TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Αγαπητέ Αντώνη το μηχάνημα από ότι έχω διαβάσει δεν θέλει καμιά ρύθμιση. Αν δεν παίζει το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πας στον υπολογιστή σου και να προσπαθήσεις να μπεις στο internet.Αν μπεις αυτό σημαίνει ότι δεν είναι πρόβλημα του router σου και κατά συνέπεια κάνεις την προσευχή σου να επανέλθει το συντομότερο. Στα ερωτήματά σου κανείς δεν μπορεί να δώσει απάντηση γιατί οι υπεύθυνοι αυτής της 'υπηρεσίας' από ότι καταλαβαίνεις δεν θα είναι σίγουρα διατεθειμένοι να αποκαλύψουν το παραμικρό που να μπορεί να τους προδώσει και όλοι υπόλοιποι μόνο υποθέσεις μπορούν να κάνουν

Ευχαριστώ.

Όταν κόβεται η εικόνα, έχω internet.

Απλά θα ήθελα να ξέρω εάν όταν έχω εγώ διακοπή, εάν έχουν και άλλοι, ή φταίει κάτι άλλο σε εμένα.

Για να βάλουμε (για ακόμη μία φορά) τα πράγματα στη θέση τους....

το θέμα έχει ανοίξει για τον δέκτη και τις νόμιμες δυνατότητες που έχει......

Οι όποιες άλλες απορίες μπορούν να λυθούν μόνο εδώ.

Εκεί θα πρέπει να γίνετε μέλη μιας μεγάλης παγκόσμιας κοινότητας, παρακαλώ για τα νέα μέλη να διαβάζουν προσεκτικά ότι γράφεται εκεί μέσα. Οι απορίες σας θα λυθούν μόνο εκεί μέσα .....

Last edited:
κ για να σου φυγει η απορια κ σε μενα σταματησε 2 λεπτα πριν το τελος
κ σε ασχετο χρονο κανει διακοπες κ επανερχεται
λογω σερβερ

τι γινεται με το που αλλαζω ρουτερ στην on telecoms και βγαζω το pirelli και βαζω ενα 3 com και δεν παιζει το videobox? να υποθεσω οτι δεν συνεργαζεται το μπου........λο?αν ξερει καποιος κατι ας βοηθησει.

Νεος και εγώ στον 2051
Χθες πάντως η κατάσταση ήταν χάλια. Μάλλον βέβαια πρέπει να κοιτάξω και εγώ λιγο περισσότερο στα λινκς που δινετε

Νεος και εγώ στον 2051
Χθες πάντως η κατάσταση ήταν χάλια. Μάλλον βέβαια πρέπει να κοιτάξω και εγώ λιγο περισσότερο στα λινκς που δινετε
και καλά θα κάνεις να κοιτάξεις τι γίνεται εκεί.:grandpa:

όσο για τα χάλια μάλλον υπάρχουν κάποιες ανακατατάξεις καλό θα είναι να βλέπετε και τι γράφεται στο φόρουμ του δέκτη...

και καλώς μας ήρθες στην παρέα, σε αυτό το thread είμαστε όλοι μια μεγάλη παρέα......

Εδώ μέσα δεν γράφω τίποτα, όσοι θέλετε δεν έχετε παρά να πάτε και εκεί μια βόλτα να γίνετε μέλη.
Μην ξαναλέμε τα ίδια και τα ίδια, το παρών thred δεν είναι για τις κρυφές χάρες του δέκτη....

Καλησπερα παιδες,
εγκατεστησα τον 2050fae και το προβλημα μοιυ ειναι οτι δεν μπορω να συνδεθω με το δικτυο. Εχω εναν adslrooter (zyxel P 600). εχω βαλει dchp server on και στο rooter και στο μηχανημα.
Καποιες φορες μαλιστα ειδα στο client list το μηχανημα αλλα τωρα δεν βλεπω τπτ (ουτε καν το φωτακι να αναβοσβηνει)
Any help?

τι firmware φοράει ο δέκτης ???

με lan ή χωρίς lan ????? (το firmware)

βγάλε το dhcp από το δέκτη και δώστου μία σταθερή ip

firmware 2.63(6.1.2).
tou exw dosei kai statherh ip. mhpws ftaine ta kalwdia? straight den theloume apo to mhxanhma sto router?
epishs den mporw na katalabw giati den to blepw kan twra sta leds h sto client list tou rooter,..

πάντα να έχεις τη νεώτερη έκδοση, η τρέχουσα είναι η 2.71, άλλαξε την παλιά.

το λένε και μέσα στο φόρουμ ότι όσοι έχουν παλαιές εκδόσεις μπορεί να δημιουργούν και προβλήματα !!!!

είπαμε να είμαστε ενημερωμένοι διαβάζοντας το τι γράφεται στο φόρουμ του δέκτη...:grandpa:

τον δανειστικα για λιγες μερες.παιζει τζαμι κανει καποιες μικροδιακοπες,αλλα ρε γμτ στα σημαντικα οπως με τον βαζελο,που θα εβλεπε πολυ λαος μετα απο 15λεπτα αγωνα τερμα.ανοιξε μετα απο 1 ωρα.

αν γινεται ετσι στα σημαντικα γεγονοτα δεν λεει...

αν εχετε σωστη υποστηριξη θα εχετε και αυτοματα αναβαθμισεις εκδοσεων......2.71 παιζει τωρα και αναμονη για την νεα.:angel:

Status
Not open for further replies.