κάτι σαν θόλωμα ή κάτι σαν κόλλημα κάπως στα πρόσωπα ή πχ στους παίχτες όταν βλέπεις (μπάσκετ - ποδόσφαιρο), για λίγα δευτερόλεπτα και μετά ξανά καθαρίζει η εικόνα μόνη της. Και επίσης όταν βλέπω ενα κανάλι ανα κάποια διαστήματα βγάζει αριστερά στην οθόνη τον αριθμό του καναλιού που βλέπω, λες και το επιλέγω εκείνη την στιγμή και μετά απ λίγα δευτερόλεπτα φεύγει, τα κάνει συνέχεια αυτά τα δύο. Έχει κάποιος ίδιο θέμα; ή κάτι παρόμοιο;;
Καλή σας μέρα, προχθές που έβλεπα τον τελικό, ενεργοποίησα την λειτουργία Αθλητικό περιεχόμενο (δεν είμαι μπροστά στην tv για να θυμάμαι ακριβώς την συγκεκριμένη λειτουργία) ε, σε κοντινές λήψεις σε κίνηση έβλεπα "είδωλο". Το απενεργοποίησα και όλα καλά. Ελπίζω να είναι η λύση στο προβλημά σας.Καλημέρα, το θόλωμα που αναφέρω το έκανε και πριν την αναβάθμιση, 098 έχω τώρα. Αυτό με τον αριθμό του καναλιού δεν το έκανε πριν που είχα 028. Μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό τώρα;; το θόλωμα με νοιάζει περισσότερο....
Είναι θέμα κεραίας... Εγώ που είμαι περικυκλωμένος από πολυκατοικίες, είχα θέμα με την λήψη καλού σήματος. Και δοκίμασα αυτή την παρακάτω λύση...Εγώ έχω πάρει ταυτόχρονα 2 65άρες (μία για εμένα και μία για τον γιο μου σε άλλο σπίτι). Καλό θα ήταν να μας πεις ποια έκδοση firmware έχεις (έκανε update στο 098??? ή ακόμα το 028).
Πάντως εγώ στο σπίτι μου έχω τεράστιο θέμα τόσο με τα κρατικά κανάλια με έκδοση 098 (κυρίως), όσο και με τα ιδιωτικά. Τα κρατικά κανάλια πολλές φορές δεν τα παίζει καθόλου (το ΕΡΤ1 HD δεν το βρίσκει καν)!!! ενώ και στα ιδιωτικά πολλές φορές κάνει "νερά" στις εκδόσεις FHD τους.....αναγκάζομαι να τα δω στις "απλές" εκδόσεις τους (χωρίς το HD δίπλα στο όνομά τους).
Βέβαια όλο αυτό μπορεί να είναι και θέμα της κεντρικής κεραίας της πολυκατοικίας (25 ετίας ).......από τα Settings μου βγάζει ποιότητα σήματος 35%, άρα ίσως να φταίει αυτό.
Αντίθετα στου γιου μου όλα κομπλέ (με έκδοση 098)![]()
Καλή σας μέρα, προχθές που έβλεπα τον τελικό, ενεργοποίησα την λειτουργία Αθλητικό περιεχόμενο (δεν είμαι μπροστά στην tv για να θυμάμαι ακριβώς την συγκεκριμένη λειτουργία) ε, σε κοντινές λήψεις σε κίνηση έβλεπα "είδωλο". Το απενεργοποίησα και όλα καλά. Ελπίζω να είναι η λύση στο προβλημά σας.
Το θέμα είναι ότι εγώ όλα τα βλέπω στην επιλογή ταινία. Είχα δει κάποια βίντεο και έλεγαν ότι εκεί η τηλεόραση αποδίδει τα καλύτερα χρώματα και τα πιο ρεαλιστικά μαζί με κάποιες ρυθμίσεις που πρότειναν.... Λέτε να κάνω ενα reset των ρυθμίσεων μήπως στρώση η κατάσταση, μπας και έχω κάνει κάποια χαζομάρα στις ρυθμίσεις εγώ;
Είναι θέμα κεραίας... Εγώ που είμαι περικυκλωμένος από πολυκατοικίες, είχα θέμα με την λήψη καλού σήματος. Και δοκίμασα αυτή την παρακάτω λύση...
Υπόψιν την έχω εσωτερικά και κοιτά τοίχο... και δεν έχω ξανασχοληθεί με καλώδια και κεραίες.
Καλό είναι να υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής, σε περίπτωση που δεν έχεις "αποτέλεσμα".
Εγώ από εκεί που την πήρα τον ρώτησα, αν δεν "πιάνει" την επιστρέφω? Τελικά την κράτησα...
Μέσα στις ρυθμίσεις εικόνας ψάξε για το σημερινό εάν σε περίπτωση είναι ενεργοποιημένο απενεργοποίησε το.τελικα αυτο με το ειδωλο εικονας στο ποδοσφαιρο βρηκαμε πως διορθωνεται?
τι να ψαξω?Μέσα στις ρυθμίσεις εικόνας ψάξε για το σημερινό εάν σε περίπτωση είναι ενεργοποιημένο απενεργοποίησε το.
Εγώ πάντως δεν έχω αυτό το πρόβλημα που αναφέρεις στη δικιά μου.
Η αναγνώριση ομιλίας έκανε λάθος λοιπόν στο γράφω εδώ πέρα πάλι έχει μέσα στην ρυθμίσεις στις εικόνας μία λειτουργία που λέγεται υπερσάρωση εάν είναι ενεργοποιημένη απενεργοποίηση την.τι να ψαξω?
Και ακόμα μία ρύθμιση που ίσως μπορεί να σε βοηθήσει εικόνα προηγμένες ρυθμίσεις κίνηση και εκεί πέρα μέσα θα βρεις το δυναμική επιτάχυνση και αν είναι ενεργοποιημένο απενεργοποίησε το
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.