Εγώ ενδιαφέρομαι για retro σώματα και τα specs και των τριών που ανέφερα με καλύπτουν.
Αν το κριτήριο είνια τα πολλά mp τότε δεν υπάρχει δίλημμα πας στα 40mp. Για μένα που δεν θέλω μεγάλη ανάλυση και θέλω μικρότερο αρχείο για επεξεργασία και αποθήκευση τα 20-24 είναι μια χαρά.
Με τόσα βίντεο που έχω δει με τον 40mp αισθητήρα δεν έχω δει να είναι καλύτερος από τον 26mp. Δεν έδωσε τίποτα ουσιαστικό σε έξτρα πληροφορία και απλά μεγάλωσε το αρχείο. Δεν τυπώνω αφίσες και δεν με ενδιαφέρουν τα 40mp. Και με τα 24mp ειμαι μια χαρα.
Εγώ ενδιαφέρομαι για retro σώματα και τα specs και των τριών που ανέφερα με καλύπτουν. Θα περιμένω να δω αρχεια σε συνδυασμό με τον pancake 23mm f2.8 για να εχω πλήρη άποψη και να δω αν θα μπω και σε δεύτερο σύστημα. Η Zf με ζορίζει λογω μεγέθους αλλά η τιμή ειναι καλή πλεον.
Αν το κριτήριο είνια τα πολλά mp τότε δεν υπάρχει δίλημμα πας στα 40mp. Για μένα που δεν θέλω μεγάλη ανάλυση και θέλω μικρότερο αρχείο για επεξεργασία και αποθήκευση τα 20-24 είναι μια χαρά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.