Technicolor DSI 810 PVR

Status
Not open for further replies.
Καλό να υπάρχει pause στα PPV αλλά μην υπερβάλλουμε κιόλας. Την ταινία την ενοικιάζεις για 48 ώρες και παίζει ξανά και ξανά κάθε 2 ή 3 ώρες. Οπότε δεν είναι και τόσο δύσκολο να βρεις ένα συνεχόμενο δίωρο να την δεις. Και στο σινεμά δεν έχεις pause.

Last edited by a moderator:
Δεν παει έτσι....στο σινεμά δεν έχεις και πολλά να κάνεις εφόσον μπορούσες να σταματάς την ταινια....ειναι δυνατόν;;; Στο σινεμά δεν έχεις λογο να σηκωθείς, να εισαι με παρέα να πεις και μια χαζομάρα παραπάνω, να εισαι με παντόφλα στον καναπέ και πυζαμούλα. Μη λέμε και οτι θέλουμε. Σε δεκτη με σκληρό δίσκο, δεν μπορώ να δεχτώ πως δεν θα έχω δυνατότητα να σταματήσω αυτό που βλεπω επειδη ειμαι σπιτι ΜΟΥ και χαλαρώνω που βλέπω μια ταινία στην τηλεοραση ΜΟΥ. Δεν θέλω να αγχώνομαι μήπως και χτυπήσει το τηλέφωνο, μήπως κάτι μπει στο μάτι μου και δακρύσω, μην μου έρθει η ανάγκη μου ώστε να πρέπει να σηκωθώ. Άλλωστε για αυτό βγήκανε αυτές οι δυνατότητες ώστε να κάνουν τη ζωή μου πιο εύκολη. Επίσης σε ολες τις πλατφόρμες προσφέρεται αυτή η ευκολία. Δεν ειναι γενικό το ΚΑΚΟ. Μονο σε εμάς γίνεται αυτό αυτός ειναι ο λόγος άλλωστε που ρώτησα τον imcan πριν σε άλλο Post εαν πρόκειται να το φτιάξουν.

Ο pvr δέκτης του οτε λειτουργεί και με ένα καλώδιο. Εξάλλου το διαφημίζει ο ίδιος ο οτε και δεν πρόκειται να αλλάξει συχνότητες.
Δηλαδή θα μπορείς να βλέπεις οποιοδήποτε κανάλι του πακέτου ενώ ταυτοχρόνως θα κάνεις εγγραφή οποιοδήποτε κανάλι του πακέτου.
Εκείνο που δεν μπορείς να κάνεις είναι να γράφεις ένα κανάλι του οτε και να θέλεις να δεις ένα από τα ελεύθερα κανάλια του δορυφόρου με οριζόντια πόλωση. Επίσης να κάνεις zapping σε άλλους δορυφόρους σε περίπτωση που διαθέτεις τα απαιτούμενα.
Οκ αρα προχωράμε με ένα μονο lnb κι ελπιζουμε να μη χρειαστεί αλλαγη. Ευχαριστω πολύ dimios77 για την ολοκληρωμενη απαντηση.

Να συμπληρώσω ότι μπορείς επίσης να κάνεις εγγραφή καναλιών από άλλους δορυφόρους αλλά όχι να βλέπεις ΟΤΕ ΤV να γράφεις ταυτόχρονα κάτι άλλο

το αναποδο?δηλαδη να βλεπεις hotbird και να γραφεις ΟΤΕ?
παντως απο αλλους δορυφορους μπορεις να γραψεις την τρεχουσα εκπομπη.οχι καποια μελλοντικη αφου στα καναλια του hotbird που εχω αποθηκευμενα δεν βλεπω να υπαρχει προγραμμα.

Ούτε το ανάποδο γίνεται.
Όπου δεν υπάρχει EPG, μπορείς να προγραμματίσεις εγγραφή με βάση την ώρα.

Παιδιά καλησπέρα! θα ήθελα κι εγω να κάνω δυο ακόμη ερωτήσεις μιας και σκέφτομαι να το βάλω:
Αν σε καποια στιγμή αποφασισω να επιστρεψω πίσω τον pvr θα μου δωσουν πίσω τον παλιό και χωρίς τα 4 ευρώ?
Μπορώ να βλπεω και να γραφω οποιαδήποτε κανάλια ή δεν μπορώ τα ελευθερα (mega klp) λόγω διαφορετικής συχνότητας?
Φτιάχθηκε το πρόβλημα με το ένα καλώδιο και τα σπασίματα την ώρα της εγγραφής?
Εχει βλετίωση στην εικόνα ή τα ίδια με τον παλιότερο?

Μίλιας μίλησα με ένα κατάστημα και μου ζητάνε και του κουτί του παλιού!!! που να το βρω μετά απο σχεδόν 2 χρόνια?

Μήπως δεν κατάλαβαν καλά; Καλύτερα πάρε το 13888 και ρώτα εκεί.

Παιδιά καλησπέρα! θα ήθελα κι εγω να κάνω δυο ακόμη ερωτήσεις μιας και σκέφτομαι να το βάλω:
Αν σε καποια στιγμή αποφασισω να επιστρεψω πίσω τον pvr θα μου δωσουν πίσω τον παλιό και χωρίς τα 4 ευρώ?
Μπορώ να βλπεω και να γραφω οποιαδήποτε κανάλια ή δεν μπορώ τα ελευθερα (mega klp) λόγω διαφορετικής συχνότητας?
Φτιάχθηκε το πρόβλημα με το ένα καλώδιο και τα σπασίματα την ώρα της εγγραφής?
Εχει βλετίωση στην εικόνα ή τα ίδια με τον παλιότερο?

