TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
όχι στο 1ο, καινούργιο αναμένουμε χωρίς να ξέρουμε ακόμα τις δυνατότητες που θα έχει...

προς το παρόν περιμένουμε και τον 2051 FAE....

Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

όχι στο 1ο, καινούργιο αναμένουμε χωρίς να ξέρουμε ακόμα τις δυνατότητες που θα έχει...

προς το παρόν περιμένουμε και τον 2051 FAE....
Σ ευχαριστω φιλε afam, αν βγει κατι κρατηστε μας ενημερους.-bye-

παιδιά θα σας παρακαλέσω για ακόμη μία φορά, ότι πρόβλημα υπάρχει να το αναφέρετε στο φόρουμ του δέκτη και όχι εδώ.

Ευχαριστώ...

Καλησπέρα σε όλους!
Θα ήθελα να σας ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για χειρισμό του δέκτη via ethernet από το PC, αντίστοιχο με το Dreamboxedit για τους Dreambox.
Εάν όχι, υπάρχει κάτι άλλο, έστω και via RS232;
Ευχαριστώ πολύ

Ο συγκεκριμένος δέκτης είναι συμβατός με τις τελευταίες κάρτες της N@VA; Εχει καλό RF modulator;

Ο συγκεκριμένος δέκτης είναι συμβατός με τις τελευταίες κάρτες της N@VA; Εχει καλό RF modulator;

είναι, και ναι .....but πλέον ο δέκτης δεν υπάρχει από ότι έχω μάθει, αναμένουμε τον 2051 fae

Καλημέρα σε όλους και συγχαρητήρια για τα πολύ προσεγμένα forums σας. Διαβάζοντας αρκετά thread τόσο εδώ όσο και στα forum του εξωτερικού που προτείνετε, έχω μια απορία. Διαθέτω εδώ και αρκετό καιρό τον tecview, με εκδοση 2.30. Δουλεύει μια χαρά με τα γνωστά "ατού" κλπ. Αν αναβαθμίσω το λογισμικό δεν θα χάσω το user name και password το οποίο έχει εγκατεστημένο; Σημειωτέον, τον πήρα έτοιμο, κι από εκεί μου λένε να μην τον πειράξω. Αν τα χάσω, δεν ξέρουν λένε ούτε αυτοί να μου τα δώσουν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. (εκτός αν υπάρχει κάποιος τρόπος να τα "τσιμπήσω" μέσω PC ας πούμε ή κάτι τέτοιο).

όταν είμαστε ευχαριστημένοι με κάτι δεν το αλλάζουμε, η έκδοση που τρέχει αυτή τη στιγμή είναι η 2.66.

Οι αλλαγές που υπάρχουν είναι κάποια πράγματα στο λογισμικό και οι τελευταίες ανανεώσεις στους transpoders...

θα σου πρότεινα να γίνεις μέλος στο φόρουμ του δέκτη για να μπορείς να παρακολουθείς τις εξελίξεις...

www.pemiumX.eu

έγινα ήδη μέλος από εχθές, απλά ήθελα και την άποψη των ειδικών. Δεν νομίζω να πειράξω τίποτα, αφού ισχύει στο απόλυτο αυτό που λέει ο afam.
Eυχαριστώ!:aktion033:

Kalispera se olous tous filous ,eime neos sto forum , endiaferoume gia ton 2051 mipos kapios ehei kapia apopsi, euharisto Kalo brady .

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

Kalispera se olous tous filous ,eime neos sto forum , endiaferoume gia ton 2051 mipos kapios ehei kapia apopsi, euharisto Kalo brady .

όταν με το καλό κυκλοφορήσει θα κάνουμε ένα review και θα τον δούμε...

Καλησπερα και μπαβο για την καλη δουλεια που κανετε. Ειμαι κατοχος της συσκευης εδω και μια εβδομαδα. Αν και ασχετος με τα δορυφορικα ειμαι 100% ευχαριστημενος και μερα με την μερα μαθαινω. Θα ηθελα την γνωμη σας σχετικα με το πως μπορω να εχω 100% φωρτομενα καναλια. Εχω εγκαταστημενω 1 πιατο 1,20 2 LNB dseq 4-->1

Status
Not open for further replies.