Technicolor DSI 810 PVR

Status
Not open for further replies.
Όπως και η επιλογή για εγγραφή σειρών μιας και γράφει και τις επαναλήψεις.
Επίσης έστω γράφεις ένα επεισόδιο σε μια σειρά και έπειτα το αποεπιλέγεις. Αντί να διαγράψει την εγγραφή στο γυρνά αυτόματα σε εγγραφή σειρας.

Σωστα για τα παραπανω. vforvendetta85 εχεις κι εσύ πρόβλημα με το σήμα σου;

Re: Απάντηση: Technicolor DSI 810 PVR

Όπως και η επιλογή για εγγραφή σειρών μιας και γράφει και τις επαναλήψεις.
Επίσης έστω γράφεις ένα επεισόδιο σε μια σειρά και έπειτα το αποεπιλέγεις. Αντί να διαγράψει την εγγραφή στο γυρνά αυτόματα σε εγγραφή σειρας.

Εάν θέλεις να διαγράψεις μια προγραμματισμένη εγγραφή, είτε πατάς ί και σου δίνει όλες τις επιλογές είτε πας στο μενού των εγγραφών και τη διαγράφεις με το κόκκινο κουμπί.

Καταλαβαίνω τι λες, μα θα στο θέσω διαφορετικά. τα κανάλια με σειρές είναι τα fox και foxlife, τα οποία έχουν τις ίδιες ώρες, καθημερινά, προβολής των επεισοδίων μιας σειράς άρα πατάς epg και χρησιμοποιείς το μπλε (+24 ώρες) ή το κίτρινο (-24 ώρες) για να σε διευκολύνει.
Έστω απόψε θέλω να γράψω ένα επεισόδιο ή μια σειρά επεισοδίων που η ώρα προβολής του(ς) είναι το απόγευμα, χωρίς να θέλω εγγραφή σειράς. Προγραμματίζω κάθε επεισόδιο με το rec και διαπιστώνω πως κάποιο το έχω γράψει. Αν πάω να το διαγράψω από την επιλογή pvr θα πρέπει να ξαναψάχνω μέρα και ώρα που ήμουν πριν. Πατώντας info θα το διαγράψει πατώντας 2-3 κουμπιά παραπάνω, αλλά θα μπορούσε να γίνει κατευθείαν πατώντας πάλι rec και να διαγραφεί η εγγραφή, αντί να στο κάνει μόνο του ως εγγραφή σειράς.
Δεν μου αρέσει αυτή η επιλογή που έχει.

Re: Απάντηση: Technicolor DSI 810 PVR

Δεν χρειάζεται να πας πίσω στον και να ξαναψάχνεις το πρόγραμμα που είχες βάλει να γράψεις για να ακυρώσεις την εγγραφή. Μπορείς να μπεις στο μενού των προγραμματισμένων εγγραφών και να επιλέξεις ποιες θέλεις να διαγραψεις με το κόκκινο κουμπί.
Εάν δεν είχε την επιλογή που αναφέρεις δεν θα ήταν εύκολο για ένα χρήστη να προγραμματίσει την εγγραφή μιας σειράς

Σκέφτομαι να γίνω συνδρομητής στο δορυφορικό πακέτο και θέλω να σας ρωτήσω τα εξής:

1. Ο αποκωδικοποιητής PVR είναι ο Technicolor DSI 810 ή υπάρχουν διάφορα μοντέλα και εξαρτάται από το τι υπάρχει διαθέσιμο τη στιγμή τη παραγγελίας και από το κανάλι πώλησης (τηλεφωνικά, ΟΤΕ shop, Γερμανός)?

2. Εάν ο αποκωδικοποιητής διαθέτει μία έξοδο HDMI και εγώ θέλω δύο (μία για pass through στον home cinema ενισχυτή μου και μία για απευθείας σύνδεση στην τηλεόραση), τι λύσεις υπάρχουν? Κάποιο HDMI splitter και ποιό? Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχει απώλεια ποιότητας του σήματος? (δεν θα χρησιμοποιούνται ποτέ ταυτόχρονα)

