Teac UD-503

ε λογικο και με bat kai me pass να ειναι ποιο ζωηρο το ακουσμα...

πω πω σαν να μου ελειψε ο 51 .

Αυτό με τις δειγματοληψιες στο dsd είναι κουσουρι του jriver. Λογικά με foobar δε θα υπήρχε θέμα. Ουτε με το audirvana ας πούμε.

Αυτό με τις δειγματοληψιες στο dsd είναι κουσουρι του jriver. Λογικά με foobar δε θα υπήρχε θέμα. Ουτε με το audirvana ας πούμε.

ναι μπορεί....
απλά το παρατήρησα και το κατέγραψα...

Πάντως είναι το μόνο που ακούσαμε πρόσφατα που αν παρατήρησες σου είπα, φέρτο στη σοφίτα να δούμε...

Δεν καταλαβα τι εννοειτε με τις δειγματοληψιες.
Εμενα παιζει 24/96 και στα καπακια το επομενο τρακ ειναι dsd και παιζει μια χαρα, χωρις θεμα.

*σε audirvana & vox. Jriver δεν δοκιμασα ακομα.

Πάνκουλο αυτο που διαβάζω για τις δειγματοληψίες.
Κακοστημένο jr χωρις σκέψη.

Αμ για αυτο λέω.
Το jr εχει ενα κάρο ρυθμίσεις για το DSD κι εκεί την πατάνε πολλοί.

Παιδιά η εναλλαγή από pcm σε dsd η εναλλαγή από DSD σε DSD ανάλογα με την συχνότητά δειγματοληψιας γίνεται απρόσκοπτα και γρήγορα με player τον jRiver αρκεί στις ρυθμίσεις να δηλώσεις bitstreaming yes DSD.
Όλα αυτά με WIN 10.

Καλορίζικο Θανάση και καλές ακροάσεις .

Ακριβώς.
Και χωρίς μα πειράξουμε τίποτα άλλο,τα υπόλοιπα ειναι για upsampling,κλπ.

είπα πιό πάνω.
σαφέστατα καλύτερο από 501 και aune....
το βουβάλι (το συγκεκριμένο - για να μην ερεθίζονται μερικοί, και ξαναλέω δεν ήταν το δικό μου....) είναι πάντα, μά πάντα (!?) αλλού. Αντε γειά. Πως το λένε.
Όμως όχι ότι ένοιωσε κάποια ανάσα πίσω του, απλώς άκουσε κάτι βήματα...
Και αυτό είναι κομπλιμέντο.

Επι της ουσίας και εν συντομία, απο χαμηλό το teac είναι αλλου, απο πρίμα ο Δημήτρης το βρήκε πιο μαλακο, εγώ δεν είμαι και πολύ σιγουρος, και απο μεσαία το βουβάλι έχει καλύτερη "ατμόσφαιρα". Απο ανάλυση (πέραν του χαμηλού οπου το βουβάλι έμενε πίσω) νομιζω οτι δε λείπει κάτι και στα δυο. Το teac ηταν και πιο δυναμικό.
Σε κάθε περιπτωση, τα ηχεία ηταν αυτά που τερμάτιζαν πρωτα (audio physic transmission line αλλα δε θυμάμαι ποια).
Τέλος, εγκαλω τους εμπλεκόμενους να μου επισημάνουν που ηταν ιδιαίτερα καλυτερο το άκουσμα όταν ακουγαμε με τον bat προενισχυτη και όταν ακουγαμε με το teac. Ακόμη, βεβαίως βεβαίως, να επισημανω οτι στα αυτιά μου πιο μεγάλη διάφορα έκανε η αλλαγή απο windows jriver σε mac (δεν ξέρω ποιο πρόγραμμα) παρα η ύπαρξη του bat.

Τελικά παίζει μεγάλη σύμπτωση απόψεων.... :p Tα ίδια μηχανήματα ακούγατε;

Παιδιά δεν υπάρχει περίπτωση μηχάνημα του 2016 να μην αλλάζει δειγματοληψία ανάλογα με το αρχείο!

Για άλλη μία φορά οι διαφορετικοί players διαφοροποιούν το αποτέλεσμα πολύ... Συγκρίσιμα με διαφορετικές συσκευές!

Δοκιμάσατε με το νέο Audirvana Plus beta ή με την τρέχουσα έκδοση;

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Τελικά παίζει μεγάλη σύμπτωση απόψεων.... :p Tα ίδια μηχανήματα ακούγατε;

Όταν εχεις ένα dac στην κατοχή σου 3+ χρόνια, το οποίο το εφτιαξες μόνος σου μάλιστα και είσαι ικανοποιημένος απο αυτό, δύσκολα να σου αρέσει κάτι άλλο περισσότερο.

3+ χρόνια ειναι απλώς απειραχτο

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Απο την αλλη αν αλλάζεις καθε τρεις μήνες dac στο ρακ σου δεν έχεις άποψη. ..