TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Παιδιά μη γράφουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, καλό θα είναι να διαβάζουμε πρώτα πριν πέσουμε με το αλεξίπτωτο.....

μεσα στα μενου ειναι οκ η εθερνετ ,στα μενου ειναι ολα οκ ,αλλα ξαφνικα προχθες χαθηκε η λαν και δεν αναβη το λαμπακι στο ρουτερ ,εχω κανει εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα τιποτα

παιδια γειασας και απο μενα.διαβασα τα ευχαριστα σχετικα με την αναβαθμιση και περιμενω οπως ολλοι.εχω την 2.74 μεσα .Η αναβαθμιση εγινε μεσο εθερνετ,θα ηθελα να ρωτησωτη καινουργια εκδοση θα χρειαστει να τη περασω με το καλοδιο η θα βγαλει το καθεαυτου παραθυρο και θα τη παρει απο internet

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

μεσα στα μενου ειναι οκ η εθερνετ ,στα μενου ειναι ολα οκ ,αλλα ξαφνικα προχθες χαθηκε η λαν και δεν αναβη το λαμπακι στο ρουτερ ,εχω κανει εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα τιποτα

κανε και ενα reset στο ruter ποτε δεν ξερεις

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

εκανα και ρισετ αλλα τιποτα

Τι ακριβώς εννοείς "χάθηκε η λαν " ???

Δεν συνδέεται ο δέκτης στο ρουτερ ???

Κάτι άλλο ????

Αν μέσα στο μενού της ip στον δέκτη φαίνονται νούμερα και όχι μηδενικά τότε έχεις συνδεθεί κανονικά με το ρούτερ..

Αν το πρόβλημα έχει να κάνει με φως, τότε θα πρέπει να μπεις στο φόρουμ του δέκτη για περισσότερες πληροφορίες...

Απάντηση: Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

Τι ακριβώς εννοείς "χάθηκε η λαν " ???

Δεν συνδέεται ο δέκτης στο ρουτερ ???

Κάτι άλλο ????

Αν μέσα στο μενού της ip στον δέκτη φαίνονται νούμερα και όχι μηδενικά τότε έχεις συνδεθεί κανονικά με το ρούτερ..

Αν το πρόβλημα έχει να κάνει με φως, τότε θα πρέπει να μπεις στο φόρουμ του δέκτη για περισσότερες πληροφορίες...
φιλε μεσα στον δεκτη δεν εχει νουμερα εχει μονο μηδενικα, ευχαριστω

Άρα, δεν συνδέεται ο δέκτης με το ρουτερ.

Βάλε το DHCP σε ON βγάλε βάλε τον δέκτη στην πρίζα περίμενε και δες πάλι εκεί μέσα αν έχει πάρει ip ο δέκτης.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν παίρνει ip ο δέκτης από το ρούτερ, αν μετά από αυτό που σου είπα να κάνεις δεν συνδεθεί ο δέκτης με το ρουτερ, τότε κοίτα το setup του ρουτερ...κάτι θα φταίει σε αυτόν...

Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

Άρα, δεν συνδέεται ο δέκτης με το ρουτερ.

Βάλε το DHCP σε ON βγάλε βάλε τον δέκτη στην πρίζα περίμενε και δες πάλι εκεί μέσα αν έχει πάρει ip ο δέκτης.

Το πρόβλημα είναι ότι δεν παίρνει ip ο δέκτης από το ρούτερ, αν μετά από αυτό που σου είπα να κάνεις δεν συνδεθεί ο δέκτης με το ρουτερ, τότε κοίτα το setup του ρουτερ...κάτι θα φταίει σε αυτόν...
φιλε τον εβγαλα απο την μπριζα τον δεκτη με το DHCP σε θεση ΟΝ αλλα τιποτα (εχω αλλο δεκτη ιδιον φιλου μου και αυτος οταν βαζω το καλωδιο λαν αναβει το λαμπακι και περνη νουμερα στη ΙΡ)

Ποια έκδοση firmware έχεις βάλει ???? Υπάρχουν 2 διαφορετικές, μία με lan υποστήριξη και η άλλη χωρίς lan !!!!!

Τσέκαρε τις εκδόσεις firmware και στους δύο δέκτες για να δεις...

Ποια έκδοση firmware έχεις βάλει ???? Υπάρχουν 2 διαφορετικές, μία με lan υποστήριξη και η άλλη χωρίς lan !!!!!

Τσέκαρε τις εκδόσεις firmware και στους δύο δέκτες για να δεις...
η εκδοση ειναι 2,71(6.1.2)αλλα ετσι τον αγορασα και δουλευε κανονικα 10 μηνες ,ξαφνικα εχασε την λαν δεν εχω κανη αναβαθμηση γιατι δεν ξερω

παιδια την καλησπερα μου σε ολους ειμαι ο ψαρακας της παρεας οποτε καλως σας βρηκα

η εκδοση ειναι 2,71(6.1.2)αλλα ετσι τον αγορασα και δουλευε κανονικα 10 μηνες ,ξαφνικα εχασε την λαν δεν εχω κανη αναβαθμηση γιατι δεν ξερω

πρεπει να τον πας για επισκευη υπαρχει προβλημα στην πλακετα.το εχουν αυτο συνηθως οι 2051.απο 30-50 ευρο η επικευη:bigcry::bigcry::bigcry:

KALISPERA KAI APO MENA SE OLA TA PAIDIA NEOS KAI EGO,STO SALONI EXO TON 2050 KAI KREVATOKAMARA 2051,
DIAVAZONTAS TA PARAPANO POST APO THN MIA VLEPW KOMMENO TO FOS KAPOU ENDIAMESA KELAIDANE TA POULAKIA VLEPONTAS TO FOS NA ERXETAI KAI STON PATO DEN MAYRH EINAI H NYXTA STA VOYNA MAYRH SAN KALIAKOYDA,TI NA PERIMENOUME,EPEIDEI EIMAI POLY ASXETOS MPOREI NA ME ENHMERWSEI KAPOIOS ESTO KAI PM

πρεπει να τον πας για επισκευη υπαρχει προβλημα στην πλακετα.το εχουν αυτο συνηθως οι 2051.απο 30-50 ευρο η επικευη:bigcry::bigcry::bigcry:
εχω ακομα εγγυηση θα το παω να μου το επισκευασουν (πιστευω)
ευχαριστω ολους

Πριν το πας για επισκευή πέρνα του τη 2.73 μπας και παίξει η λαν !!!!

Status
Not open for further replies.