TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Ρε παιδες τι συμβαινει με τον δεκτη μου?.
Ανοιγωντας τον και για 1 λεπτο περιπου αλλαζω καναλια κανονικα με σκοταδι βεβαια, αμεσως μετα κολλαει και δεν αλλαζει η αλλαζει μετα απο πολυ ωρα?.
Εχει υποψιν κανεις το τι συμβαινει?.
Ευχαριστω.

Nai re pedes kai se mena!!!!!! molis to anigo kai thelo na alakso kanali kolai o dektis mou ti ginete???

Κάντε reset τον δέκτη και περάστε πάλι την 2.69 από την αρχή.
Κάντε ακριβώς ότι σας λέει το updown.....

μιλάμε για τον 2051 ????

αν ναι τότε έχει bugs.....

Ναι για τον 2051 προκειται ,θα δοκιμασω το RESET.
Το κουμπι πρεπει να ειναι στην πισω πλευρα του μηχανηματος σωστα?.
Ευχαριστω.

δεν υπάρχει κουμπί, ξαναπέρασε την 2.69

Re: Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

Εχει μαλλιάσει η γλώσσα σου.. :argue:

ok-wink.gif

sorry re pedia afto ine to monadiko forum pou boro na bro lisis sta ala den me boithane kala sry ala sas euxaristo pandos pou me boithate esis

δεν χρειάζεται να σου απαντήσει κάποιος στο φόρουμ του δέκτη, απλά διαβάζεις τα θέματα που βάζουμε και βρίσκεις τις απαντήσεις που θέλεις.....υπάρχουν όλα

Φίλε μου από αγγλικά νιώθεις καθόλου; Γιατί αν δεν νιώθεις είσαι ψιλοκαταδικασμένος. Σε αυτό το φόρουμ δεν δέχονται συζητήσεις περί πειρατικής θέασης των καναλιών. Υπάρχουν άλλα forum που εξειδικεύονται σε αυτόν τον τομέα αλλά είναι όλα στα αγγλικά. Για τον συγκεκριμένο δέκτη ένα είναι το forum και δεν είναι αυτό. Ο Αντώνης το έχει πει 10^n φορές εδώ μέσα που πρέπει να πας και τι να κάνει όποιος έχει techview 2050 (2051) αλλά κανένας δεν δείχνει όρεξη να αφιερώσει λίγο χρόνο και να το κάνει.
Όλα τα παραπάνω όπως προανέφερα προϋποθέτουν γνώσεις αγγλικών.

Αντώνη τρελό πάρτυ την Κυριακή που μας πέρασε εεεε; :p

Φίλε μου από αγγλικά νιώθεις καθόλου; Γιατί αν δεν νιώθεις είσαι ψιλοκαταδικασμένος. Σε αυτό το φόρουμ δεν δέχονται συζητήσεις περί πειρατικής θέασης των καναλιών. Υπάρχουν άλλα forum που εξειδικεύονται σε αυτόν τον τομέα αλλά είναι όλα στα αγγλικά. Για τον συγκεκριμένο δέκτη ένα είναι το forum και δεν είναι αυτό. Ο Αντώνης το έχει πει 10^n φορές εδώ μέσα που πρέπει να πας και τι να κάνει όποιος έχει techview 2050 (2051) αλλά κανένας δεν δείχνει όρεξη να αφιερώσει λίγο χρόνο και να το κάνει.
Όλα τα παραπάνω όπως προανέφερα προϋποθέτουν γνώσεις αγγλικών.

Αντώνη τρελό πάρτυ την Κυριακή που μας πέρασε εεεε; :p

ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω νορμάλ !!!!!!

ακόμα δεν μπορώ να μιλήσω νορμάλ !!!!!!
:Banane0::Banane0::Banane0::Banane0:
:flipout:
Πάντως Jianakis ο αποκωδικοποιητής σου πρέπει να είναι ΟΚ τώρα σύμφωνα με τα παιδιά και στο άλλο φόρουμ. Σήμερα συνέβη κάτι πολύ περίεργο και μπλόκαρε σε πάρα πολύ κόσμο. Σε εμένα (ο 2050) είχε κολλήσει για λίγη ώρα και δεν άλλαζε ούτε κανάλια σωστά. Έκανε ότι να ναι. νόμιζα ότι ήταν οι μπαταρίες στο χειριστήριο στην αρχή αλλά τελικά κάτι άλλο μάλλον ήταν.

με την ερώτηση που έκανα στο φορουμ μάλλον βγάλαμε λαβράκι για το μέλλον format !!!!

Το θέμα που άνοιξα έχει να κάνει με το issue !!!!!!

Status
Not open for further replies.