Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

Έχεις αποδείξει κολοκύθια, και με την συμπεριφορά σου το επισφραγίζεις χαλάρωσε επιτέλους γιατί έχω αρχίσει να σκεύτομαι οτι αλλού είναι το πρόβλημα..

Υποδείξεις δεν δέχομαι από κανένα! Διάλογο με επιχειρήματα ευχαρίστως!

:smile:

Για χαλαρώστε λίγο..
Η σανίδα είναι έτοιμη και οι καρχαρίες πεινάνε...Κανονίστε.

Re: Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

Δεν ηρθες ομως οταν χρειαστηκε να ακουσουμε στην πραξη το μκ με το project διπλα διπλα! Οτι κατεβατο να εχεις κατεβασει η ουσια ειναι μια. Την κοντρα (σου εχω πει εχω και το technics) δεν την καναμε ποτε!

1)α)Ποιόν Γιάννη; β)Τι να πάω να κάνω στον Γιάννη; (Είναι κατά το έλα στον θείο; ) γ)Εσύ γιατί ενδιαφέρεσαι; δ)Εγώ γιατί ασχολούμαι;

2)Έχω αποδείξει πως δεν πρόκειται για "copy paste". Ίσως δεν το πρόσεξες.

Αλλά ακόμα και αυτό να θέλεις να κάνεις, για να γίνει σωστά, πρέπει να έχεις και γνώση και κρίση.

θα μας τρελανεις?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

θα μας τρελανεις?

Κάπου μπερδεύτηκες... Νταξ' και η ηλικία... (Μην κοιτάς εμένα. Μόλις πέρασα τα 15...).

Στον delamostre, προφανώς, αναφέρεται...

(Εγώ SL-1200 ORIGINAL αγόρασα το 1975 και δεν πρόκειται να αλλάξω...).

Μιά χαρά ψυχραιμος είμαι γιαυτό θα αφήσω τον φίλο Vanagon στην ησυχία του στο παραλλήρημα του. Ας λύσει το πρόβλημα του με τους επαγγελματίες, εγω δεν είμαι τέτοιος.

Φίλε Vanagon με παρεξήγησες, απλώς την αλήθεια σου είπα, ..λίγο ωμα το παραδέχομαι αλλα αφου δεν με καταδέχεσαι κανένα πρόβλημα. Σε αφήνω στην ησυχία σου και ..συγνώμη που σε αναστάτωσα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμα

Για χαλαρώστε λίγο..

Μου αρέσει που βάζεις τις δύο συμπεριφορές στο ίδιο τσουβάλι!

Ας είναι...

:confused:

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

Για χαλαρώστε λίγο..

Για άλλη μια φορά ένα μεγάλο μπράβο στον κάπταιν για την υποδειγματική και έγκαιρη διαχείριση του νήματος.:FSGSFGS4:
:grinning-smiley-043
Κάπταιν επανέρχομαι στην τάξη, άν και απο τα γραφόμενα μου δεν νομίζω να παρέκλινα επικίνδυνα.
-bye-

Καλημερα!

Δυο μερες ελειψα και χαμος στο νημα...1 ωρα να το διαβασω εκανα...
Στην αρχη ειπα να γραψω κι εγω κατι..
Αλλα τελικα τι να γραψω...τα παιξα δεν ξερω τι να πω....
Ας πω το εξης μονο ...ετσι αφου κουβεντα να γινεται.

Εχω στο γραφειο 3 Technics mk2 . ( τρια ) ολογραφως...Με καλες κεφαλες για dj βεβαια αλλα καλες..Τα χω λιωσει εννοειται , πολλα service το καθενα, απο το 93 που παιζω μουσικη μεχρι περιπου 2-3 χρονια πριν τα χω βγαλει το ζουμι να ουμε..Και φωτο μπολικες αν θελετε...

Μπορει να χω σπιναρει στο συνολο καμια .... 12 μηνες * 6 περιπου φορες το μηνα επι 15 χρονια επι 8 ωρες τη φορα μουσικη , ποσσους δισκους μπορει να χω αλλαξει επανω?? ποσες κεφαλες εχω λιωσει κ βελονες, μετρηστε....

Ε λοιπον μια φορα σπιτι μου δε το βαλα...
Ακροασεις παντα με αλλο μηχανακι, δε κανει για κριτικη ακροαση.Απλα.

