Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

Απάντηση: Re: Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

Να και το δικο μου το κοχυλακι βαμμενο!

DSC_2730.jpg

Ωραίο σαν κατασκευή αλλά η γραμμή στο "μάτι" το χαλάει. Με καλύτερο κομμάτι ξύλου θα ήταν πολύ πιο ωραίο.

Κυριακο μια χαρα κοχυλακι βγηκε για πρωτη φορα.Ωραιος!!
Η γραμμη που λεει ο panava οντως σου χτυπαει στο ματι αλλα για πρωτη δημιουργια μια χαρα.

Ναι ρε παιδιά, βάλτε κανένα χρώμα γιατί με το σχήμα που έχει και το σκούρο καφέ που το βάφετε μη σας πώ, σε πρώτη ματιά, τι μου θυμίζει...

Ναι παιδιά επιεικώς να το δείτε καθώς πήρα το πρώτο ρεταλι που βρήκα μπροστά μου για πρώτη επαφή με το άθλημα.
Μιχάλη χρωματικα ακολούθησα την πεπατημενη!
Το επόμενο θα είναι καλύτερο!

Re: Απάντηση: Τεχνική Intarsia, συμβουλές, κατασκευές.

Ναι ρε παιδιά, βάλτε κανένα χρώμα γιατί με το σχήμα που έχει και το σκούρο καφέ που το βάφετε μη σας πώ, σε πρώτη ματιά, τι μου θυμίζει...

Έλα βρε Μπάμπη πες μας. Μη μας κρατάς σε αγωνία ! :)

Sent from my iPad using Tapatalk

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ναι παιδιά επιεικώς να το δείτε καθώς πήρα το πρώτο ρεταλι που βρήκα μπροστά μου για πρώτη επαφή με το άθλημα.
Μιχάλη χρωματικα ακολούθησα την πεπατημενη!
Το επόμενο θα είναι καλύτερο!

Κυριάκο μια χαρά έγινε. Εμένα μου "χτύπησε" ευχάριστα, το φάλτσο που έκανες στις ακμές των κομματιών, με αποτελεσμα να δείχνει πολυ τρισδιάστατο το κοχυλακι. Άντε και σε καλυτερα.
Υποθέτω οτι το έκανες με την επιτραπέζια ; Δεν θυμάμαι αν το ανέφερες.

Sent from my iPad using Tapatalk

Με τον ταινιολειαντηρα το έκανα Χρήστο! Σε ευχαριστώ!
Ωραια, αλλα τις κοπες με τι τις εκανες;

Στάλθηκε από το 7DTB41 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με την επιτραπέζια σεγα Χρήστο. Αυτή που φαίνεται στην πρώτη φωτογραφία!
Καλημέρα. Την είδα.
Ε μπερδεύτηκα κι εγώ με τόσα κοχύλια γύρω, γύρω. Πρέπει να κάνω κι εγώ ένα.
Ωχ ξέχασα, δεν έχω επιτραπέζια σεγα.
Αντε καλημέρα

Sent from my C6833 using Tapatalk

Ωραίος ο Κυριάκος γιά πρώτη φορά μιά χαρά τό πήγε
Εμένα πάντος Μπάμπη μού φέρνει καί λίγο από κρουασάν μέ γέμιση σοκολάτα,τό κοχύλι

Σημερινή προσπάθεια με αρκετά πολύ μικρά κομμάτια. Στην αρχή φαίνονταν κανονικής δυσκολίας αλλά μόνο έτσι δεν ήταν. Δεν το τελείωσα ακόμη, περιμένω να τραβήξει η κόλλα.

0LtWBLh.jpg
hiuf6Ue.jpg
wYRdjPE.jpg

92XkWaV.jpg
6iZNgPU.jpg
SiVVmO3.jpg

Ωραιο το αλογο arspi και οντως εχεις δικιο με το θεμα δυσκολιας στα μικρα κομματια . Στο σχεδιο δεν το βλεπεις ,οταν αρχιζεις και κοβεις το καταλαβαινεις !!

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Τελικά θέλει πολύ σκέψη πριν αρχίσουν οι κοπές για τη σειρά που θα γίνουν αυτές ώστε να καταλήγουν σε γωνία. Με δύο γωνίες θα αποσπάται το καμμάτι μόνο του και δεν θα χρειάζεται να ζορίζεται η λάμα ή να τροποποιείται έστω και λίγο το pattern. Και υπομονή και ηρεμία. Άρχισα ένα αγγελάκι και μου πήρε τέσσερεις ώρες μόνο το αριστερό φτερό. Μάλλον αύριο βράδυ θα το ποστάρω.