TCL C805 : Reviews - Εντυπώσεις - Σχόλια

Υπαρχει τροπος να αλλαξω στο τηλεκοντρολ καποιο ανοιγμα εφαρμογης ?
Πχ πατωντας το prime video να ανοιγει κατι αλλο
με αυτο εδω γινεται η δουλεια

• Like
Reactions: Dim-sat
Στα Android TVbox μου χρησιμοποιούσα εκτός από αυτό που έβαλες και αυτό Button Keymapper με τον ίδιο τρόπο που λες...μάλιστα σε κάποιες custom roms το tvQuickActions Pro το είχαν προεγκατεστημένο...μετά το αφαίρεσαν (προφανώς τους δημιούργησαν θέμα με τα δικαιώματα).

• Like
Reactions: adi32
δε χρειαζεται να το κανεις
Μονο την προσβασιμοτητα
Κάπου μου το κόβει, ενώ δουλεύει μετά από λίγη ώρα δεν λειτουργεί και πρέπει να ανοίξω πάλι την εφαρμογή

Να ρωτήσω και κάτι ακόμη, σε όλα τα κανάλια όταν μπαίνω στο hbbtv και πατήσω να δω ένα επεισόδιο τότε μου βγάζει ένα μικρό παράθυρο πάνω δεξιά, υπάρχει τρόπος να μεγαλώσει ή έτσι λειτουργεί το hbbtv?
Αυτό που περιγράφεις είναι bug της έκδοσης firmware της τηλεόρασης σου. Πέρασε κάποια πιο νέα έκδοση και θα λυθεί το πρόβλημα (εκτός από την υβριδική του Open).
Διάβασε λίγες σελίδες πιο πίσω τα σχετικά.

Κάπου μου το κόβει, ενώ δουλεύει μετά από λίγη ώρα δεν λειτουργεί και πρέπει να ανοίξω πάλι την εφαρμογή
Ενώ δούλευε μέρες μια χαρά. Σήμερα που έγινε διακοπή ρεύματος δε λειτουργούν τα κουμπιά με τις νέες ρυθμίσεις ακόμα και αν ανοίξω την εφαρμογή

Σήμερα μου παρουσίασε ένα πολύ περίεργο θέμα με τον ήχο....σε όλα τα κανάλια δεν έχει συγχρονισμό με την εικόνα....στην υβριδική ή στο netflix λειτουργεί μια χαρά....μόνο στην τηλεόραση δεν έχω συγχρονισμένο ήχο...άρα κάτι φταίει στην εφαρμογή TV....δοκίμασα και έκανα διακοπή και εκκαθάριση δεδομένων, έβγαλα την τηλεόραση από το ρεύμα αλλά δεν έφτιαξε....από firmware έχω τo 135. Καμιά ιδέα τι να κάνω;

Σήμερα μου παρουσίασε ένα πολύ περίεργο θέμα με τον ήχο....σε όλα τα κανάλια δεν έχει συγχρονισμό με την εικόνα....στην υβριδική ή στο netflix λειτουργεί μια χαρά....μόνο στην τηλεόραση δεν έχω συγχρονισμένο ήχο...άρα κάτι φταίει στην εφαρμογή TV....δοκίμασα και έκανα διακοπή και εκκαθάριση δεδομένων, έβγαλα την τηλεόραση από το ρεύμα αλλά δεν έφτιαξε....από firmware έχω τo 135. Καμιά ιδέα τι να κάνω;
Θα πας ρυθμίσεις και ρυθμίσεις ήχου και εκεί πέρα ψάξε βρες το καθυστέρηση ήχου και δεν σε αν δεν είναι στο μηδέν να το βάλεις το μηδέν πιστεύω να σε βοηθήσει.

• Like
Reactions: ath156
Θα πας ρυθμίσεις και ρυθμίσεις ήχου και εκεί πέρα ψάξε βρες το καθυστέρηση ήχου και δεν σε αν δεν είναι στο μηδέν να το βάλεις το μηδέν πιστεύω να σε βοηθήσει.
στο μηδεν ηταν...αλλα το περιεργο ειναι οτι εφτιαξε μονο του μετα απο μια μερα....δεν ξερω γιατι!!!

σκεφτομαι να περασω την V404 ...οσοι την εχετε περασει σας χαλασε κατι;;; θα την πατησω; εχω την V135 τωρα

το disney εφτιαξε μονο του
Τωρα βλεπω οτι οταν πας να μπεις στο playstore σου λεει οτι υπαρχει προβλημα δε συνδεεται κλπ

Γεια σας. Σκεφτομαι σοβαρα την αγορα της και εχω μια μικρη ασημαντη κατα τα αλλα απορια: Εχει multi view οπως βλεπω αλλα πως δουλευει ακριβως? Η δευτερη πηγη ειναι αποκλειστικα για κινητη συσκευη η μπορει να ειναι και εξωτερικη πηγη μεσω hdmi πχ tvbox?