Τωρα εχω ενα Acoustic Solid Machine με rega και VanDer Hul.

Aλλου ειναι , ακομα κ με πιο φτηνα πικαπ που ειχα παλιοτερα..
Τι το συζηταμε απορω ακομα...

Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισκόμαστε..

Μιά χαρά ψυχραιμος είμαι γιαυτό θα αφήσω τον φίλο Vanagon στην ησυχία του στο παραλλήρημα του. Ας λύσει το πρόβλημα του με τους επαγγελματίες, εγω δεν είμαι τέτοιος.

Φίλε Vanagon με παρεξήγησες, απλώς την αλήθεια σου είπα, ..λίγο ωμα το παραδέχομαι αλλα αφου δεν με καταδέχεσαι κανένα πρόβλημα. Σε αφήνω στην ησυχία σου και ..συγνώμη που σε αναστάτωσα..

Φίλε μου σαφώς και σε "καταδέχομαι" και θέλω την συνομιλία και μαζί σου.

Αν υπήρξα οξύς ζητάω συγνώμη.

Aλλου ειναι , ακομα κ με πιο φτηνα πικαπ που ειχα παλιοτερα..
Τι το συζηταμε απορω ακομα...

Το συζητάμε γιατί αν δε σε πείσει και εσένα ο vanagon ότι τα mk2 είναι τα καλύτερα πικάπ στον κόσμο δε θα σταματήσει! :flipout:

Άσχετα που από ότι κατάλαβα δεν έχει ακουμπήσει καν ένα mk2... Πόσο μάλλον να ακούσει κιόλας...

Φίλε μου σαφώς και σε "καταδέχομαι" και θέλω την συνομιλία και μαζί σου.

Αν υπήρξα οξύς ζητάω συγνώμη.

Κανένα πρόβλημα, απολογούμαι και εγώ για το ίδιο λόγο και πάμε για άλλα...
-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Technics 1200MkII...Σε κουβέντα να βρισ

Μου αρέσει που βάζεις τις δύο συμπεριφορές στο ίδιο τσουβάλι!

Ας είναι...

:confused:

Χαλάρωση ζήτησα για να μην έχουμε εκτροπές απ´όπου και να
προέρχονται...Να είσαι και ευχαριστημένος...

Το συζητάμε γιατί αν δε σε πείσει και εσένα ο vanagon ότι τα mk2 είναι τα καλύτερα πικάπ στον κόσμο δε θα σταματήσει! :flipout:

Άσχετα που από ότι κατάλαβα δεν έχει ακουμπήσει καν ένα mk2... Πόσο μάλλον να ακούσει κιόλας...

..............-bye-

Vanagon, εχει καταφερει κανεις να στειλει στο σερβις 3 πικαπ χ πολλες φορες το καθενα (τα προσεχα σαν τα ματια μου, υπ οψιν...) απο το πολυ παιξιμο?? Αλλα πολυ ομως, δεν μπορεις να φανταστεις.Βαρεθηκα να τα κουβαλαω παντου.....

Κ σπιτι ακουω απο αλλου, αλλο μηχανακι??

Ποσο παραπανω εμπειρια απ οτι εχουν λιωσει οι περισσοτεροι δισκοι θελεις??
Σου λεει κατι κι αυτο η οχι??

υγ...Παντως να με πεισεις δεν μπορεις....δεν κανει για μουσικη...jazz - classical ακουω κυριως...-bye-

Hellenic vanagon, εδώ και 2 μέρες τόσοι σου απαντάνε με επιχειρήματα, σε ρωτάνε λογικές ερωτήσεις, σε προσκαλούν σε όποιο συγκριτικό τεστ θες κι εσύ το μόνο που κάνεις εκτός από το να μας έχεις πει 1000000 φορές για γουοαυ και φλατερ, απαντάς στα μηνύματα που τα έχεις κάνει εσύ με τα λεγόμενά σου να έχουν έναν πιο οξυμένο τόνο?
Για πες μας τι θες να καταφέρεις με όλα αυτά? πραγματικά δεν έχω καταλάβει.
Να πείσεις τους πιο πολλούς εδω μέσα με τα γουαου και φλατερ πως το μκ2 είναι ανώτερο πικάπ από όλα αυτά που αναφερθήκαν στο τεστ, αποκλείετε να το κάνεις, γιατί πολύ απλά, όλοι που είχαν μκ2 και άλλα πικάπ στην κατοχή τους...με το που άκουσαν το "άλλο" πικάπ το άλλαξαν το μκ2!
Και ξέρεις γιατί?
Γιατί πιο πολύ ακούνε και λιγότερο διαβάζουν!
Και όπως σου είπαν και πιο πάνω "αν" έχεις στην κατοχή σου το μκ2 και είσαι τόσο ικανοποιημένος χαλάρωσε και απολαυσέ το...αν πάλι δεν σου αρέσει, η λύση είναι να πάρεις άλλο πικάπ και όχι να πείσεις και άλλους να το πάρουν και αυτοί.

