Τεχνικές και προγράμματα για αύξηση της ανάλυσης - upscale

stratigos24

AVClub Enthusiast
30 January 2011
1,190
Αθήνα
Δωρεάν το πρόγραμμα του τίτλου (δε ξέρω πόσο καλό είναι)

• Like
Reactions: ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
Επειδή όλα τα προγράμματα πλέον έχουν γίνει συνδρομητικά, τι μου μένει σαν επιλογή για καλό upscale με εφαπαξ πληρωμη?

Μπορείς να δοκιμάσεις το νέο davincI resolve... το δοκίμασα και για upscale και είναι αρκετά καλό.

Επίσης υπάρχει και το δωρεάν

Πολύ καλό , με εφάπαξ πληρωμή κι αυτό εδώ.

Sent from my SM-F946B using Tapatalk

Μπορείς να δοκιμάσεις το νέο davincI resolve... το δοκίμασα και για upscale και είναι αρκετά καλό.

Επίσης υπάρχει και το δωρεάν

Πολύ καλό , με εφάπαξ πληρωμή κι αυτό εδώ.

Sent from my SM-F946B using Tapatalk
Upscayl το έχω δουλέψει αρκετά αλλά χωρίς το αποτέλεσμα που θέλω.
Ενώ κάνει καλή αποθορυβοποιηση στο upscale (μιλάμε για 2χ όχι παραπάνω ) στο φτέρωμα στα πουλιά κλπ δεν είναι όπως θα το περίμενα .

Επίσης το AIarty το έχω δοκιμάσει και το περίεργο είναι ότι κάποιες φορές κάνει πολύ καλή δουλειά άλλες φορές πάλι όχι.
Θα το ξαναδώ πάντως... Αν και.. θυμάμαι είχε αφαιρέσει και αυτό την μια για πάντα συνδρομή.. ίσως κάνω λάθος..

Upscayl το έχω δουλέψει αρκετά αλλά χωρίς το αποτέλεσμα που θέλω.
Ενώ κάνει καλή αποθορυβοποιηση στο upscale (μιλάμε για 2χ όχι παραπάνω ) στο φτέρωμα στα πουλιά κλπ δεν είναι όπως θα το περίμενα .

Επίσης το AIarty το έχω δοκιμάσει και το περίεργο είναι ότι κάποιες φορές κάνει πολύ καλή δουλειά άλλες φορές πάλι όχι.
Θα το ξαναδώ πάντως... Αν και.. θυμάμαι είχε αφαιρέσει και αυτό την μια για πάντα συνδρομή.. ίσως κάνω λάθος..
Το έβαλα πάλι χθες το AIarty. Σε κάποιες πειρπτώσεις ηταν οκ αλλά δεν τρελάθηκα.
Οκ, 110 ευρώ για πάντα μια και έξω πληρωμή είναι εντάξει για μένα.
Τώρα βλέπω ότι το δίνει και 7 μέρες φουλ χωρίς Watermarks κλπ, δεν το παρατήρησα εχθές. Θα το βάλω και θα βάλω κανα δείγμα πρίν και μετά arty να συζητήσουμε.