TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
κάνε ένα reset και ρίξε εδώ μια αναφορά...-bye-

παλι reset?:bang:
θα ψαχνω παλι τα μπουκετακια μου....:bigcry:

υπαρχει τροπος να κανω ενα backup τα μπουκετα που εχω φτιαξει(με τοσο κοπο...)?

μετεξεταστέος ο Μήτσος......

και 1 βδομάδα στέρηση.... :flipout::flipout:

πάρε με αύριο τηλ να σου πω...

Καλησπέρα παιδιά,και εγώ καινούργιος στην παρέα σας αλλά και στον χώρο γενικότερα!Αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα τον tecview 2051 έκανα την εγκατάσταση εντόπισα κανονικά τον hotbird, σύνδεσα τον δέκτη και με το ιντερνετ αλλά έχω άνα πρόβλημα.Όταν επιλέγω να κάνω download το καινούργιο λογισμικό,εμένα έχει την 2.59,ξεκινάει την διαδικασία και κολλάει άλλη φορά στο 30/1152 άλλη φορά σε άλλο σημείο.Μπορείτε να μου πείτε αν γίνετε να κάνω update με άλλο τρόπο?
Επίσης υπάρχει κανένα thread σχετικά με το πως συνδέω τον δέκτη στον ιντερνετ?Μήπως έχω κάνει εκεί κανένα λάθος?

Το πλήκτρο Info ξαφνικά δεν μου δουλεύει.Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?
Το πατάω και δεν εμφανίζει πληροφορίες για το κανάλι.Σε όλα τα κανάλια το κάνει

κάνε μια επανεκκίνηση στο δέκτη, αν σου το ξανακάνει τότε κάνε μία επανεγκατάσταση και θα στρώσει..

Ρε παιδιά δεν "βλέπω". Κατέβηκε το νέο λογισμικό 2.71 αλλά τίποτε. Τώρα παρατήρησα ότι όταν πατάω το Option βγάζει Server not found.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

θα σας παρακαλούσα να μη αναφέρετε φόρα παρτίδα καμία από τις μη νόμιμες λειτουργίες του δέκτη.

Αν το κάνουμε αυτό θα μας τα σβήσει ο Διαχειριστής της κατηγορίας !!!!!

Υπάρχει το φόρουμ του δέκτη για αυτό που θέλετε... εδώ

Ρύθμισε το δίκτυο μέσα από το μενού.... dhcp κάντο on...

Για περίπου 40 με 50 φορές απέτυχε να συνδεθεί στον Server. Μόλις το ανέβασα το πρόβλημα στο forum συνδέθηκε. Τι να πεις?
ΥΓ Το DHCP ήταν σίγουρα On.
Ευχαριστώ.

Κάποιες φορές θα πρέπει να περιμένεις κανα 5λεπτο για να μπορέσει να συνδεθεί !!!!

όπως επίσης καλό θα είναι να κάνεις και ένα restart στο router...

Τα πρωινά και το μεσημέρι ο δέκτης κάνει πολύ πιο συχνές διακοπές απότι το βράδυ.Γιατί συμβαίνει αυτό ξέρει κανείς?Μήπως το βράδυ συνδέεται σε πιο γρήγορο server απότι τις άλλες ώρες?

Προβληματάκι TecView 2050FAE

Παιδιά μια πληροφορία θα ήθελα γιατί είμαι νέωπας σε αυτά:

Πριν 2-3 μέρες πήρα τον TecView 2050FAE, το παληκάρι που μου έκανε την εγκατάσταση και τις συνδέσεις, όταν έβαλε μπρος το μηχάνημα κατάφερε να εμφανίσει ΟΛΕΣ τις ειδικές λειτουργίες του για κάποια δευτερόλεπτα, αλλά μετά... μαύρη οθόνη!:AFADF0:

Ξέρει κανείς να μου πει το γιατί; Μήπως φταίει που έχω γραμμή ISDN στο σπίτι; Η σύνδεσή μου πάντως είναι στα 8Μbps, δεν εχει προβλημα η σύνδεση...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... :grinning-smiley-043

μάλλον κάτι φταίει στις ρυθμίσεις σου ή ο δέκτης είναι ανεπίσημος !!!! για ψάξτο λίγο.....

Και μια παράκληση παιδιά, δεν γράφουμε για σέρβερ εδώ μέσα.... δεν είναι νόμιμο !!!!

Καλησπερα!μια ερωτηση αν γνωριζει καποιος εχω τον TecView 2051FAE στο μενου του εχει αποθηκευσει τα καναλια data τι καναλια ειναι αυτα κ γιατι δεν παιζει κανενα?αν ειναι κλειδωμενα η κατι αλλο να τα σβησω?

σβήστα, είναι μόνο για δεδομένα και δορυφορικό internet...

Status
Not open for further replies.