Είχαν βάση οι φήμες αλλά ο νέος CEO της Olympus τα ξεκαθάρισε: https://www.43rumors.com/new-olympus-president-yasuo-takeuchi-says-they-will-surely-not-sell-the-camera-business/
Με δυό λόγια: "Δεν θα πουλήσουμε ποτέ το τμήμα φωτογραφίας"._
Η ΕΜ5 ΙΙΙ κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει υβριδική εστίαση ούτε κορυφαίο CAF. Aυτα θα τα έχει πάντα η σειρά ΕΜ1 που θα συνεχίσει παράλληλη πορεία, αρα με τα υπόλοιπα που μένουν ουδείς θα ασχοληθεί. Υπαρχει ήδη G9 και ΕΜ1.2 που τα έχουν ολα αυτά και περισσότερα και τον Σεπτέμβρη θα πουλιούνται στο χιλιάρικο καινούργιες.
Εγώ είμαι της άποψης να μην βγαίνουν ξαναζεσταμένο μοντέλα. Και να επανέλθει η κανονικότητα των 3 χρόνων στα update των μοντέλων. Υπάρχει πραγματικά νέα τεχνολογία, νέος αισθητήρας κλπ. και χώρος ανάμεσα στα μοντέλα της εταιρίας? εκεί ναι προχώρα και βγάλτο. Με update από firmware δυστυχώς δεν αλλάζει το hardware. Αν βγει με το καλό η ΕΜ5 ΙΙΙ θα έχει ένα νέο χρονικό ορίζοντα τουλάχιστον 3 ετών. Ούτε μήνα δεν θα αντέξει με αυτά μόνο που έγραψες, αυτή είναι ο γνώμη μου.
Είχαν βάση οι φήμες αλλά ο νέος CEO της Olympus τα ξεκαθάρισε: https://www.43rumors.com/new-olympus-president-yasuo-takeuchi-says-they-will-surely-not-sell-the-camera-business/
Με δυό λόγια: "Δεν θα πουλήσουμε ποτέ το τμήμα φωτογραφίας"._
Νίκο δεν παίζει τόσο ρόλο τι πιστευω εγώ. Εγώ σχεδόν ποτέ δεν χρησιμοποιώ CAF σε συνήθη φωτογράφηση ακόμη και με την ΕΜ1.2 που είναι σούπερ σε αυτό τον τομέα. Το SAF είναι το γρηγορότερο της αγοράς και με υπερκαλύπτει. Σε σπορ ναι θέλω καλό CAF αλλά εκεί θέλω και ριπές και buffer και αλλά πράγματα οπότε ανοίγει πολύ η λίστα. Και σπορ μοντέλο θα είναι η ΕΜ1.3 που θα βγει μετά.
Δεν λέω λοιπόν οτι δεν θα τα βάλουν σε νέο μοντέλο αλλά μέχρι τώρα αυτή ήταν η σειρά των πραγμάτων και δεν νομίζω να την αλλάξουν. Η ΕΜ5 ΙΙΙ θα είναι το semipro υβριδικο μοντέλο με έμφαση κυρίως στο βίντεο, αυτό νομίζω θα είναι το προφίλ της. Το χεράτο hires δεν είναι gimmick, είναι κατά τη γνώμη μου πάρα πολύ χρησιμο στον φωτογράφο με μικρό αισθητήρα στο σώμα και θα κουμπώσει αψογα στο προφίλ της ΕΜ5 ΙΙΙ. Το τι κάνει μπες και δες στο νήμα της ΕΜ1Χ.
Μακαρι.
Φοβαμαι ομως οτι επειδη εχουν δεθει τοσο στενα με το m4/3 ισως η αποφαση αυτη να μην ειναι αποκλειστικα δικη τους .
Ισως θα επρεπε εξάρχης να μεινουν και στο FF, τι τους κοστιζε ? Ηταν ηδη νουμερο 3 εταιρεια οταν εκαναν την στροφη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.