TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Μια αφελής ερώτηση από νέο κάτοχο.Τον tecview τον συνδέω με τον router με crossover ή strait UTP????
Λογικά strait όπως συνδέεται το pc με τον router.Σωστά?

Last edited:
Σωστά φίλε μου. Cross τον συνδέεις αν τον ενώσεις με το PC απευθείας.

Ο δέκτης που αγόρασα -2051- μου ήρθε με την έκδοση 2.71 του firmware.Επειδή δεν είχα πιάτο ακόμα εγκατεστημένο το πήγα σε φίλο και το σύνδεσα στο δικό του πιάτο για να δω αν έχει φως.Πράγματι έπαιζε αλλά παρατήρησε ένα ελαφρύ χιονάκι.Βάζουμε πάλι το το δικό του δέκτη (2050 ο δικός του με 2.67 firmware) και δεν είχε χιονάκι).Είχε βάλει στο off την αυτόματη αναβάθμηση μέσω net.Με το που το βάζουμε να κατεβάσει τη νέα έκδοση 2.71 γίνεται επιτυχής αναβάθμηση και μαζί με την αναβάθμηση κονόμησε και το χιονάκι που είχε και ο δικός μου δέκτης.Του ξεκλείδωσε λίγα περισότερα κανάλια όμως.Ελπίζω να το διορθώσουν αυτό στην επόμενη έκδοση

ψάξτε το λίγο αυτό το θέμα με το χιονάκι γιατί είσαστε οι πρώτοι που το παρατηρήτε.

Ποιους ραδιοσταθμούς μπορώ να ακούσω από τον δέκτη ? Δεν βλέπω στη λίστα πχ τους love radio , radio dj.Υπάρχει λίστα πουθενά?Κάποιοι που εκπέμπουν μέσω Hellas sat2 μπορώ να τους δώ? Η πρέπει να εκπέμπουν μόνο από hotbird?

αν βάλεις και ένα lnb για τον hellasat τότε μάλλον θα τους ακούσεις.

για λίστες γενικά όλων των δορυφόρων δες εδώ

αν βάλεις και ένα lnb για τον hellasat τότε μάλλον θα τους ακούσεις.
Αυτό που έχω δεν κάνει ε? Είναι μόνο για hotbird?Θέλω δηλαδή και ένα δεύτερο να κοιτάει παράκεντρα?
Και κάτι άλλο.Έβαλα lnb με 2 εξόδους.Ένα καλώδιο έστειλα στο σαλόνι (όπου έχω και το δέκτη) ,και το 2ο καλώδιο το έστειλα σε ένα άλλο δωμάτιο σαν αναμονή.Υπάρχει τρόπος να αλλάζω κανάλια από το δωμάτιο όταν έχω το δέκτη στο σαλόνι? (Θα συνδέσω το δέκτη από το σαλόνι με 3 RCA στην tv του δωματίου για να έχω εικόνα και ήχο) ή θα χρειαστεί να πάρω και άλλο δέκτη?Η λύση να τον πηγαινοφέρνω είναι άκομψη και βαρετή

Γεια σας και παλι εχω το cga5722 και θελω να το συνδεσω με ένα access point και συνκεκριμενα με το TP-LINK TL-WA601G για να παρω σημα ασυρματα και ναδωσω με LAN στον tecview-ενωειτε ότι πρωτα το συνδεω στο 2ο pc για ναγινουν οι ρυθμισεις αλλα δεν, μαλλον κατι κανω λαθος και δεν μπαινω καθολου στο internet κάθε βοηθεια δεκτη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Γεια σας και παλι εχω το cga5722 και θελω να το συνδεσω με ένα access point και συνκεκριμενα με το TP-LINK TL-WA601G για να παρω σημα ασυρματα και ναδωσω με LAN στον tecview-ενωειτε ότι πρωτα το συνδεω στο 2ο pc για ναγινουν οι ρυθμισεις αλλα δεν, μαλλον κατι κανω λαθος και δεν μπαινω καθολου στο internet κάθε βοηθεια δεκτη ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

φιλε μου δες προσεκτικα παρακατω το θεμα που ειχα θεσει και ισως
σε βοηθησει...

http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=35727
http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=284906

Παιδιά καλησπέρα σε όλους.
Είμαι καινούργιος στο forum και γενικά στην δορυφορική.
Θέλω να πάρω και εγώ έναν TecView 2051FAE (Ή PremiumQ 2051FAE) όπως διάβασα ότι θα λέγεται στο εξής, και ήθελα να ρωτήσω : τo WaveFrοntier το 90άρι είναι αρκετό για HotBird 13, Astra 19.2 και HellasSat 39 ή χρειάζεται μεγαλύτερο πιάτο?
Έχει κανείς τον δέκτη με αυτό το πιάτο?

Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

Παιδιά καλησπέρα σε όλους.
Είμαι καινούργιος στο forum και γενικά στην δορυφορική.
Θέλω να πάρω και εγώ έναν TecView 2051FAE (Ή PremiumQ 2051FAE) όπως διάβασα ότι θα λέγεται στο εξής, και ήθελα να ρωτήσω : τo WaveFrοntier το 90άρι είναι αρκετό για HotBird 13, Astra 19.2 και HellasSat 39 ή χρειάζεται μεγαλύτερο πιάτο?
Έχει κανείς τον δέκτη με αυτό το πιάτο?
Τον δέκτη όχι, το πιάτο ναι. Και αν είσαι από Σαλόνικα, τότε το wave φτάνει και περισσεύει για τους δορυφόρους που αναφέρεις!

..και καλώς ήρθες ατο Avclub, και καλή συνέχεια!

Hi.... Ειμαι νεος και εγω στον κοσμο του satellite.... Μπορεί κάποιος να μου πει -εστω με pm- ποιά άλλα κανάλια μπορώ να απολαύσω με τον 2051 εκτος απο τα γνωστά ???

Με μία νόμιμη συνδρομή εννοείται ότι μπορείς να δεις τα πάντα....

Ναι Σαλόνικα είμαι. Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και καλώς σας βρήκα παιδιά.

TecView 2050FAE BER

Παιδία και εγώ νέος στο άθλημα. Ένας φίλος το έστησε και ήταν ΟΚ μέχρι πριν 15-20 μέρες. Ξαναέκανα εγκατάσταση αλλά τζίφος.
Ψάχνοντας παρατήρησα ότι το AGC είναι 85% και το BER είναι 30%.
Το 30% μου φάνηκε λίγο αλλά δεν ξέρω και τι είναι. Κάθε βοήθεια θα με φωτίσει. Έχω βάλει διπλό LNB για Astra και Hotbird αλλά Astra δεν έπιασα.

λεπτομερεια αλλα ενοχλητικο:

εχω ρυθμισει την ωρα του δεκτη 3 φορες και παει συνεχως πισω.
τελευταια φορα το ρυθμισα εχθες το βραδυ και απο τοτε εχει χασει 6 λεπτα!
why?

?????? μήπως θέλει λουκουμάκι ?????:flipout::flipout:

κάνε ένα reset και ρίξε εδώ μια αναφορά...-bye-

Status
Not open for further replies.