Teac UD-H01

Είναι μηχάνημα που σίγουρα αξίζει τα λ7 της προσφοράς στην οποία το τσίμπησα.
Επ' αυτού δεν έχω πια καμία απορία.

Για την προσφορά είναι τεράστια ευκαιρία όχι απλά τα αξίζει :thumbup:
Αλλά και για την κανονική του τιμή με έχει αποζημιώσει και με το παραπάνω

Επί τω έργο....

acm0Ss7H.jpg

:music-smiley-005:

Wynn θύμισέ μου σε παρακαλώ... έγραψες ότι έχεις δεί διαφορά όσο παίζει? Σαν να στρώνει ένα πράμα;
Μετά από πόσες ώρες περίπου;

Wynn θύμισέ μου σε παρακαλώ... έγραψες ότι έχεις δεί διαφορά όσο παίζει? Σαν να στρώνει ένα πράμα;
Μετά από πόσες ώρες περίπου;
Σε σχέση με την πρώτη φορά που έπαιξε τώρα μετά από περίπου 50 ώρες έχει μία ακουστή διαφορά .Ακούγεται λίγο πιο ζεστός ο ήχος και τα όργανα με περισσότερο σώμα.Και το μπασάκι έχει βελτίωση γενικά έρχεται στα ίσια του και παίζει όπως πρέπει:cool:

Ναι... Έτσι έγραφε το manual.
Τους κατέβασα από το επίσημο site τους και η εγκατάσταση ήταν παιχνιδάκι.

Απλά ρωτάω για να δοκιμαζες να παιξεις σε integer ή και direct mode (beta 1.3.9.9 http://audirvana.com/?p=304) στο Αudirvana Plus ... (το κόλλημά μου εγω :)) )
Απο την στιγμή που έχει driver δεν ξέρω αν αυτος ειναι integer & direct capable (μάλλον δεν θα ειναι δλδ)
Αν θες δοκίμασε αλλα η beta εκδοση μπορει να σου κάνει κ κανενα κόλλημα του κομπιουτερ...

Δυστυχώς δεν μπορώ να πειραματιστώ Ντόμι γιατί οι ακροάσεις γίνονται σε μηχάνημα της δουλειάς μου... Οπότε καλό είναι να μην το παρατραβήξω... ήδη ρωτάνε τί είναι όλα αυτά πάνω στο γραφείο μου... ααχαχαχαχαχαχα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να πειραματιστώ Ντόμι γιατί οι ακροάσεις γίνονται σε μηχάνημα της δουλειάς μου... Οπότε καλό είναι να μην το παρατραβήξω... ήδη ρωτάνε τί είναι όλα αυτά πάνω στο γραφείο μου... ααχαχαχαχαχαχα...

:music-smiley-005:

Καλορίζικο το εργαλειο!! Η κινηση να το στρώσεις στη δουλεία ειναι ότι πρέπει, θα περάσουν οι 50 ώρες και δε θα το καταλάβεις! Σε μια βδομάδα θα το απολαμβάνεις
σπίτι σου έτοιμο! Περιμένουμε νεότερα απο τις ακροάσεις!
Αν μπορείς να μάς πείς και σε τι είδος μουσικής σου ακούστηκε καλύτερο!
Ευχαριστώ!

Καλορίζικο το εργαλειο!! Η κινηση να το στρώσεις στη δουλεία ειναι ότι πρέπει, θα περάσουν οι 50 ώρες και δε θα το καταλάβεις! Σε μια βδομάδα θα το απολαμβάνεις
σπίτι σου έτοιμο! Περιμένουμε νεότερα απο τις ακροάσεις!
Αν μπορείς να μάς πείς και σε τι είδος μουσικής σου ακούστηκε καλύτερο!
Ευχαριστώ!

Ευχαριστώ...

Για τα είδη μουσικής καλύτερα είναι να τα πούμε αφού γίνουν περισσότερες ακροάσεις....
Σε 5 ώρες δεν μπορούν να βγούν συμπεράσματα.

Κρατάω από το review του το πραγματικά ακριβές, παρακάτω κείμενο:

... με τιμή κάτω από τα 400 ευρώ, ο UD-H01 είναι, χωρίς αμφιβολία, μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση για όποιον αναζητά έναν μετατροπέα με θύρα USB και όλες τις απαραίτητες δυνατότητες. Καλοφτιαγμένος (και με καλές μετρήσεις) και ακριβής ηχητικά, αποτελεί μιας πρώτης τάξης επιλογή για όποιον θέλει να συνθέσει ένα καλό, λογικής τιμής, ψηφιακό σύστημα. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.

Εάν δε, κάποιος έχει άνθρωπο στην Μεγάλη Βρετανία ώστε να μπορέσει να επωφεληθεί της
μεγάλης εκπτώσεως, τότε μιλάμε μάλλον για ουανς ιν ε λαιφταιμ κελεπουράκι.

:ernaehrung004:

Πάντως έχω να δηλώσω ότι το Teac έχει δώσει τα πιο ζεστά, "γεμάτα" μπάσα που έχω ακούσει. Και στρώνει ακόμα...

Κρατάω από το review του το πραγματικά ακριβές, παρακάτω κείμενο:

Εάν δε, κάποιος έχει άνθρωπο στην Μεγάλη Βρετανία ώστε να μπορέσει να επωφεληθεί της
μεγάλης εκπτώσεως, τότε μιλάμε μάλλον
για ουανς ιν ε λαιφταιμ κελεπουράκι.

:ernaehrung004:

βασικά κ εγω αυτο σκεφτηκα... σε σχεση με το review!!
αν στα 400 το θεωρει ευκαιρία τότε στα μισα περιπου που το πήρες ειναι το απόλυτο... στα πλαισια της αξιοπιστιας ενος review πάντα!!!