TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
δε έγραψα τίποτα για τον loader, μάλλον δε διάβασες καλά τι έγραψα !!!!!!

αν ήθελα να γράψω κάτι σε εσένα τότε θα έκανα quote το μήνυμα σου .....
ok φιλε νομιζα το ελεγες σε μενα παρεπιπτοντος αν γνωριζει κανεις ας πει
κατι για το loader ειναι τεχνικο το ζιτημα

Gia sas pedia :)
ithela na rotiso an kseri kapios apo esas pote tha erthi pali to megalo fos :) edo kai 2 meres mabro to prama .....

Αλέξανδρε αν θέλεις κλείδωσε το το ρημάδι να τελειώνουμε !!!!!

Κάποιοι δεν κάνουν καν τον κόπο να διαβάζουν τι γράφουμε.......

Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

Καλησπέρα παιδιά.Για εσάς που έχετε αυτόν τον δέκτη μια ερώτηση.Το AGC είναι στο 80 το BER είναι στο 60 στον δικό μου το δέκτη.Το BER για να είναι καλύτερο το σήμα πρέπει να είναι κοντά στο 0 ή στο 100 ? Ευχαριστώ

να τα εχεις και τα δυο γυρο στο 80 και εισαι μια χαρα

και στο 60 που είσαι μια χαρά είναι για αυτό το δέκτη, το tuner του είναι αρκετά ευαίσθητο...

πως μπορω να το ρυθμισω το ΒΕR ? ειναι κατω απο 60 και χανω καποια καναλια μαλλων λογο αερα εχει χασει λιγο,

πως μπορω να το ρυθμισω το ΒΕR ? ειναι κατω απο 60 και χανω καποια καναλια μαλλων λογο αερα εχει χασει λιγο,

ενα κλικ αριστερα η δεξια το πιατο

ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 90%!
ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ?
ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΜΟΛΙΣ 1 ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ!

Καλησπέρα. Καταρχάς γνωρίζω ότι post αυτό αφορά τον 2050FAE αλλά είδα ότι εμπεριέχει και μερικές ερωτήσεις για 2051FAE. Για να μην πολυλογώ γνωρίζει κανείς ποιά είναι η τελευταία αναβάθμιση για τον 2051FAE; Εγώ έχω το 2.71. Έψαξα και στο premiumx.eu αλλά δεν μπόρεσα να καταλάβω κάτι. Αν κάποιος γνωρίζει απευθείας το Link για download ας μου απαντήσει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι, ούτως η άλλως όταν και αν βγει καινούργιο θα το βρει και θα στο κατεβάσει αυτόματα από το δίκτυο .....

Και κάτι off topic.....

Που πήγαν όλοι οι Ελληνάρες των τελευταίων ημερών που το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι το να γκρινιάζουν ???????

δεν χρειάζεται να αναρωτιέσαι, ούτως η άλλως όταν και αν βγει καινούργιο θα το βρει και θα στο κατεβάσει αυτόματα από το δίκτυο .....

Και κάτι off topic.....

Που πήγαν όλοι οι Ελληνάρες των τελευταίων ημερών που το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι το να γκρινιάζουν ???????
Και εγώ με αυτό το ερώτημα είμαι:huh2: . και η γρίνια δεν είναι καλό πράγμα ας μην βάζουμε τα χεράκια μας να βγάζουμε τα ματάκια μας ;)

εξω απο το χορο πολλα τραγουδια λεμε αλλα ετσι ειναι οταν ειναι ολα οκ δεν τρεχει τιποτα, πριν ειρθε ο πανικος:fahne90:

Φαγωθήκανε όλοι να φωνάζουν και να κλαίγονται... :violent-smiley-030:

Λες και ειχε ερθει η συντέλεια του κόσμου!

Μας εχουν φοβισει εδω και λιγο καιρο οι κατοχοι των PROTEK-NANNOX γι αυτο και αυτη η αναστατωση.

Status
Not open for further replies.