Είναι μηχάνημα που σίγουρα αξίζει τα λ7 της προσφοράς στην οποία το τσίμπησα.
Επ' αυτού δεν έχω πια καμία απορία.
Επί τω έργο....
![]()
:music-smiley-005:
Σε σχέση με την πρώτη φορά που έπαιξε τώρα μετά από περίπου 50 ώρες έχει μία ακουστή διαφορά .Ακούγεται λίγο πιο ζεστός ο ήχος και τα όργανα με περισσότερο σώμα.Και το μπασάκι έχει βελτίωση γενικά έρχεται στα ίσια του και παίζει όπως πρέπειWynn θύμισέ μου σε παρακαλώ... έγραψες ότι έχεις δεί διαφορά όσο παίζει? Σαν να στρώνει ένα πράμα;
Μετά από πόσες ώρες περίπου;
Δυστυχώς δεν μπορώ να πειραματιστώ Ντόμι γιατί οι ακροάσεις γίνονται σε μηχάνημα της δουλειάς μου... Οπότε καλό είναι να μην το παρατραβήξω... ήδη ρωτάνε τί είναι όλα αυτά πάνω στο γραφείο μου... ααχαχαχαχαχαχα...
Καλορίζικο το εργαλειο!! Η κινηση να το στρώσεις στη δουλεία ειναι ότι πρέπει, θα περάσουν οι 50 ώρες και δε θα το καταλάβεις! Σε μια βδομάδα θα το απολαμβάνεις
σπίτι σου έτοιμο! Περιμένουμε νεότερα απο τις ακροάσεις!
Αν μπορείς να μάς πείς και σε τι είδος μουσικής σου ακούστηκε καλύτερο!
Ευχαριστώ!
http://avmentor.gr/reviews/teac_ud_h01_0.htm
αυτό το είδατε;
... με τιμή κάτω από τα 400 ευρώ, ο UD-H01 είναι, χωρίς αμφιβολία, μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πρόταση για όποιον αναζητά έναν μετατροπέα με θύρα USB και όλες τις απαραίτητες δυνατότητες. Καλοφτιαγμένος (και με καλές μετρήσεις) και ακριβής ηχητικά, αποτελεί μιας πρώτης τάξης επιλογή για όποιον θέλει να συνθέσει ένα καλό, λογικής τιμής, ψηφιακό σύστημα. Προτείνεται ανεπιφύλακτα.
Κρατάω από το review του το πραγματικά ακριβές, παρακάτω κείμενο:
Εάν δε, κάποιος έχει άνθρωπο στην Μεγάλη Βρετανία ώστε να μπορέσει να επωφεληθεί της
μεγάλης εκπτώσεως, τότε μιλάμε μάλλον
για ουανς ιν ε λαιφταιμ κελεπουράκι.
:ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.