TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
από τη στιγμή που ο δέκτης σου είναι συνδεδεμένος στο router θα πρέπει με το που τον ανοίγεις αυτός να βρίσκει αυτόματα το καινούργιο firmware στο δίκτυο και να σου ζητάει αν θέλεις να κάνεις download ή όχι.

τόσο απλά.

Από την άλλη, αν ο δέκτης είναι από τους μαϊμουδένιους που έχουν κυκλοφορήσει τότε θα έχεις ένα μικρό θεματάκι.......

δεν ειδα καμια αναζητηση ακομη τον πηρα πρασφατα κ φοραει την εκδοση 2.71
ισως γιαυτο;
''μαϊμουδένιους''πως θα ξερω τι ειναι-τον αγορασα απο μαγαζι

παντως χθες μου τα πριξε ολο διακοπες ητανε ετοιμος ημουνα να παρω την βαριοπουλα :violent-smiley-008:

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

παντως χθες μου τα πριξε ολο διακοπες ητανε ετοιμος ημουνα να παρω την βαριοπουλα :violent-smiley-008:

Μήπως και σήμερα είναι έτσι χάλια?? Το ρωτάω γιατί πήρα ένα καινούργιο σήμερα και το δοκιμάζω στο μαγαζί και δεν ξέρω αν φταίει κάτι σ'αυτόν´ή έιναι γενικό το κακό ....

δεν ξερω λεμε εχω και το dreambox και δεν ειχα τετοια προβληματα θα δειξει η νεκροψια

ο νόμιμος δέκτης έχει μέσα και Ελληνικό manual, όσο για την 2.71 που είχε μέσα ο δέκτης είναι αυτή που δεν υποστηρίζει lan μάλλον.

μία εγγραφή στο φόρουμ του δέκτη θα σας λύσει τις απορίες και θα βρείτε και την έκδοση με lan του 2.71...

γράφτηκα αλλά δεν μπόρεσα να βγαλω ακρη-τώρα για το lan δεν ξέρω πάντως βλέπω κανονικα το βραδυ μονο μου κανει αρκετες διακοπες

τον αγορασα 200 κ δεν ειχε μεσα manual-μου εκανε ολες τις ρυθμισεις
τον αγορασα οταν ειχα κατεβει Αθηνα κ τωρα ειμαι μακρια για να την ψάξω παραπανω

εμαθα απο εγκυρη πηγη οτι βγαινει 2052 με νεο firm.......εν αναμονη εξελιξεων και απλετου φωτος......:chinscratch:

γράφτηκα αλλά δεν μπόρεσα να βγαλω ακρη-τώρα για το lan δεν ξέρω πάντως βλέπω κανονικα το βραδυ μονο μου κανει αρκετες διακοπες

πρέπει να κάνεις εγγραφή στο circle service int που είναι και όλα τα νήματα για τον δέκτη...

τον αγορασα 200 κ δεν ειχε μεσα manual-μου εκανε ολες τις ρυθμισεις
τον αγορασα οταν ειχα κατεβει Αθηνα κ τωρα ειμαι μακρια για να την ψάξω παραπανω

ο εισαγωγέας βάζει πάντα ελληνικό manual εκτός από το Αγγλικό που έχει μέσα.

ο ίδιος δεν βάζει στο δέκτη παράνομο firm παρά μόνο το official του δέκτη.

άρα δεν τον αγόρασες από εκεί και τα 200 μου φαίνονται κομματάκι πολλά......

πες μου ότι σου χρέωσε και τις ρυθμίσεις ?????:violent-smiley-030:

αν θέλεις μπορείς να αναφέρεις από που τον αγόρασες, μόνο και μόνο για να ξέρουμε να αποφεύγουμε τους άρπα κόλλες......

ο εισαγωγέας βάζει πάντα ελληνικό manual εκτός από το Αγγλικό που έχει μέσα.

ο ίδιος δεν βάζει στο δέκτη παράνομο firm παρά μόνο το official του δέκτη.

άρα δεν τον αγόρασες από εκεί και τα 200 μου φαίνονται κομματάκι πολλά......

πες μου ότι σου χρέωσε και τις ρυθμίσεις ?????:violent-smiley-030:

αν θέλεις μπορείς να αναφέρεις από που τον αγόρασες, μόνο και μόνο για να ξέρουμε να αποφεύγουμε τους άρπα κόλλες......
Αντώνη θυμάσαι που σου έλεγα ότι κι εμένα δεν είχε Ελληνικό manual κανένας από τους 4 που έχω αγοράσει μέχρι τώρα. Με είχαν ζώσει τα φίδια τότε. Σε βαθμό που έπαιρνα και ρωτούσα αν όντως το κατάστημα αγόραζε από τον επίσημο προμηθευτή. Ευτυχώς όλα ήταν νόμιμα (και οι αποκωδικοποιητές όχι μαϊμουδένιοι) αλλά μάνουαλ Ελληνικό δεν είδα ποτέ.
Όσο για τα 200 δεν ξέρω πόσο έχει τώρα αλλά εγώ τότε δεν τον είχα βρει κάτω από 200 και τελικά τον πήρα από το κατάστημα στη ΧΙΟ στα 175 /τεμάχιο αλλά παρήγγειλα από 2 τεμάχια και τις δύο φορές και μοιραστήκανε τα μεταφορικά της κούριερ. Αλλιώς θα έβγαινε 183 /τεμάχιο. Τωρινές τιμές δεν ξέρω βέβαια και δενμε ενδιαφέρει κιόλας να ψάξω αλλά έχω την άισθηση ότι δεν τους ρίχνουν τιμή τους εν λόγω δέκτες γιατί ουσιαστικά τους πουλάνε και σαν παροχή υπηρεσιών μαζί :flipout:

εμενα με ξεκινησε απο 240 ευρωπουλα, κανονιζω και περνω 8 κοματια με φιλους και επεσε με το γυφτοπαζαρο στα 160 το κοματι με ελληνικο μενου

kalhmera.. eime neos sto forum kai neos kai sta doryforika.. skeftome na kanw mia egatastash tetia sto spiti.. tha mporouse kaneis na mou pei merika pragmata sxetika?.. diavasa gia ta kaloudia tou TECVIEW 2051 FAE kai kapws mou aresan.. tha yparksei melon lete h tha eine gia ligo? epishs thelw na rwtisw an eine kalutera na ksekinousa me kati metaxeirismeno kai paliotero montelo px 2050 (an vevea poulaei kaneis) kai meta na proxorisw se kati kalytero.
efxaristw

Last edited:
κοιτα να δεις για τωρα την κανει την δουλεια του για το μελλον δεν ξερω ολα παιζονται το θεμα ειναι να σου βγαλει τα λεφτα του...........οσον αφορα για μεταχειρο καλυτερα να παρεις το φρεσκο.........και κανε κανα παζαρι να τον παρεις φθηνα γιατι εχει γεμισει ο τοπος

Status
Not open for further replies.