Ευχαριστώ

Last edited by a moderator:
Λοιπον,εχω τον pvr εδω και κατι μηνες και το θεμα που αντιμετωπιζω ειναι το εξης: μερικες σειρες προτιμω να τις βλεπω στο "γρηγορο", διαβαζοντας λιγο προχειρα τους υποτιτλους. Ομως στα καναλια της fox, οταν τα βλεπω με αυτον τον τροπο, δεν εμφανιζονται καθολου υποτιτλοι. Και γενικα, και οταν δεν ειναι στο γρηγορο, αλλα ειτε επιλεξω το epg ή κατι αλλο ψαξω ενω βλεπω αυτα τα καναλια, παλι χανονται οι υποτιτλοι. Καμμια ιδεα γιατι γινεται αυτο;

Ως καινούριος στην δορυφορική λήψη και στον ΟΤΕ TV έχω κάποιες ερωτήσεις. Η εγκατάσταση έγινε το Σάββατο που πέρασε (στη Γλυφάδα) και αφορά στον PVR δέκτη.
1. Όταν βλέπω τα χαρακτηριστικά του σήματος από το σχετικό μενού των ρυθμίσεων, δίνει Ισχύς σήματος περίπου 80% και Ποιότητα σήματος περίπου 40-45%. Οι τιμές αυτές είναι ικανοποιητικές?
2. Έχω συνδέσει τον αποκωδικοποιητή μέσω HDMI με τον Home Cinema ενισχυτή μου αλλά σε όποιο κανάλι και να το βάλω ο ενισχυτής κλειδώνει σε στέρεο (από τις ρυθμίσεις ο ήχος HDMI είναι στο Dolby). Πως καταλαβαίνω ποιο κανάλι εκπέμπει με πολυκάναλο ήχο για να βεβαιώσω ότι το περνάω σωστά στον ενισχυτή?

Αυτά προς το παρόν (αν και μάλλον όχι οι τελευταίες ερωτήσεις).
Αντώνης

Last edited by a moderator:
Τα κανάλια που εκπέμπουν DOLBY ήχο είναι λίγα (Sundance, Discovery HD Showcase και ενίοτε το Cinema On Demand HD & Cinema On Demand 1).
Όταν έχεις Dolby ήχο θα δεις στον mini-EPG να εμφανίζεται το σχετικό σηματάκι της Dolby

Τα κανάλια που εκπέμπουν DOLBY ήχο είναι λίγα (Sundance, Discovery HD Showcase και ενίοτε το Cinema On Demand HD & Cinema On Demand 1).
Όταν έχεις Dolby ήχο θα δεις στον mini-EPG να εμφανίζεται το σχετικό σηματάκι της Dolby

Ευχαριστώ imcan για την απάντηση. Κανένας σχετικά με το σημείο 1 για την ισχύ και την ποιότητα του σήματος?

Μη δίνεις σημασία στις ενδείξεις του δέκτη. Όλοι οι αποκωδικοποιητες του ΟΤΕ έχουν πρόβλημα ελέω firmware.

Να ρωτήσω και γω κάτι μια φορά. Παρέλαβα σήμερα τον Technicolor DSI 810 PVR και μέχρι να εμφανιστεί ο εγκαταστάτης (μου είπαν σε καμιά δεκαριά μέρες, -καλά Χριστούγεννα κυριολεκτικά), είπα να τον συνδέσω στην υπάρχουσα κεραιοεγκατάσταση, ένα κάτοπτρο, (νομίζω 1,20) με μονομπλόκ LNB με DiseqC 1.0 για Hotbird και Astra. Ξεβίδωσα λοιπόν το βύσμα της κεραίας από τον παλιό μου FTA δέκτη και το βίδωσα στην είσοδο SAT1 του Technicolor, στον οποίο δήλωσα τις ρυθμίσεις της κεραίας μου, (LNB 1 Hotbird DiseqC B, LNB 2 Astra DiseqC A, και τα άλλα δύο LNB not availiable). Στη συνέχεια επιλέγω User 1 και ενώ δείχνει σήμα 80% και ποιότητα 100% δεν κλειδώνει και κολλάει εκεί. Τι κάνω λάθος;

Παιδια εχω μια απορια.. Αν παρω τον pvr δεκτη για καποιους μηνες μπορω να ξαναγυρισω στον απλο, αν δω οτι δεν τον πολυ-χρησιμοποιω, ή μενω μεχρι να τελειωσει το συμβολαιο με αυτον;

Status
Not open for further replies.