αν εχετε σωστη υποστηριξη θα εχετε και αυτοματα αναβαθμισεις εκδοσεων......2.71 παιζει τωρα και αναμονη για την νεα.:angel:
τι ακριβως ενοεις;
αν εχετε σωστη υποστηριξη θα εχετε και αυτοματα αναβαθμισεις εκδοσεων......2.71 παιζει τωρα και αναμονη για την νεα.:angel:
Αυτο:goodnight:
επειδη δεν εχω manual μηπως μπορει κανεις να δώσει link για κατεβασμα
ευχαριστω
παντως χθες μου τα πριξε ολο διακοπες ητανε ετοιμος ημουνα να παρω την βαριοπουλα :violent-smiley-008:
γράφτηκα αλλά δεν μπόρεσα να βγαλω ακρη-τώρα για το lan δεν ξέρω πάντως βλέπω κανονικα το βραδυ μονο μου κανει αρκετες διακοπες
τον αγορασα 200 κ δεν ειχε μεσα manual-μου εκανε ολες τις ρυθμισεις
τον αγορασα οταν ειχα κατεβει Αθηνα κ τωρα ειμαι μακρια για να την ψάξω παραπανω
Αντώνη θυμάσαι που σου έλεγα ότι κι εμένα δεν είχε Ελληνικό manual κανένας από τους 4 που έχω αγοράσει μέχρι τώρα. Με είχαν ζώσει τα φίδια τότε. Σε βαθμό που έπαιρνα και ρωτούσα αν όντως το κατάστημα αγόραζε από τον επίσημο προμηθευτή. Ευτυχώς όλα ήταν νόμιμα (και οι αποκωδικοποιητές όχι μαϊμουδένιοι) αλλά μάνουαλ Ελληνικό δεν είδα ποτέ.ο εισαγωγέας βάζει πάντα ελληνικό manual εκτός από το Αγγλικό που έχει μέσα.
ο ίδιος δεν βάζει στο δέκτη παράνομο firm παρά μόνο το official του δέκτη.
άρα δεν τον αγόρασες από εκεί και τα 200 μου φαίνονται κομματάκι πολλά......
πες μου ότι σου χρέωσε και τις ρυθμίσεις ?????:violent-smiley-030:
αν θέλεις μπορείς να αναφέρεις από που τον αγόρασες, μόνο και μόνο για να ξέρουμε να αποφεύγουμε τους άρπα κόλλες......
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.