TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Σημερα πηρα τον 2051 και μεχρι στιγμης δεν εχω δει καποια διαφορα με τον 2050. Οι ειδικοι θα μας ενημερωσουν εν καιρο (μιας κι εγω είμαι ασχετος):nounder:.

Με έχει "Αγχώσει" λίγο η κυκλοφορία του νέου μοντέλου, ιδιαίτερα όταν επισήμως αναφέρεται ότι "διαφέρει" απο το παλαιό. Συνήθως ακολουθεί ο "τερματισμός" της όποιας υποστήριξης.

Απο την άλλη κλώνοι του 9600IP εμφανίστηκαν στην αγορά και είναι "πολυέλαιοι" σε σχέση με τον 2050, έτσι τουλάχιστον λένε όσοι το είδαν στη πράξη.

Εν αναμονή εξελίξεων ..................................

Paidia, eida ena comment se ena e-shop na lene pos den exei tis dinatotites tou 2050 o 2051.Einai alithia?An ton exei kapios as mas pei.Giati skeftome na ton agorasw kai min doso adika lefta.

Μια και σκέφτομαι την αγορά του 2051, ήθελα να ρωτήσω εάν με την αγορά του έρχεται έτοιμος να αποδόσει πλήρως όλες τις δυνατότητές του ή απαιτείται μια... εκπαίδευτική διαδικασία εκ μέρους του αγοραστή του.
Ευχαριστώ

Εγώ είχα τον 2050 και αφού τον "έσπρωξα" πήρα τον 2051.
Δεν έχω δεί καμμιά απολύτως διαφορά.Ολα τα ίδια είναι από μενού , ρυθμίσεις, διαδικασίες σεταρίσματος.Εγώ διαβάζοντας απο δω από κει εχω καταλάβει ότι το μοντέλο έχει κάποια αλλαγή στο Hardware δηλαδή κάποιο εξάρτημα που είχε ο 2050 σταμάτησε να παράγεται και αντ'αυτου παρήχθηκε καποιο αλλο που έχει μπεί στον 2051..

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

Μια και σκέφτομαι την αγορά του 2051, ήθελα να ρωτήσω εάν με την αγορά του έρχεται έτοιμος να αποδόσει πλήρως όλες τις δυνατότητές του ή απαιτείται μια... εκπαίδευτική διαδικασία εκ μέρους του αγοραστή του.
Ευχαριστώ

Από εκει που τους παίρνω εγώ μου τον ετοιμάζουν ώστε να μην χρειασττεί να κάνω ούτε αναβάθμιση .Ακόμα και τα κανάλια είναι με την σωστή σειρα..

Απάντηση: Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

Από εκει που τους παίρνω εγώ μου τον ετοιμάζουν ώστε να μην χρειασττεί να κάνω ούτε αναβάθμιση .Ακόμα και τα κανάλια είναι με την σωστή σειρα..

άσχετος εδώ.....

είναι δύσκολο να τον ετοιμάσεις μόνος σου???

Εγω θελω να βαλω τα καναλια με την σωστη σειρα αλλα ειναι πολυ μακροχρονια διαδικασια,μηπως :chinscratch::chinscratch:λεω μηπως εχει κανεις ετοιμη την λιστα ωστε να την περασω μεσα στον 2051???. Με ολο το θαρρος βεβαια.
Ευχαριστω.

Καλημερα. Eνδιαφερομαι να αγορασω κι εγω τον TECVIEW 2051 oμως εχω μια απορια. Αυτος ο NANOXX 9600 IP ή PROTEK 9600 IP προσφερει κατι διαφορετικο σε σχεση με τον TECVIEW 2051?

δεν το ξέρω αντιπαθητικέ μου φίλε παναθηναϊκέ !!!!!:flipout::flipout:

από ότι έχω διαβάσει είναι η συνέχεια του visionet....

3erei kapoios na mou pei pio einai to kanali tis italikis tv pou ka83 apogeuma ginete xamos me ta koritsia pou emfanizei?

εκτός από tecview ποιον άλλον δέκτη θα προτείνατε με τις ίδιες "δυνατότητες" ???

με hdmi ίσως?

Συνονόματε δεν υπάρχει δέκτης ιδίων δυνατοτήτων με hdmi ....

αν δεν υπάρχει σύνδεση adsl στο σπίτι μπορεί να δουλέψει με χειροκίνητο τρόπο???

αν δεν υπάρχει σύνδεση adsl στο σπίτι μπορεί να δουλέψει με χειροκίνητο τρόπο???

Status
Not open for further replies.