TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Θα παρακαλέσω για ακόμη μία φορά, το παρών thread είναι για να γνωρίσουμε τον δέκτη....

Για ότι άλλο θέλετε, οι κάτοχοι του δέκτη, παρακαλώ να ενημερώνεστε από το www.PremiumX.eu όπου πρέπει να γίνετε μέλη και κατόπιν στο ίδιο site στην ενότητα Circle Service (int)..

Ευχαριστώ.

File agorase etimo tropopiimeno stin diefthinsi www.sat-easy.de
pros 152 Euro. kali epitichia

Φίλε Onos στο εξωτερικό έχουν κυκλοφορήσει "μαϊμού" δέκτες οι οποίοι σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα μπορούν να λειτουργούν όπως ο αυθεντικοί δέκτες......

Υπόψιν ότι πλέον ο δέκτης δεν βρίσκεται σε παραγωγή και είναι λίγο δύσκολο να βρείτε κάποιον σε stock !!!!! προσοχή στο τι δέκτη θα βρείτε.......

Σύντομα κυκλοφορεί ανανεωμένο μοντέλο..

Ευχαριστω σε ολους που βοηθησαν.Τελικα θα περιμενω λιγακι για να παρω το νεο μοντελο 2051.

Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

Φίλε Onos στο εξωτερικό έχουν κυκλοφορήσει "μαϊμού" δέκτες οι οποίοι σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν θα μπορούν να λειτουργούν όπως ο αυθεντικοί δέκτες......

Υπόψιν ότι πλέον ο δέκτης δεν βρίσκεται σε παραγωγή και είναι λίγο δύσκολο να βρείτε κάποιον σε stock !!!!! προσοχή στο τι δέκτη θα βρείτε.......

Σύντομα κυκλοφορεί ανανεωμένο μοντέλο..

Γεια σου ΑΦΑΜ
πιστευεις απο τις γνωσεις που εχεις οτι ο νεος tecview θα ειναι εξισου ...καλος :violent-smiley-030:

Τελικα ποτε περιμενουμε το νεο μοντελο?.Εχουμε ακριβη ημερομηνια αφιξης?.
:afro:

Δεν έχω ιδέα, στην ιστοσελίδα του αντιπροσώπου γράφει "παραλαβή" σύντομα....

όσοι έχουν τον παλιό δεν υπάρχει λόγος να πάνε στον καινούργιο !!!!

Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

όσοι έχουν τον παλιό δεν υπάρχει λόγος να πάνε στον καινούργιο !!!![/quote]
Καλλημερα.Ειναι σιγουρο αυτο.Ευχαριστω

Το Private Card Sharing είναι κάτι που γίνεται έυκολα με αυτό τον δέκτη;

αληθεια ρε συ Αφαμ για μαθε αμα σηκωνει οικιακό ενσυμαρτο sharing

Μια ερωτηση σχετικα με το Circle Service.
Εχω κανει την εγγραφη στο Circle Service εδω και 10 μερες περιπου και ακομα δεν αστειλαν μηνυμα,ειναι συνηθησμενη καθυστεριση η εκλεισαν η εγγραφες

Μια ερωτηση σχετικα με το Circle Service.
Εχω κανει την εγγραφη στο Circle Service εδω και 10 μερες περιπου και ακομα δεν αστειλαν μηνυμα,ειναι συνηθησμενη καθυστεριση η εκλεισαν η εγγραφες

Φίλε μου σε μένα, μου ηρθε αμέσως μήνυμα και την αλλη μέρα συμμετειχα κανονικά στις συζητήσεις .

Μηπως ξερει κανεις αν βγει ο συγκεκριμενος δεκτης με HDMI, η αν υπaρχει καποιος αλλος δεκτης με hdmi με τις αναλογες δυνατοτητες του ΤeCview;
icon4.gif

Status
Not open for further replies.