Ρε να μου πει "και λίγο cardio δεν βλάπτει" το σκουλήκι!
Ρε μπας και σε τρολάρει;
Για μένα το best value σήμερα είναι το ChatGPT Plus με 20 δολάρια το μήνα με μεγάλη διαφορά.Δύσκολο να απαντηθεί. Μπορείς να διαβάσεις μια ανάλυση του Γιώργου σχετικά εδώ.
Εάν δεν θέλεις να πληρώσεις, τα μοντέλα της Google όπως διατίθενται δωρεάν είναι τα καλύτερα αυτή τη στιγμή.
Για μένα το best value σήμερα είναι το ChatGPT Plus με 20 δολάρια το μήνα με μεγάλη διαφορά.
Τα δωρεάν μοντέλα μόνο για πολύ απλά πράγματα. Νομίζω ότι το δωρεάν Gemini στην κορυφή της σελίδας αναζήτησης της google είναι ότι καλύτερο σε δωρεάν σήμερα, γιατί τροφοδοτείται η απάντηση και από τα αποτελέσματα του search.
Επίσης σε search κάνει καλή δουλειά και το Perplexity το δωρεάν.
Η χρεωση για το plus ειναι 23 ευρω. https://chatgpt.com/#pricingΓια μένα το best value σήμερα είναι το ChatGPT Plus με 20 δολάρια το μήνα με μεγάλη διαφορά.
Τα δωρεάν μοντέλα μόνο για πολύ απλά πράγματα. Νομίζω ότι το δωρεάν Gemini στην κορυφή της σελίδας αναζήτησης της google είναι ότι καλύτερο σε δωρεάν σήμερα, γιατί τροφοδοτείται η απάντηση και από τα αποτελέσματα του search.
Επίσης σε search κάνει καλή δουλειά και το Perplexity το δωρεάν.
Δεν το είχα δει αυτό. Εγώ ακόμη χρεώνομαι σε δολάρια (20) το μήνα από όταν πρωτογράφτηκα πριν χρόνια. Τα 20 δολάρια είναι περίπου 18 ευρώ...Καλημέρα το plus grafei xrevsh
Η χρεωση για το plus ειναι 23 ευρω. https://chatgpt.com/#pricing
Η χρεωση των 20 δολλαριων απο που φαινεται?

Οι Κινέζοι έχουν αμολύσει πόσα ρομπότ σε πραγματικές εργασίες στον πραγματικό κόσμο. Σε ξενοδοχεία πχ όλο το room service γίνεται από αυτόνομα ρομπότ.Καλά, απ΄ ότι βλέπεις από τους Κινέζους μην πιστεύεις τίποτα.. Σχεδόν όλα απάτες είναι. Δεν αλλάζουν αυτοί.
Οι Κινέζοι έχουν αμολύσει πόσα ρομπότ σε πραγματικές εργασίες στον πραγματικό κόσμο. Σε ξενοδοχεία πχ όλο το room service γίνεται από αυτόνομα ρομπότ.
Στο δυτικό κόσμο βλέπουμε ρομπότ, μας σπάνε τα νεύρα και δεν τα θέλουμε:
Στην Κίνα δεν έχει τέτοια και τα δεδομένα από πραγματική χρήση είναι αρκετά για να τους βάλουν στην πρώτη θέση...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.