TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Δεν μας απασχολούν οι όποιες κρυφές δυνατότητες εδώ μέσα......

Καλό θα είναι να γράφουμε Ελληνικά...

Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

Όσοι διαβάζετε το φόρουμ του δέκτη θα έπρεπε ήδη να είχατε ενημερωθεί, δεν υποστηρίζεται πλέον η διαδικτυακή του ικανότητα......

Εν μέρει είναι σωστό αυτό.

Όσοι έχετε τον δέκτη πηγαίνετε να γραφτείτε στο forum, να μαθαίνετε τα πράγματα από πρώτο χέρι. Μην περιμένετε πληροφορίες από εδώ. Όταν έρθει οριστικά το τέλος, θα διαβάσετε εναλλακτικές λύσεις εκεί. Ήδη ετοιμάζεται firmware με υποστήριξη cccam.

Όποιος ενδιαφέρεται για τα παιχνίδια της Superleague ας ρίξει βλέφαρο στο ART sport.

Όσοι διαβάζετε το φόρουμ του δέκτη θα έπρεπε ήδη να είχατε ενημερωθεί, δεν υποστηρίζεται πλέον η διαδικτυακή του ικανότητα......

ενταξει δεν ειναι κακο να ενημερωνοντε καποια παιδια απο το av club
και γενικα οτι βρισκει καποιος απο αναβαθμισεις και τετοια μπορει να κανει και μια αναφορα εδω το θεμα ειναι η συμμετοχη η δικη μας εδω στον παρον χωρο που φυσικα αυτο ειναι δικαιωμα του καθενος :ernaehrung004:

Σε ποιο θέμα να ενημερώνονται teo? Αν κατέβηκαν οι διακόπτες του σέρβερ ή αν θα ξαναλειτουργήσει?
ΔΕΝ είναι επιθυμητή τέτοια συζήτηση..

Σε ποιο θέμα να ενημερώνονται teo? Αν κατέβηκαν οι διακόπτες του σέρβερ ή αν θα ξαναλειτουργήσει?

...καλά ηρεμήστε. Στην ΓΑΔΑ είναι ο server του forum?

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

μιλησα για αναβαθμιση δεν νομιζω να εγραψα κατι τετοιο

Ο Αλέξης έχει δίκιο, προσπαθούμε να κρατήσουμε το νήμα μακρυά από τις κρυφές χάρες του δέκτη...

Teomad, δεν τίθεται θέμα ενημέρωσης, αν θα είχες παρακολουθήσει το νήμα από την αρχή θα έβλεπες ότι όλοι είχαν ενημέρωση για τα καινούργια firmware του δέκτη και μόνον.....

Άρα δεν τίθεται κανένα θέμα όσο αφορά τα upgrade του δέκτη, κρατήσαμε απέξω όλα τα υπόλοιπα....

Καλό θα είναι να διαβάζουμε και τα προηγούμενα post πριν γράψουμε πάλι την ίδια ερώτηση για πολλοστή φορά !!!

Ο AnDas είχε δίκιο σε αυτό που έγραψε, ήδη ετοιμάζουν καινούργιο firmware με cccam... ότι θέλετε για τις κρυφές χάρες του δέκτη θα σας παρακαλούσα μόνο στο PremiuX.eu.....

Κρατήστε καθαρό το νήμα και μόνον για τις νόμιμες λειτουργίες του δέκτη......

Κοινώς θέλουμε ένα Πράσινο νήμα !!!!!:grinning-smiley-043

Πέρασαν κάτι πουλάκια από το μπαλκόνι και μου είπαν ότι η συννεφιά δεν θα συνεχιστεί για πολύ αλλά είναι σίγουρο ότι μέσα στο 2010 θα σκάσουν τα λάστιχα του οχήματος !!!!!

Από εδώ και κάτω συνεχίζουμε μόνον με το καθαρό κομμάτι του δέκτη παρακαλώ....

Και μιας και λέμε για τις δυνατότητες του δέκτη έχουμε και επισήμως καινούργια καλούδια..

Από το site του Αντιπρόσωπου.....:
Σύντομα αναμένεται νέο λογισμικό για τους δέκτες της PremiumX, PremiumQ, Tecview, Proview.

Η έκδοση v2.75 περιλαμβάνει προσομοίωση του συστήματος cccam και βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο δοκιμών. Έτσι δίνονται περισσότερες δικτυακές δυνατότητες στους δέκτες αυτούς.

Η 2.75 επίσης λύνει και κάποια –κυριολεκτικά- χαζά bug που προστέθηκαν στις εκδόσεις πάνω από την 2.71 και αφορούσαν την διαγραφή καναλιών.

ο δεκτης μου εχει χασει την θυρα lan που θα βρω το νεο φιρμ και με ποιο προγραμμα και τι καλωδιο θα τα περασω
ας μου γρψει καποιος που μπορω να τα βρω ολα αυτα
ευχαριστω

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

ο δεκτης μου εχει χασει την θυρα lan που θα βρω το νεο φιρμ και με ποιο προγραμμα και τι καλωδιο θα τα περασω
ας μου γρψει καποιος που μπορω να τα βρω ολα αυτα
ευχαριστω

αν εχεις 2051 με Null modem παιρνας αναβαθμισεις

Απάντηση: Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

αν εχεις 2051 με Null modem παιρνας αναβαθμισεις
φιλε τον 2051 εχω, γραψε μου που θα βρω την αναβαθμιση και ποια θα βαλω καθως και πως και απο που γιατι ειμαι αχαριος
ευχαριστω

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

φιλε τον 2051 εχω, γραψε μου που θα βρω την αναβαθμιση και ποια θα βαλω καθως και πως και απο που γιατι ειμαι αχαριος
ευχαριστω

καπου μεσα στο menu εχει να ενεργοποιεις το ethernet
κατι enable disabe και αν ζηταει κωδικο γραψε 1234
κανε πρωτα αυτο να δεις θα παρει Ip ο δεκτης αν δεν το λεω καλα ας με διορθωσει καποιος γιατι μια μερα ειχα τον δεκτη στα χερια μου:idea:

Μια χαρά τα λες, θα σε κάνουμε επίτιμο μέλος !!!!!!!:flipout::flipout:

Η πλάκα είναι ότι δεν βοηθάει κανένας από τους κατόχους του δέκτη και περιμένουν από μένα να τους πω !!!!!

Κύριοι βοηθάω στο νήμα λόγω γνώσης και βοήθειας ως προς το φόρουμ. Δεν έχω πλέον τον δέκτη, οπότε καλό θα είναι οι κάτοχοι του δέκτη να βοηθάνε και λίγο....

Η ζωή είναι δούνε και λαβείν !!!!

Status
Not open for further replies.