TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Σήμερα από ότι είδα στο www.zotos.biz βγήκε τελικά μετά από πολλή καιρό ο Tecview 2051Fae.Επιτέλους ήρθε και ελπίζουμε να δούμε ότι είδαμε και στον 2050.:a0210:

σε λίγες μέρες θα έχουμε και παρουσίαση του 2051 FAE....

Παιδιά, καποιος που εχει το συγκεκριμενο δεκτη, ας μου στειλει παρακαλώ με PM ποια καναλια ανοιγει μεσω internet, και αν αξιζει η αγορα του...

Εχω βρει τον 2050FAE μεταχειρισμενο στα 120 ευρω... ΑΞΙΖΕΙ να τον παρω, ή να περιμενω τον καινουργιο ???

Ήμουν κατοχος του Visionnet 8000s,και απο οταν εκλεισε , τους φοβαμαι λιγο τους δεκτες με ενσωματωμενα "καλουδια" μεσω internet (ΠΛΗΝ των Dreambox) για ενδεχομενη "αποτυχια"...

Αυτος ο δεκτηε ειναι πολυ διαφορετικος, ή μια απο τα ιδια ???

Ευχαριστώ! :ernaehrung004:

τι εννοείς μία από τα ίδια manusos ????

αν έχεις τον δέκτη και γνωρίζεις μπορείς να βοηθήσεις τον φίλο......

-Παιδιά και εγώ είμαι πολύ κοντά στο να αγοράσω τον 2050 (πρώτη φορά στα δορυφορικά άδυτα), αλλά μήπως θα είναι πιο φρόνιμο να περιμένω τον 2051?
-Πότε θα υπάρχει εντός Ελλάδος και πότε ένα πρώτο revew απο κάποιον συμφομουρίτη?
-Άραγε ο 2051 θα μπορεί να "πάρει" σκληρό και θα έχει τις ίδιες χάρες/υποστήριξη με τον 2050?
Θα μπορούσε κάποιος να δώσει μία αξιόπιστη απάντηση για τα παραπάνω?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

βρε σεις, να διαβάζουμε και λίγο τι έχει γραφεί παραπάνω και όχι μόνο στην τελευταία σελίδα !!!!

το ξαναγράφω : 2050 δεν υπάρχει σε στοκ, το μοντέλο πλέον δεν είναι σε παραγωγή.

Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε ενημέρωση για τον 2051....αναμένατε.

Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα και από εμένα. Νέος στην παρέα και μιας και έπεσα πάνω στη συζήτηση για τον TecView 2050FAE (τον οπίο έχω εδώ και ένα χρόνο) ψάχνωντας στο δίκτυο για πληροφορίες για τον 2051 βρήκα κάποιες πληροφορίες στην παρακάτω δνση: http://www.shls.gr/sproduct.aspx?proID=8016. Τώρα για την τιμή....δεν ξέρω!!!!
Μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε πιστεύω..!!!

ακόμα δεν ξέρουμε ακριβώς τι έχει πάνω του ο δέκτης, η shls απλά έχει αντιγράψει ότι υπάρχει σαν πληροφορία στο site του επίσημου εισαγωγέα, ο οποίος ακόμα δεν έχει δώσει ακριβής πληροφορίες για τον 2051.

Μέσα στην εβδομάδα θα έχουμε τις ακριβής πληροφορίες...

Μολις πριν μερικες ωρες παρελαβα τον 2051 και πριν λιγο απλως τον εβαλα στην πριζα και στο δικτυο.
:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Τι αλλο να πω,ελπιζω να εχω την βοηθεια σας σε οτι χρειαστω.
Ευχαριστω.

Status
Not open for further replies.