leo1964
AVClub Fanatic
Επειδή μου κινήσατε την περιέργεια, θα προσπαθήσω να το ξανα ακούσω από την usb αυτή τη φορά...
Αναμένουμε τ'αποτελέσματα
Επειδή μου κινήσατε την περιέργεια, θα προσπαθήσω να το ξανα ακούσω από την usb αυτή τη φορά...
Είδα κάτι στις προηγούμενες σελίδες για ομαδική.. Παίζει να γίνει τίποτα;
Είδα κάτι στις προηγούμενες σελίδες για ομαδική.. Παίζει να γίνει τίποτα;
Αυτό περιμένω κι εγώ ! Εχω αποφασίσει να το πάρω.
Να σας ρωτήσω: Γιατί όχι power buy από Ελλάδα (από την αντιπροσωπεία της Teac ή κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα); Εάν συγκεντρωθείτε μερικοί ενδιαφερόμενοι μπορείτε να κάνετε μαζική παραγγελία.αν αναφέρεστε για ομαδική από richer sounds, εκτός του ότι δεν στέλνουν Ελλάδα, τα όσα τους έχουν απομείνει, (καμιά 12 αρία ήταν πριν λίγες ημέρες) είναι από επιστροφές, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Να σας ρωτήσω: Γιατί όχι power buy από Ελλάδα (από την αντιπροσωπεία της Teac ή κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα); Εάν συγκεντρωθείτε μερικοί ενδιαφερόμενοι μπορείτε να κάνετε μαζική παραγγελία.
Και να παζαρέψετε τις τιμές καλύτερα χρησιμοποιώντας σαν βάση εκείνες του Internet... :chinscratch:
Να σας ρωτήσω: Γιατί όχι power buy από Ελλάδα (από την αντιπροσωπεία της Teac ή κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα); Εάν συγκεντρωθείτε μερικοί ενδιαφερόμενοι μπορείτε να κάνετε μαζική παραγγελία.
Και να παζαρέψετε τις τιμές καλύτερα χρησιμοποιώντας σαν βάση εκείνες του Internet... :chinscratch:
Πολύ ωραία ιδέα κα βοηθάμε την Ελληνική αγορά(αντιπροσώπου επιτρέποντος)
αν αναφέρεστε για ομαδική από richer sounds, εκτός του ότι δεν στέλνουν Ελλάδα, τα όσα τους έχουν απομείνει, (καμιά 12 αρία ήταν πριν λίγες ημέρες) είναι από επιστροφές, με ότι αυτό συνεπάγεται.
ίσως και αυτό το dac να είναι υπερβολή λόγω του ενισχυτή τον οποίο έχεις. Αν σου είναι δυνατό να το ακούσεις πρώτα για να αξιολογήσεις κατά πόσο ο ενισχυτής το αφήνει να δείξει τις χάρες του. Σίγουρα θα έχεις βελτίωση αλλά δεν πιστεύω να αξίζει τα 250 ευρώ
Πού το έχεις βρεί £200?
Η απάντηση στο ερώτημά σου πάντως, είναι πώς ναι... IMHO.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.