TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

για τι δεν έχουν πολλή τέσσερα πιάτα σε ένα δεχτή…παντός το ψαχνό

Φίλε μου έχω 3 πιάτα και 8 LNB στο DiSEqC 1.1 και όλα πάνε ρολόι.
Αν έχεις κάνει ότι σού είπε ο Afam, τότε κάτι συμβαίνει μέ τον δέκτη σου....

Παιδια τον αγορασα κ εγω. που εινε ο σκληρος που αναφερει το κουτι? τα
Ισπανικα παντως χθες δεν ανοιγανε

Ο tecview 2050 FAE δέν έχει σκληρό.
Μήπως εννοείς τον PREMIUM 7300?
Τα Ισπανικά έχουν "φύγει" τα περισσότερα γι' άλλες πολιτείες... :smash:
Αλλά τα Taquilla είναι εδώ γιά λίγο ακόμα. Νομίζω ότι αύριο αναχωρούν κι αυτά...:rifle:

Δεν βγάζεις μία φωτό το κουτί, γιατί αν πήρες τον 2050FAE και γράφει για σκληρό δίσκο τότε το κουτί θα είναι limited edition !!!!!

Παρακαλώ μην γράφετε για παράνομες λειτουργίες μέσα σε αυτό το thread...

Last edited:

Ο tecview 2050 FAE δέν έχει σκληρό.
Μήπως εννοείς τον PREMIUM 7300?
Τα Ισπανικά έχουν "φύγει" τα περισσότερα γι' άλλες πολιτείες... :smash:
Αλλά τα Taquilla είναι εδώ γιά λίγο ακόμα. Νομίζω ότι αύριο αναχωρούν κι αυτά...:rifle:

Τα Taquilla ποια κανάλια είναι?

geia sas paidia exw ena provlima exw tin 2.65 kai pataw to f3 gia mou vgalei ta kleidia alla tipota mia voithia sas parakalw???

οποιος εχει χασει κλειδια μπορει να απευθυνθει στο site της εταιρειας που τα δινει εχουν αναφερθει μελη μας σε προηγουμενα ποστ

λειπει και ο Μαστρο ΑΦΑΜ που το κατεχει το αθλημα

den katalavate ti eipa exw tin 2.65 perasmeni kai den paizei tipota se mena kai se enan allon pou to eida epekse kanonika alla ekeinos patouse to F3 to ble koumbi kai to evgaze ena menou me kati nagra irdeto via???auta den ta vgazei se mena gia auto pisteuo den paizei se mena??

βγαλε την 2.65 και ξαναβαλε την..... μηπως καποιο bug δημιουργησε προβλημα στον δεκτη

otan to eixa parei apw ti mana tou eixe tin 2.16 kai meta perasa tin 2.47 official pws legete ka meta ekane apw mono tou tin 2.65???

κάνε μία έπανεγκατάσταση και όλα θα λυθούν.

αυτή γίνεται από το μενού του δέκτη στην εγκατάσταση και πατώντας το επανεγκατάσταση...

Παιδιά καλησπέρα και εγώ είμαι κάτοχος Tecview 2050FAE και επειδή σήμερα έβαλα μεγαλυτερο πιάτο και 2ο LNB για ASTRA , δεν βλέπω καθόλου Ta***la . Εχω την 2,65 version αν αυτό λεει κάτι.
Τι πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων-bye-

Παιδιά καλησπέρα και εγώ είμαι κάτοχος Tecview 2050FAE και επειδή σήμερα έβαλα μεγαλυτερο πιάτο και 2ο LNB για ASTRA , δεν βλέπω καθόλου Ta***la . Εχω την 2,65 version αν αυτό λεει κάτι.
Τι πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων-bye-

δεν μπορείς να κάνεις τίποτα, έχουν περάσει σε nagra 3......

Status
Not open for further replies.