technomate

Ο δέκτης είναι πολύ καλός (εχω τον 6900hd combo) και κυρίως παν-απλός στην χρηση του. Αυτο ειναι πολύ σημαντικο για εμας που δεν θελουν και δεν γνωριζουν πολλά όσον αφορά στους δεκτες. Σε θέμα εικονας, ΗD απλά συγκλονιστικη, SD (upscale σε 1080i) μου φαινεται αρκετα καλη. Βεβαια όταν βλεπεις καναλια HD τοτε τι να πεις για τα sd. Εγραφή σε εξωτερικό σκληρο αψωγη. Χρησιμοποιω ενα WD 2,5" 160 giga χωρίς δική του τροφοδοσία και ο δεκτης τον βλεπει και τον διαχειριζεται τελεια. Σε δοκιμες εγγραφης HD προγραμματος (ταινια) διαρκειας 1:45:00 κατελαβε περιπου 11 giga στο δισκο. Σε γενικες γραμμες μετα από μαι εβδομαδα συμβιωσης μαζι του ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Καλη υποστηριξη απο την αντιπροσωπια πραγμα που το θεωρω πολυ σημαντικο. Τιμη για τον 6900 combo 420 euros. Τα αρνητικα που παρατηρησα τωρα. 1ον: Ενω διαβαζει την nova card απροβληματιστα, εάν γραψεις στον σκληρο προγραμμα χωρις την καρτα δεν θα μπορεις στη συνεχεια να δει την εγγραφή ακομα και εαν βαλεις την καρτα. 2ον: Κάνοντας χρηση ενος MATRIX REVOLUTIONS cam module, πολλα καναλια που πριν τα ανοιγε, δεν τα ανοιγει. Πρεπει να ξαναβγαλεις το module. Βεβαια δεν φαινεται να χρειαζεσαι τα cam, αλλα δεν παυει να είναι ενα bug.
Αξιζει να αναφερω ότι τa tuner του δειχνουν εξαιρετικης ποιοτητας. (περιπου 1400 καναλια στον hotbird και 900 στον Astra).

με τα τελευταια softcams εχει ανοιξει αρκετα καναλια
το πιατο μου ειναι στον hotbird
αξιζει η τοποθετηση ενος νεου στον astra?
απο hotbird βλεπω μονο το hd suisse που ομως ουτως η αλλως ειναι free
δεν ανοιγει καποιο αλλο
κανω κατι λαθος?
στον astra ποια καναλια hd ανοιγει?

Δεν χρειαζεσαι αλλο πιατο για τον astra. Θες και αλλο lnb και diseq. Τι μεγεθος πιατου εχεις?

δυστυχως εχω 60ρι πιατο
αυτο που δινει η νοβα
δεν νομιζω να επαρκει

Επειδή ειναι αρκετα, και λογω του οτι τον δεκτη τον εχω όπως ειπα μονο μια εβδομαδα και δεν εχω προλαβει ουτε τα favorites να φτοιαξω, σας λέω για αρχη οτι ανοιγει ολα τα premiere (συμπεριλαμβανομενων των hd). Αλλά νεωτερα θα σας εχω αυριο, μιας και ενημερωθηκα οτι το βραδυ θα ανεβει στο site το καινουργιο firmware to οποιο θα κανει ανοιγει πολυ περισσοτερα και μαλιστα με αναβαθμιση κλειδιων απο δορυφορο.

Re: Απάντηση: technomate

Επειδή ειναι αρκετα, και λογω του οτι τον δεκτη τον εχω όπως ειπα μονο μια εβδομαδα και δεν εχω προλαβει ουτε τα favorites να φτοιαξω, σας λέω για αρχη οτι ανοιγει ολα τα premiere (συμπεριλαμβανομενων των hd). Αλλά νεωτερα θα σας εχω αυριο, μιας και ενημερωθηκα οτι το βραδυ θα ανεβει στο site το καινουργιο firmware to οποιο θα κανει ανοιγει πολυ περισσοτερα και μαλιστα με αναβαθμιση κλειδιων απο δορυφορο.

