TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
προστέθηκε κανα καινούριο κανάλι μετά την αναβάθμιση; βρήκε κανείς κάτι;
αν δεν μπορεί να το γράψει εδώ ας μου στείλει pm

καλημερα ειμαι νεος στην παρεα και θα ηθελα να ρωτησω αν εχει δοκιμασει καποιος να συνδεσει δυο tecview 2050FAE στον ιδιο router δηλαδη με μια συνδρομη ADSL να βλεπει "φως" και στα δυο μηχανακια χωρις προβληματα

KALISPERA PAIDIA SKEFTOME NA PARO ENA TecView 2050FAE
KAI THELO NA ROTISW TI IDOUS DIFKOLINSIS EXO ME AFTON
TI IDOUS RITHMISIS THELI GIA NA PAIKSI SOSTA

Γιώργο, καλώς ήρθες στο Avclub!

Ο δέκτης είναι plug and play, δηλαδή δεν χρειάζεται ειδικές γνώσεις.
Προφανώς εννοείς TecView 2051 γιατί ο 2050 είναι το προηγούμενο μοντέλο, εκτός αν στοχεύεις σε αγορά μεταχειρισμένου δέκτη.

Αυτό που θέλουμε εμείς, είναι να γράφεις με ελληνική γραμματοσειρά..-bye-

Μου θυμιζει τα παλια με τον Visionnet 8000 η δουλεια....
(ειμαι πρωην κατοχος του)...

Στην αρχη ήταν ΟΛΑ καλα και μετα αρχισαν τα "κολληματα" μεχρι που επεσε μαυρο σκοταδι για παντα....

Κατι τετοιο θα συμβει κι εδω ..... Οποτε χαμενα λεφτα οπως λεει και ο φιλος παραπανω...

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

paides xamena xrimata. ton exo deka meres tora kai tis enia exei mabro skotadi

Ολοι 1 στις 10 τους παει, ή ο δεκτης του φιλου εχει τεχνικα προβληματα? Ρωτω γιατι σκεφτομαι να παρω ενα 2051, και ο φιλος με απογοητευσε αρκετα.

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

Ολοι 1 στις 10 τους παει, ή ο δεκτης του φιλου εχει τεχνικα προβληματα? Ρωτω γιατι σκεφτομαι να παρω ενα 2051, και ο φιλος με απογοητευσε αρκετα.[/quote

Ο δέκτης του φίλου ΔΕΝ έχει τεχνικά προβλήματα. Κι ο δικλος μου τα ίδια. Κάθε μέρα και χειρότερα!

Χθές το μεσημέρι που τον αγόρασα δούλευε μια χαρά, το βράδυ σκοτάδι, σήμερα σκοτάδι..........

Help

κάνουν εργασίες αναβάθμισης, έχουν ενημερώσει στο φόρουμ του δέκτη εδώ και μία εβδομάδα.....

διαβάζετε και λίγο τι γράφουν εκεί πέρα και μην βγάζετε συμπεράσματα χωρίς να έχετε πληροφόρηση.....

Καλημέρα σας..

καλημερα οπως λεει και ο φιλος ας περιμενουμε λιγο καιρο χαμενη δεν ειμαστε!!

παιδια μην ανυσυχητε εχει τρομερη υποστηρηξη κανουν αναβαθμηση στουσ σερβερ και για αυτο υπαρχουν τα προβληματα

Συγνώμη ρε παιδιά, υπάρχει κάποια σελίδα απο την ποία ενημερώνεστε για την κατάσταση του server?

Στο φορουμ τους λένε ότι η αναβάθμιση θα γινότανε από τις 24/4 μέχρι τις 27/4. Αλλά το αποτέλεσμα χάλια.

η αναβάθμιση καλά προχωρεί, ας μας πουν οι υπόλοιποι σε τι κατάσταση είσαστε...

μην αναφερθείτε ειδικά σε κανάλια παρακαλώ.....

καλησπερα σε ολους. αυτο ειναι το πρωτο μου message. απο το απογευμα αρχισε κατι να αχνοφαινεται. περιπου το 40%:BDGBGDB55:

Status
Not open for further replies.