Teac UD-H01

Διάβασα με προσοχή το νήμα...

1. Τα ευρήματα σου αγαπητέ Gojakla των συγκρίσεων ανάμεσα στο ODAC και στο Teac, είναι ταυτότσημα με τα δικά μου ευρήματα, και ας μην έχω το Teac... αυτό με κάνει να πιστεύω ότι το Teac είναι καλό (διάφανο/ακριβές/ζεστό) USB DAC.

2. Θα συμφωνήσω με τους προλαλλήσαντες για την θύρα USB που είναι και ο προτιμότερος τρόπος σύνδεσης τέτοιων συσκευών.

Για μένα τα ευρήματα του φίλου TNT δεν συμβαδίζουν με τα δικά μου, αυτό οφείλω να το πω, όχι για να αποδείξω τίποτε προς Θεού δεν θέλω να με παρεξηγήσεις φίλε ΤΝΤ... καλοπροαίρετα το λέω, αλλά η μεθοδολογία εσένα και του φίλου σου, δεν είναι σωστή, και μπορεί να σε κάνει να απορρίψεις καλά μηχανήματα εις βάρος όχι καλών μηχανημάτων...

Η οπτική θύρα είναι χειρότερη όλων, και υποστηρίζει με το ζόρι 24/96, το CD player σου είναι σαφέστατα a υποδεέστερο σαν πηγή από ένα σωστά σεταρισμένο pc με ένα καλό usb dac όπως το Teac...

chris, καμία παρεξήγηση. Εξάλλου, λίγο πιο πίσω αν διάβασες, θα το έπαιρνα από εξωτερικό αλλά κόλλησα στο ότι δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Ειλικρινά θα προσπαθήσω να το ξανα έχω σπίτι να το ακούσω προσεχτικά μέσω usb και θα γράψω ξανά εντυπώσεις.

Είδα κάτι στις προηγούμενες σελίδες για ομαδική.. Παίζει να γίνει τίποτα;

αν αναφέρεστε για ομαδική από richer sounds, εκτός του ότι δεν στέλνουν Ελλάδα, τα όσα τους έχουν απομείνει, (καμιά 12 αρία ήταν πριν λίγες ημέρες) είναι από επιστροφές, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Re: Απάντηση: Teac UD-H01

Είδα κάτι στις προηγούμενες σελίδες για ομαδική.. Παίζει να γίνει τίποτα;

Αυτό περιμένω κι εγώ ! Εχω αποφασίσει να το πάρω.

αν αναφέρεστε για ομαδική από richer sounds, εκτός του ότι δεν στέλνουν Ελλάδα, τα όσα τους έχουν απομείνει, (καμιά 12 αρία ήταν πριν λίγες ημέρες) είναι από επιστροφές, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Να σας ρωτήσω: Γιατί όχι power buy από Ελλάδα (από την αντιπροσωπεία της Teac ή κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα); Εάν συγκεντρωθείτε μερικοί ενδιαφερόμενοι μπορείτε να κάνετε μαζική παραγγελία.
Και να παζαρέψετε τις τιμές καλύτερα χρησιμοποιώντας σαν βάση εκείνες του Internet... :chinscratch:

Να σας ρωτήσω: Γιατί όχι power buy από Ελλάδα (από την αντιπροσωπεία της Teac ή κάποιο συνεργαζόμενο κατάστημα); Εάν συγκεντρωθείτε μερικοί ενδιαφερόμενοι μπορείτε να κάνετε μαζική παραγγελία.
Και να παζαρέψετε τις τιμές καλύτερα χρησιμοποιώντας σαν βάση εκείνες του Internet... :chinscratch:

+1

Απάντηση: Re: Απάντηση: Teac UD-H01

Πολύ ωραία ιδέα κα βοηθάμε την Ελληνική αγορά(αντιπροσώπου επιτρέποντος)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Teac UD-H01

Πολύ ωραία ιδέα κα βοηθάμε την Ελληνική αγορά(αντιπροσώπου επιτρέποντος)

Προτιμώ κι εγώ την Ελληνική αγορά, μάλιστα δεν σκόπευα κάτι άλλο. Αν το αποφασίσουμε, μέσα. Με τα σχετικά παζάρια βέβαια !

Αντωνη πολυ ωραια παρουσιαση,σε λιγες μερες θα εχεις μπολικο υλικο,καλα ακουσματα
Γιωργος

Επικοινώνησες μαζί τους T_N_T και σου ανέφεραν πως τα εναπομείναντα μηχανάκια είναι από επιστροφές?

μια φίλη μου πήγε η ίδια σε ένα από τα καταστήματά τους και το μόνο που υπήρχε διαθέσιμο μου είπε πως είχε μια μεγάλη γρατζουνιά στην πρόσοψη. Τους ρώτησε το λόγο και της είπαν ότι αναφέρεται και στην ιστοσελίδα τους ότι η κατάσταση που βρίσκονται ποικίλει

Παιδιά τι λετε; Για £200 τα αξίζει τα λεφτά του το dac αυτό?

γνωρίζετε αν υπάρχει μήπως κάτι καλύτερο στην αγορά σε αυτήν την τιμή;

Το συστημα μ αποτελείται από έναν pioneer 922 κ ενα ζευγάρι q-acoustics 2020i. Για αυτό δεν ξέρω αν αξίζει να δώσω παραπάνω για dac.

ίσως και αυτό το dac να είναι υπερβολή λόγω του ενισχυτή τον οποίο έχεις. Αν σου είναι δυνατό να το ακούσεις πρώτα για να αξιολογήσεις κατά πόσο ο ενισχυτής το αφήνει να δείξει τις χάρες του. Σίγουρα θα έχεις βελτίωση αλλά δεν πιστεύω να αξίζει τα 250 ευρώ. Από την άλλη πρέπει να έχει αρκετά καλή έξοδο ακουστικών. Αν σε ενδιαφέρει και κάτι τέτοιο το πράγμα αλλάζει.

Πού το έχεις βρεί £200?

Η απάντηση στο ερώτημά σου πάντως, είναι πώς ναι... IMHO.

ίσως και αυτό το dac να είναι υπερβολή λόγω του ενισχυτή τον οποίο έχεις. Αν σου είναι δυνατό να το ακούσεις πρώτα για να αξιολογήσεις κατά πόσο ο ενισχυτής το αφήνει να δείξει τις χάρες του. Σίγουρα θα έχεις βελτίωση αλλά δεν πιστεύω να αξίζει τα 250 ευρώ

Δηλαδή η αδυναμία του ενισχυτή να σταθεί καλά σε δικάναλο setup ίσως αποτελεί φραγμό στο να βγάλω "αξιοπρεπές" ήχο (μουσική) ακόμα κ από ενα καλούτσικο dacακι. Αυτό εννοείς φίλε panoramious?

Πού το έχεις βρεί £200?

Η απάντηση στο ερώτημά σου πάντως, είναι πώς ναι... IMHO.

Superfi.co.uk - ευτυχώς έχω ένα στην πόλη μ κ δεν έχω μεταφορικά.

Παιδιά καμιά άλλη άποψη επί του θέματος;