Περισσότερο τα hd ενδιαφέρουν την ερώτηση, αλλά μια συνολική κατατόπιση και στα δύσκολα πακέτα μια χαρά ακούγεται.

Αναμένουμε αύριο νεότερα λοιπόν.
ΤHANKS!

Περισσότερο τα hd ενδιαφέρουν την ερώτηση, αλλά μια συνολική κατατόπιση και στα δύσκολα πακέτα μια χαρά ακούγεται.

Αναμένουμε αύριο νεότερα λοιπόν.
ΤHANKS!
στον hotbird εμενα προσωπικα δεν μου εχει ανοιξει κανενα hd καναλι

Οσον αφορά στο νεο firmware προτειμω να το κατεβασω απο το site site της ελληνικης αντιπροσωπιας γιατι αισθανομαι μεγαλύτερη ασφαλεια λόγω του οτι ειναι δοκιμασμενο. Εχω την αισθηση, χωρις να ειμαι σιγουρος, ότι οντως στον hotbird δεν ανοιγει κανενα hd. Θα τσεκαρω με το νεο firmware και θα ενημερωσω.

Παιδιά μιας και είμαι άσχετος με τι πιατάκι πρέπει να τον συνδυάσω? Έχω και της Νόβα καβάτζα αν μπορεί πουθενά να φανεί χρήσιμο. Ευχαριστώ και ελπίζω να μην είμαι off-topic καθώς θέλω να τον κάνω κομπινασιόν :grinning-smiley-043με ένα πιατάκι και δεν ξέρω ποιο του πάει :BDGBGDB55:

Παίδες λίγο σεμνά με τα αντικλείδια και τα "ελεύθερα" κανάλια.
Η ..εμβάθυνση με πμ.

Ελπίζω καταλαβαίνετε τους λόγους..

Παιδιά μιας και είμαι άσχετος με τι πιατάκι πρέπει να τον συνδυάσω? Έχω και της Νόβα καβάτζα αν μπορεί πουθενά να φανεί χρήσιμο. Ευχαριστώ και ελπίζω να μην είμαι off-topic καθώς θέλω να τον κάνω κομπινασιόν :grinning-smiley-043με ένα πιατάκι και δεν ξέρω ποιο του πάει :BDGBGDB55:
Για την κλασική λήψη Astra-Hotbird αρκεί ένα πιάτο 1 μέτρου. Βέβαια όσο μεγαλύτερο και κινητό τόσο καλύτερα.

Το πιατάκι της Νόβα (60εκ) είναι μικρό.

Παίδες λίγο σεμνά με τα αντικλείδια και τα "ελεύθερα" κανάλια.
Η ..εμβάθυνση με πμ.

Ελπίζω καταλαβαίνετε τους λόγους..

sorry αλλα ειμαι νεος στο χωρο και ενθουσιαστηκα με τις ανεπισημες δυνατοτητες
μαλλον το εχετε παθει ολοι

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: technomate

Ανοίγει το HD SUISSE... :ernaehrung004:
το HD SUISSE δεν εκπεμπει κωδικοποιημενο το τμημα του προγραμματος του που δεν εχει πνευματικα δικαιωματα (π.χ. champions league, ταινιες κλπ.)
γιαυτο και το βλεπουμε free to air
δεν το κανει ο δεκτης αυτο

Σημερα τον πηρα και γω!!!! (τον 6900 combo)
Μετα απο ενα μηνα και κατι αναμονη για τοv Clarcktec βαρεθηκα να τον περιμενω(πηγαιναμε για αλλο ενα μηνα και βλεπουμε!!!) και τον χτυπησα.
Απο Δευτερα θα σας πω και γω την ταπεινη μου γνωμη για την εικονα του.
Για τις αλλες λειτουργειες ...αστο καλυτερο ειμαι παντελως ασχετος!!!!