ΥΓ. ακόμα περιμένω απάντηση στο πως έχει καταφέρει η Technics από το 1975 να έχει λύσει το θέμα των ρυθμίσεων, που είχες πει πριν 2 μέρες?
-bye-

1)Φίλε μου απλώς κουβέντα κάνουμε. Το λέει και ο τίτλος του νήματος άλλωστε.
Είναι αυτό στο οποίο οι πρόγονοί μας κάποτε διακρίθηκαν, (διάλογος με επιχειρήματα), ενώ τώρα το βλέπουμε λίγο παράξενα.

Δεν έχω λόγω να πείσω κανένα. Δεν εμπορεύομαι κάτι. Απλά απολαμβάνω την συζήτηση.

2)Με διευκολύνεις λίγο σε παρακαλώ τι ρωτάς στο υστερόγραφό σου, γιατί δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι.

1)Φίλε μου απλώς κουβέντα κάνουμε. Το λέει και ο τίτλος του νήματος άλλωστε.
Είναι αυτό στο οποίο οι πρόγονοί μας κάποτε διακρίθηκαν, (διάλογος με επιχειρήματα), ενώ τώρα το βλέπουμε λίγο παράξενα.

Δεν έχω λόγω να πείσω κανένα. Δεν εμπορεύομαι κάτι. Απλά απολαμβάνω την συζήτηση.

2)Με διευκολύνεις λίγο σε παρακαλώ τι ρωτάς στο υστερόγραφό σου, γιατί δεν καταλαβαίνω σε τι αναφέρεσαι.

Αρχική Δημοσίευση από hellenic vanagon
Και εννοείται, πως όταν αγοράζεις pickup, αν δεν τσεκάρεις και το ΜΚ 5, (πλέον),
δεν μπορείς να αγοράσεις τίποτα!

Α, και το θέμα ρυθμίσεων και απόλυτης ακρίβειας περιστροφής, το έχει λύσει η TECHNICS από το...1970, με το SL-1100 & SL-1200 ORIGINAL, χωρίς κανένα έξτρα κουτάκι, και με επιδόσεις σε RUMBLE και WOW & FLUTTER που τώρα, 40 χρόνια μετά, οι άλλοι ακόμα προσπαθούν! (Άσε που δεν δίνουν και προδιαγραφές απ' ότι βλέπω. Αν δεν ήταν ο Σταματάκος...).

Αυτό είχες γράψει, και σε είχα ρωτήσει:

Το θέμα ρυθμίσεων, πως ακριβώς το έχει λύσει η Technicks?
Εκτός από το VTA, που όντως έχει μια πολύ καλή πατέντα, η υπερκρέμαση, η γωνία ανάγνωσης στον οριζόντιο άξονα και το αζιμούθιο....ρυθμίζοντε μόνα τους?

Αυτο που θεωρείς εσύ "απλώς κουβέντα κάνουμε" το ξεκίνησες πολύ πριν μπεί ο συγκεκριμένος τίτλος από τον διαχειριστή....

Δεν εχεις λόγο να πείσεις κανέναν.....είσαι σίγουρος? για κοίτα λίγο στον καθρέπτη.

Απλά απολαμβάνεις να νευριάζεις κόσμο.
-bye-

Αρχική Δημοσίευση από hellenic vanagon
Και εννοείται, πως όταν αγοράζεις pickup, αν δεν τσεκάρεις και το ΜΚ 5, (πλέον),
δεν μπορείς να αγοράσεις τίποτα!