Μίλιας μίλησα με ένα κατάστημα και μου ζητάνε και του κουτί του παλιού!!! που να το βρω μετά απο σχεδόν 2 χρόνια?

1) Ναι
2) Τα ελεύθερα κανάλια και τα βλέπεις και τα γράφεις μέσα από το ΟΤΕ ΤV, είναι μέσα στο μπουκέτο
3) Ναι
4) Σε σχέση με τον KAON KTSF B3202 θα έλεγα ότι είναι καλύτερη, σε σχέση με τον ΚΑΟΝ ΝS 1110 είναι πάνω κάτω τα ίδια. Το μενολυ βέβαια είναι πολυ καλύτερο.

Βάλτο σε ένα άλλο κουτί ή σε μια σακούλα με όλα τα συνοδευτικά (τροφοδοτικό, κάρτα, τηλεκοντρόλ, καλώδια) και πήγαινε τους το.....θα το πάρουν. Στη χειρότερη πάρε το 13888, όπως αναφέρθηκε.

Αν κατεβάσεις ένα καλώδιο θα μπορείς να γράφεις και να βλέπεις ταυτόχρονα τα του ΟΤΕ συμπεριλαμβανομενων και των ελευθερων.. Θα μπορείς να γράφεις τα εκτός ΟΤΕ και να βλέπεις ΟΤΕ με την προϋπόθεση να είναι όλα στην ίδια μπάντα και πολικότητα.
Πίσω τον παλιό δεν νομιζω.
Το πρόβλημα φτιάχτηκε με το τελευταίο update και έχει λίγο καλύτερη εικόνα.

Χθες πήρα το ΟΤΕ pvr...και μετά από extreme δοκιμές σας λέω ΥΠΕΥΘΥΝΑ ότι είναι κλάσεις ΑΝΩΤΕΡΟ από το pvr της Nova, ήμουν στη Nova αρκετά χρόνια και από τους πρώτους που είχα πάρει το pvr.
Είναι αθόρυβω και πολύ πιο γρήγορο.

Καλησπερα στην παρεα. Πηρα και εγω τον PVR του ΟΤΕ αλλα δεν βλεπω καποιο προβλημα ,να πιξελιαζει οταν κανεις zaping ενω γραφεις ταυτοχρονα καποιο αλλο. τον δουλευω με ενα καλωδιο και με αριθμο συνδεσεων 1 απο το μενου.

Ποια version ειχε το προβλημα????

Εμενα εχει την 1.0.1.001 Noe 15 2013.

εχω μια απορια ενω η εικονα ειναι το ιδιο η ποιοτηρα σηματος σε πολλα καναλια ειναι πολυ κατω περιπου στο 40 και ισχυσ στο 80 ενω στο kaon ήταν 90-100 πάντως η εικονα είναι ιδια σε εσας πως ειναι η ποιοτητα σηματος?

Στον PVR η Ισχύς Σήματος δεν είναι ακριβεί και η Ποιότητα Σήματος είναι κουκουρουκου.....θα φτιαχτεί με το επόμενο firmware release

Πηρα και εγω τον PVR του ΟΤΕ αλλα δεν βλεπω καποιο προβλημα ,να πιξελιαζει οταν κανεις zaping ενω γραφεις ταυτοχρονα καποιο αλλο. τον δουλευω με ενα καλωδιο και με αριθμο συνδεσεων 1 απο το μενου.

Το τελευταίο version, αυτό που έχεις, δεν έχει το πρόβλημα

Πηρα και εγω τον PVR του ΟΤΕ αλλα δεν βλεπω καποιο προβλημα ,να πιξελιαζει οταν κανεις zaping ενω γραφεις ταυτοχρονα καποιο αλλο. τον δουλευω με ενα καλωδιο και με αριθμο συνδεσεων 1 απο το μενου.

Εσύ τον πήρες αναβαθμισμένο. Η προηγούμενη είχε το πρόβλημα. Δες κι εδώ.

εχω μια απορια ενω η εικονα ειναι το ιδιο η ποιοτηρα σηματος σε πολλα καναλια ειναι πολυ κατω περιπου στο 40 και ισχυσ στο 80 ενω στο kaon ήταν 90-100 πάντως η εικονα είναι ιδια σε εσας πως ειναι η ποιοτητα σηματος?
Άπαξ και κλειδώσει το σήμα, διαφορά στην ποιότητα της εικόνας δεν πρόκειται να δεις.

Last edited:
Re: Απάντηση: Technicolor DSI 810 PVR

Καλησπερα! μετα απο δύο μέρες συμβίωσης με τον pvr μπορώ να πω ότι οι εντυπώσεις είναι πάρα πολύ καλές! θωερώ ότι και η εικόνα του είναι καλύτερη απο τον παλιο καον που είχα! Το μενού σίγουρο πιο όμορφο. Το μονο που παρατηρησα κι εγω είναι η πτώση της μπάρας της ποιότητας σήματος αλλα κλειδώνει πολύ καλά και αμέσως.

Status
Not open for further replies.