ΔημήτρηςΤοπ.
AVClub Addicted Member
- 11 March 2007
- 1,666
ε λογικο και με bat kai me pass να ειναι ποιο ζωηρο το ακουσμα...
πω πω σαν να μου ελειψε ο 51 .
πω πω σαν να μου ελειψε ο 51 .
Αυτό με τις δειγματοληψιες στο dsd είναι κουσουρι του jriver. Λογικά με foobar δε θα υπήρχε θέμα. Ουτε με το audirvana ας πούμε.
παιδιά χίλιες φορές να ρυθμίζω linn.
Πιο εύκολο μου φαίνεται!
Στάλθηκε από το X9006 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
είπα πιό πάνω.
σαφέστατα καλύτερο από 501 και aune....
το βουβάλι (το συγκεκριμένο - για να μην ερεθίζονται μερικοί, και ξαναλέω δεν ήταν το δικό μου....) είναι πάντα, μά πάντα (!?) αλλού. Αντε γειά. Πως το λένε.
Όμως όχι ότι ένοιωσε κάποια ανάσα πίσω του, απλώς άκουσε κάτι βήματα...
Και αυτό είναι κομπλιμέντο.
Επι της ουσίας και εν συντομία, απο χαμηλό το teac είναι αλλου, απο πρίμα ο Δημήτρης το βρήκε πιο μαλακο, εγώ δεν είμαι και πολύ σιγουρος, και απο μεσαία το βουβάλι έχει καλύτερη "ατμόσφαιρα". Απο ανάλυση (πέραν του χαμηλού οπου το βουβάλι έμενε πίσω) νομιζω οτι δε λείπει κάτι και στα δυο. Το teac ηταν και πιο δυναμικό.
Σε κάθε περιπτωση, τα ηχεία ηταν αυτά που τερμάτιζαν πρωτα (audio physic transmission line αλλα δε θυμάμαι ποια).
Τέλος, εγκαλω τους εμπλεκόμενους να μου επισημάνουν που ηταν ιδιαίτερα καλυτερο το άκουσμα όταν ακουγαμε με τον bat προενισχυτη και όταν ακουγαμε με το teac. Ακόμη, βεβαίως βεβαίως, να επισημανω οτι στα αυτιά μου πιο μεγάλη διάφορα έκανε η αλλαγή απο windows jriver σε mac (δεν ξέρω ποιο πρόγραμμα) παρα η ύπαρξη του bat.
Στέργιο ,αν το βάλεις στο mac σου δεν χρειάζεται τίποτε ,παίζει αμέσως
Τελικά παίζει μεγάλη σύμπτωση απόψεων....Tα ίδια μηχανήματα ακούγατε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.