Α, και το θέμα ρυθμίσεων και απόλυτης ακρίβειας περιστροφής, το έχει λύσει η TECHNICS από το...1970, με το SL-1100 & SL-1200 ORIGINAL, χωρίς κανένα έξτρα κουτάκι, και με επιδόσεις σε RUMBLE και WOW & FLUTTER που τώρα, 40 χρόνια μετά, οι άλλοι ακόμα προσπαθούν! (Άσε που δεν δίνουν και προδιαγραφές απ' ότι βλέπω. Αν δεν ήταν ο Σταματάκος...).

Αυτό είχες γράψει, και σε είχα ρωτήσει:

Το θέμα ρυθμίσεων, πως ακριβώς το έχει λύσει η Technicks?
Εκτός από το VTA, που όντως έχει μια πολύ καλή πατέντα, η υπερκρέμαση, η γωνία ανάγνωσης στον οριζόντιο άξονα και το αζιμούθιο....ρυθμίζοντε μόνα τους?

Αυτο που θεωρείς εσύ "απλώς κουβέντα κάνουμε" το ξεκίνησες πολύ πριν μπεί ο συγκεκριμένος τίτλος από τον διαχειριστή....

Δεν εχεις λόγο να πείσεις κανέναν.....είσαι σίγουρος? για κοίτα λίγο στον καθρέπτη.

Απλά απολαμβάνεις να νευριάζεις κόσμο.
-bye-

1)Εννοούσα τις ρυθμίσεις που γίνονται με το έξτρα κουτάκι.

2)Ανεξάρτητα από τίτλο, την συζήτηση επεδίωξα από την αρχή σε ένα θέμα που γνωρίζω η που νομίζω πως γνωρίζω. Σκοπός η ανταλλαγή γνώσεων και σκέψεων και, φυσικά, η αύξηση των γνώσεων μέσα από την διαδικασία.
Στην εποχή των μαζικών μέσων υποχρεωτικής και κατευθυνόμενης σκέψης, αναγνωρίζω πως μας πέφτει κομμάτι δύσκολο.

3)Αν νευριάζεις γιατί ασχολείσαι;

1)Εννοούσα τις ρυθμίσεις που γίνονται με το έξτρα κουτάκι.

2)Ανεξάρτητα από τίτλο, την συζήτηση επεδίωξα από την αρχή σε ένα θέμα που γνωρίζω η που νομίζω πως γνωρίζω. Σκοπός η ανταλλαγή γνώσεων και σκέψεων και, φυσικά, η αύξηση των γνώσεων μέσα από την διαδικασία.
Στην εποχή των μαζικών μέσων υποχρεωτικής και κατευθυνόμενης σκέψης, αναγνωρίζω πως μας πέφτει κομμάτι δύσκολο.

3)Αν νευριάζεις γιατί ασχολείσαι;

Ποιό έξτρα κουτάκι? τι κάνει αυτό το έξτρα κουτάκι?
Και αφού υπάρχει αυτό το έξτρα κουτάκι που πλέον κάνει όλες τις ρυθμίσεις μόνο του, γιατί τόσοι κατασκευαστές και χομπίστες παιδεύοντε ακόμα με πανάκριβους προτράκτορες, διάφορα μήκη βραχιόνων και όλα αυτά χωρίς ακόμα να έχουν καταφέρει να τελειοποιήσουν το σφάλμα ανάγνωσης της κεφαλής?
Αλλά ξέχασα, γιαυτό πολεμάνε όλοι το μκ2 γιατί είναι το τέλειο πικάπ που κάνεις δεν μπορεί να το αντιγράψει.....

Αν δεν ασχολιόντουσαν όλοι αυτοί που τους νευριάζεις μαζί σου..δεν θα είχες λόγο ύπαρξης.

Θα ήταν πάντως πολύ πιο έυκολα τα πράγματα για όλους μας αν είχες απαντήσει σε 2 βασικές ερωτήσεις:
1. Έχεις ή είχες ή έστω έχεις ακούσει ποτέ σου μκ1-μκ2-μκ5 κλπ?
2. Αν είναι η πρώτη απάντηση θετική, το έχεις συγκρίνει άμεσα(με τα αυτιά σου) με κάποιο άλλο πικάπ για να δεις πιο παίζει καλύτερα, και αν ναι με ποιο?

Αυτά....και σου υπόσχομαι να μην ξανα ασχοληθώ.
-bye-

Έχει βγει έξτρα κουτάκι που ρυθμίζει το αζιμούθιο και την υπερκρέμαση; :blink:

Status
Not open for further replies.