TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Γενικά πάντως, και μετά το σκοτάδι που υπήρξε, η επένδυση σε Tecview, Proview, Premiumx είναι ριψοκίνδυνη...

Ριψοκίνδυνη σε τι ??????

Βάζεις οριτζιναλ καρτες και τις καίνε ?????

Αν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο καλό θα είναι να το αναφέρεις γιατί είπαμε ότι μόνο με γνήσιες και νόμιμες κάρτες ασχολούμαστε σε αυτό το θέμα..... τα υπόλοιπα δεν μας ενδιαφέρουν....

ειχα για περιπου δυο εβδομαδες σκοταδι οσο αναφορα τη Ν......
εδω και δυο/τρεις μερες παιζουν αλλα οχι ολλα.Μερικα δεν εχουν φως.Ξερει κανεις να μου εξηγησει τι γινεται.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ειχα για περιπου δυο εβδομαδες σκοταδι οσο αναφορα τη Ν......
εδω και δυο/τρεις μερες παιζουν αλλα οχι ολλα.Μερικα δεν εχουν φως.Ξερει κανεις να μου εξηγησει τι γινεται.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Για άλλη μία φορά :

Δεν μας απασχολούν οι κρυφές χάρες του δέκτη και δεν θα το αναλύσω παρακάτω, καλό θα ήταν πριν γράψεις να δεις τι έχει γραφτεί μέχρι στιγμής εδώ μέσα......

Όσο αφορά την 2.75 , λογικά όταν θα βγει στο αέρα θα τη βρείτε είτε στο site του αντιπροσώπου, είτε στο φορουμ του δέκτη που πρέπει να είναι γραμμένο εδώ μέσα πάνω από 50 φορές....

Ριψοκίνδυνη σε τι ??????

Βάζεις οριτζιναλ καρτες και τις καίνε ?????

Αν υπάρχει αυτό το ενδεχόμενο καλό θα είναι να το αναφέρεις γιατί είπαμε ότι μόνο με γνήσιες και νόμιμες κάρτες ασχολούμαστε σε αυτό το θέμα..... τα υπόλοιπα δεν μας ενδιαφέρουν....

Όχι γίατί απλά κοστίζουν αρκετά σε σχέση με το συναγωνισμό...

(τους Panasat πχ)

Όχι γίατί απλά κοστίζουν αρκετά σε σχέση με το συναγωνισμό...

(τους Panasat πχ)

Σαν δέκτες δεν συγκρίνονται, οπότε δεν υπάρχει ανταγωνιστικός Panasat !!!!!!!

Re: προβλημα με τον ρυθμιστή ήχου

Εμένα κολλήματα μου κάνει μόνο όταν προσπαθω σε μερικά κανάλια να ενεργοποιήσω κάποια κλειδιά. Κατα τάλλα είμαι πολυ ευχαριστημένος από τον δέκτη, τα menu, τα ελληνικά και τις λειτουργίες του. Επίσης μου κάνει εντύπωση η απλότητα χειρισμού του σκληρου δισκου (160 GB Seagate).

καλησπερα παιδια και απο εμενα μηπως γνωριζετε εαν εχει συμβει κατι?δε βλεπω φως και ανυσηχω.ειχα παλι το ιδιο προβλημα πριν κανα 10ημερα αλλα εφτιαξε.τωρα ομως ξανα τα ιδια.ξερετε κατι?

καλησπερα παιδια και απο εμενα μηπως γνωριζετε εαν εχει συμβει κατι?δε βλεπω φως και ανυσηχω.ειχα παλι το ιδιο προβλημα πριν κανα 10ημερα αλλα εφτιαξε.τωρα ομως ξανα τα ιδια.ξερετε κατι?

Διάβασε λίγο τα προηγούμενα ποστ !!!!!!!!!!

Παραξενο με τετοια λιακαδα που εχει σημερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!-bye-

Εχεις ακουστα για το "Κυκνειο ασμα"???-bye-

Καλημερα,εχει δοκιμαση κανενας η αν υπαρχουν καποιες οδηγιες για το πως θα συνδεσουμε το δεκτη μας P2P.
Το παρακατω το διαβασα στο zotos.
(Ακομα και με συνδέσεις radegast, συνδέσεις P2P (από δέκτη σε δέκτη) και διάφοροι συνδυασμοί).
Εκτος απο το αυτοματο εχεο δοκιμαση κανενας τιποτα αλλο?
Δηλαδη αν κανει card sharing σε εναν αλλο δεκτη οπως πχ. οι Dreambox.
Δεν γνωριζω πολλα γι αυτο αν κανω λαθος διορθωστε με.

Status
Not open for further replies.