Και εγώ γιατί μίλαγε σιγά πολύ για να μην τρομάξει τα πουλιά . Περίεργο αφού το κλείστρο κροταλίζε σαν ουζιΔεν το άκουγα, από υπότιτλους έβλεπα τι έλεγε.
Και εγώ γιατί μίλαγε σιγά πολύ για να μην τρομάξει τα πουλιά . Περίεργο αφού το κλείστρο κροταλίζε σαν ουζιΔεν το άκουγα, από υπότιτλους έβλεπα τι έλεγε.
Και κάτι που κάνει κάθε αγορά DSLR για πανίδα μάλλον άτοπη τώρα πια.Και εγώ γιατί μίλαγε σιγά πολύ για να μην τρομάξει τα πουλιά . Περίεργο αφού το κλείστρο κροταλίζε σαν ουζι
εχω δει οτι βαζουν σκουφια, κασκολ και δε ξερω γω τι άλλο πάνω στη μηχανή σε burst για να μην ακούγεται τόσο.Και κάτι που κάνει κάθε αγορά DSLR για πανίδα μάλλον άτοπη τώρα πια.
Προσωπικά έχω χάσει πολύ καλή στιγμή με αγέλη ζαρκαδιών όταν είχα τη 5DII.
Στημένος καλά αλλά άρχισε τα Κα ΚΛΑΝΓΚ Κα ΚΛΑΝΓΚ η μηχανή λάκισαν τα ζαρκάδια σε χρόνο dt.
Είναι τόσο δυνατός ο ήχος που ακόμη και πουλιά (χήνες και τα λοιπά) κοιτούσαν προς το μέρος μου.
Το είδα όλο, προσωπικά μου φάνηκε παρά να πάρα πολύ ενδιαφέρον.Αγορές εμμονές, Η ζωή των φωτογράφων Αγριάς ζωής (στα γαλλικά δυστυχώς)
ΥΓ..πολλές διαθέσιμες γλώσσες τελικά στους υπότιτλους συμπεριλαμβανομένων των Ελληνικών παρακαλώ...
Δε σε αφήνει να κάνεις και NR και Super resolution στο LR.αφου εχει κανει την επεξεργασια... πως να τη ξανακανει?
Αυτο που βγαζεις εσυ δεν ειναι πραγματικο raw της μηχανης, γι αυτο γινεται αυτο.
Οτι ηταν να κανει το εκανε.
14.3 εγώ και μάλλον δεν ...στην εκδοση που εχω εγω (version 15.0) , δουλευει το τρικ ακομα... κανεις δηλ. μονο denoise στην αρχικη φωτο (RAW) και μετα τη κανεις export σε TIFF χωρις τα metadata και re import στ LR.
Eκει δουλευει κανονικα το super resolution.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.