TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
πρόβλημα με 2051FAE
έχω 2 δέκτες 1 2050 και έναν 2051 τον οποίο αγόρασα πρόσφατα
η εγκατάσταση είναι ένα πιάτο hotbird & astra και ένα για hellas sat2 με διπλά lnb και 2 4πλα diseq
ενώ με τον 2050 μόλις ορίσω τις θέσεις των δορυφόρων στο diseq είναι όλα τελεία στον 2051 βλέπει μόνο τον πρώτο δορυφόρο και για τους άλλους μου λέει ότι το σήμα είναι χαμηλό
έχει κανείς κάποια ιδέα για το πως να λύσω αυτό το πρόβλημα?

Για δοκίμασε ν' αλλάξεις τα καλώδια στους δύο δέκτες.....
Υποψιάζομαι πρόβλημα στην εγκατάσταση-συνδεσμολογία που καταλήγει στον 2051!

Δεν υπάρχει πρόβλημα στην εγκατάσταση έχω αλλάξει τα καλώδια πολλές φορές ξέχασα να σας πω ότι αυτός είναι ο δεύτερος 2051 που μου το κάνει αυτό γιατί τον πρώτο τον επέστρεψα στο μαγαζί που τον αγόρασα σαν ελατοματικο έχει κανείς ανάλογη εγκατάσταση με 2051 και αν ναι δουλεύει σωστά?

δουλεύει με 2050 η 2051 και αν είναι 2051 τη έκδοση λογισμικού έχεις

Δεν ξερω τι λαθος εκανα προσπαθωντας να ρυθμισω την κεραια και τωρα δεν εχω ολες τις συχνοτητς των δορυφορων
Π.χ. στον HOT η 10930 λεει χαμηλο σημα (BER O%) και στον astra σε διαφορες συχνοτητες :bigcry::bigcry:

Σε ΗΟΤ οταν πηγα στη ρυθμιση ροτορα, ρυθμιση θεση αναφορας επανηλθαν ολες οι συχνοτιτες.Στον astra ομως δεν εχει σημα στις περισοτερες συχνοτιτες

Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

προφανώς κάποιοι λείπουν ακόμα διακοπές...

Τώρα που γύρισες ....μη ξεχνάς .... κάτι χρωστάς.....στις τηλεοράσεις...-bye-

Υ.Γ.: Κουμπάρος...ΡΖ...κ.λ.π... γιου νόου...;)

Sorry για το :offtopic:

na xeretisw olo to forum mias kai molis ekana eggrafi. re paidia opoios mporei as me voithisei. exw ton 2050 fae. pws mporw na ton kanw update se nea ekdosi.? poia einai i diadikasia?? kai pws mporw na valw nea kleidia se kleidwmena kanalia??Sas euxaristw

μηπως ξέρετε με ποιο τρόπο μπαινουν οι συνδρομητικες καρτες στον tecview (το τσιπακι κοιταει προς τα κατω ή προς τα πάνω ;;

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

μηπως ξέρετε με ποιο τρόπο μπαινουν οι συνδρομητικες καρτες στον tecview (το τσιπακι κοιταει προς τα κατω ή προς τα πάνω ;;

πάνω...

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

τι να την κανεις την συνδρομιτικη καρτα.......βαλε adsl και εισαι ετοιμος-bye-

αυτό είναι μία παράνομη πράξη και δεν τη συνιστούμε σε αυτό το φόρουμ....:grandpa:

καλώς ήλθες στο avclub...

καλως σας βρηκα. εχω ενα dreambox 500 και πηρα τον αρπιλιο και τον 2051 συνδεση adsl 16.ερωτηση:dreambox υπνοδωματιο /2051 σαλονι ρουτερ pirelli και 2ο ρουτερ 3com γραμμη μεσω μπριζας τηλεφωνου στο υπνοδωματιο, θα παιξει το dreambox?

Status
Not open for further replies.