Ο δέκτης είναι πολύ καλός (εχω τον 6900hd combo) και κυρίως παν-απλός στην χρηση του. Αυτο ειναι πολύ σημαντικο για εμας που δεν θελουν και δεν γνωριζουν πολλά όσον αφορά στους δεκτες. Σε θέμα εικονας, ΗD απλά συγκλονιστικη, SD (upscale σε 1080i) μου φαινεται αρκετα καλη. Βεβαια όταν βλεπεις καναλια HD τοτε τι να πεις για τα sd. Εγραφή σε εξωτερικό σκληρο αψωγη. Χρησιμοποιω ενα WD 2,5" 160 giga χωρίς δική του τροφοδοσία και ο δεκτης τον βλεπει και τον διαχειριζεται τελεια. Σε δοκιμες εγγραφης HD προγραμματος (ταινια) διαρκειας 1:45:00 κατελαβε περιπου 11 giga στο δισκο. Σε γενικες γραμμες μετα από μαι εβδομαδα συμβιωσης μαζι του ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Καλη υποστηριξη απο την αντιπροσωπια πραγμα που το θεωρω πολυ σημαντικο. Τιμη για τον 6900 combo 420 euros. Τα αρνητικα που παρατηρησα τωρα. 1ον: Ενω διαβαζει την nova card απροβληματιστα, εάν γραψεις στον σκληρο προγραμμα χωρις την καρτα δεν θα μπορεις στη συνεχεια να δει την εγγραφή ακομα και εαν βαλεις την καρτα. 2ον: Κάνοντας χρηση ενος MATRIX REVOLUTIONS cam module, πολλα καναλια που πριν τα ανοιγε, δεν τα ανοιγει. Πρεπει να ξαναβγαλεις το module. Βεβαια δεν φαινεται να χρειαζεσαι τα cam, αλλα δεν παυει να είναι ενα bug.
Αξιζει να αναφερω ότι τa tuner του δειχνουν εξαιρετικης ποιοτητας. (περιπου 1400 καναλια στον hotbird και 900 στον Astra).
Καλη υποστηριξη απο την αντιπροσωπια πραγμα που το θεωρω πολυ σημαντικο. Τιμη για τον 6900 combo 420 euros. Τα αρνητικα που παρατηρησα τωρα. 1ον: Ενω διαβαζει την nova card απροβληματιστα, εάν γραψεις στον σκληρο προγραμμα χωρις την καρτα δεν θα μπορεις στη συνεχεια να δει την εγγραφή ακομα και εαν βαλεις την καρτα. 2ον: Κάνοντας χρηση ενος MATRIX REVOLUTIONS cam module, πολλα καναλια που πριν τα ανοιγε, δεν τα ανοιγει. Πρεπει να ξαναβγαλεις το module. Βεβαια δεν φαινεται να χρειαζεσαι τα cam, αλλα δεν παυει να είναι ενα bug.
Αξιζει να αναφερω ότι τa tuner του δειχνουν εξαιρετικης ποιοτητας. (περιπου 1400 καναλια στον hotbird και 900 στον Astra).