Όσοι διαβάζετε το φόρουμ του δέκτη θα έπρεπε ήδη να είχατε ενημερωθεί, δεν υποστηρίζεται πλέον η διαδικτυακή του ικανότητα......
Όσοι διαβάζετε το φόρουμ του δέκτη θα έπρεπε ήδη να είχατε ενημερωθεί, δεν υποστηρίζεται πλέον η διαδικτυακή του ικανότητα......
Σε ποιο θέμα να ενημερώνονται teo? Αν κατέβηκαν οι διακόπτες του σέρβερ ή αν θα ξαναλειτουργήσει?
ΔΕΝ είναι επιθυμητή τέτοια συζήτηση..
Σε ποιο θέμα να ενημερώνονται teo? Αν κατέβηκαν οι διακόπτες του σέρβερ ή αν θα ξαναλειτουργήσει?
ΔΕΝ είναι επιθυμητή τέτοια συζήτηση..
Οσοι διαβάζουν τακτικά την κατηγορία, θέλω να πιστεύω ότι έχουν αντιληφθεί το ύφος της.....καλά ηρεμήστε. Στην ΓΑΔΑ είναι ο server του forum?
ο δεκτης μου εχει χασει την θυρα lan που θα βρω το νεο φιρμ και με ποιο προγραμμα και τι καλωδιο θα τα περασω
ας μου γρψει καποιος που μπορω να τα βρω ολα αυτα
ευχαριστω
φιλε τον 2051 εχω, γραψε μου που θα βρω την αναβαθμιση και ποια θα βαλω καθως και πως και απο που γιατι ειμαι αχαριοςαν εχεις 2051 με Null modem παιρνας αναβαθμισεις
φιλε τον 2051 εχω, γραψε μου που θα βρω την αναβαθμιση και ποια θα βαλω καθως και πως και απο που γιατι ειμαι αχαριος
ευχαριστω
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.