TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Το πρωτο σκελος το προσπερναω γιατι δεν ειμαι φαν αυτου του ειδους δεκτων και εκτος απο ενα πραγμα (που κανουν καλα?), σαν απλοι δεκτες δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο.
Για το δευτερο σκελος θα σου πω οτι με ενα ΤV/SAT switch θα κανεις τη δουλεια σου.

Για ξεκίνημα μια χαρά είναι ο δέκτης και με πολύ καλή εικόνα, όσο μπορείς να έχεις καλή εικόνα από scart.....

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να έχεις ο δέκτης την εγγύηση του αντιπροσώπου γιατί κάποια στιγμή κυκλοφόρησαν μαϊμούδες !!!!!

στα υπόλοιπα σου απάντησε ο Γιαννίκος....

thanks...

το Tv/Sat switch μου προσφέρει ταυτόχρονη λειτουργία με tv και tecview ή πρέπει να εναλλάσσω μια το ένα μια το αλλο

και για δορυφορικό πιάτο ώστε να πιάνω αρκετους δορυφόρους έχετε να μου προτείνετε κατι ?

ευχαριστώ και sorry αν έχουν απαντηθεί ήδη παρόμοια ερωτήματα

Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

Για ξεκίνημα μια χαρά είναι ο δέκτης και με πολύ καλή εικόνα, όσο μπορείς να έχεις καλή εικόνα από scart.....

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να έχεις ο δέκτης την εγγύηση του αντιπροσώπου γιατί κάποια στιγμή κυκλοφόρησαν μαϊμούδες !!!!!

Εγω δεν μιλαω για εικονα.Μια χαρα εικονα βγαζει και απ το scart.Aρκει αυτο να ειναι καλο.Εγω μιλαω για τη συμπεριφορα του δεκτη οταν δινεις εντολες απ το τηλεχειριστηριο.Πιστευω οτι χρειαζεται διορθωση το λογισμικο του.

διπλο ποστ.συγγνωμη αλλα κολλαει καμμια φορα.

Δεν έχει κανένα πρόβλημα, ίσως έπεσες σε προβληματικό δέκτη.

Στα 3 χρόνια που τον είχα τις εντολές μια χαρά τις έπαιρνε !!!!!

Και βέβαια αυτό που λέω ισχύει για τον 2050, ίσως οι μικροδιαφορές στο λογισμικό με τον 2051 να φταίνε για τις εντολές....

Λοιπον θα μιλησω συγκεκριμενα γιατι λαθος δεν κανω.Σκαναροντας πολλους δορυφορους ο δεκτης κρασαρει και χανονται ολα.Οταν κινεις μοτερ η μπαρα καθυστερει να αντιδρασει με αποτελεσμα να προσπερνας τον δορυφορο.Αυτα ειναι τα κυριοτερα.Διορθωσε με αν ειναι.

thanks...

το Tv/Sat switch μου προσφέρει ταυτόχρονη λειτουργία με tv και tecview ή πρέπει να εναλλάσσω μια το ένα μια το αλλο

ευχαριστώ και sorry αν έχουν απαντηθεί ήδη παρόμοια ερωτήματα

Παιδιά έχω και εγώ την ίδια απορία(άσχετος γαρ) και επιπλέον δώστε ένα link γιά να καταλάβω ποιό είναι;
Eυχαριστώ εκ των προτέρων

Παιδιά έχω και εγώ την ίδια απορία(άσχετος γαρ) και επιπλέον δώστε ένα link γιά να καταλάβω ποιό είναι;
Eυχαριστώ εκ των προτέρων

Τα λινκ φιλε ειναι σαν διαφημιση.Πηγαινε σε ενα μαγαζι με δορυφορικα ζητα εναν Μίκτη SAT/UHF/VHF η' πες τους τι θες να κανεις και θα σου το δωσουν.Παραπανω απο 10 Ε δεν εχει.

Τα λινκ φιλε ειναι σαν διαφημιση.Πηγαινε σε ενα μαγαζι με δορυφορικα ζητα εναν Μίκτη SAT/UHF/VHF η' πες τους τι θες να κανεις και θα σου το δωσουν.Παραπανω απο 10 Ε δεν εχει.

Ευχαριστώ

τελικα καμια λιστα καναλιων υπαρχει ρε παιδια? ας κανεις κανα upload

υπάρχει δέκτης που να κάνει το ίδιο με τον tecview (n#va) και να είναι τεχνολογικά καλύτερος HD, HDD και αλλα?

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

M A X 1000 πολυ καλυτερος μακραν χωρις hd ομως :Banane0:

Φίλε! O δέκτης max 1000 είναι της ίδιας κατηγορίας[R3X,G3X, I3G..] με τους nanoxx-protek9600 και μερικοί άλλοι….Φίλε μην ξεχνάς ότι οι συγκεκριμένοι δέκτες είχαν πέσει [σερβερ] σε λήθαργο για οκτώ μήνες από τον Ιούνιο μέχρι Ιανουάριο και τώρα τελευταία άνοιξαν πάλι τα μάτια τους Χωρίς να θέλω να επαινέσω τον tecview γνωρίζω ότι πάει για τον τέταρτο χρόνο ζωης.Και για τις δυο κατηγορίες ένα είναι το ζητούμενο…. Ότι στους δέκτες με γραμμή LAN και στους servers τους δεν πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ?,,,,,,

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

Φίλε! O δέκτης max 1000 είναι της ίδιας κατηγορίας[R3X,G3X, I3G..] με τους nanoxx-protek9600 και μερικοί άλλοι….Φίλε μην ξεχνάς ότι οι συγκεκριμένοι δέκτες είχαν πέσει [σερβερ] σε λήθαργο για οκτώ μήνες από τον Ιούνιο μέχρι Ιανουάριο και τώρα τελευταία άνοιξαν πάλι τα μάτια τους Χωρίς να θέλω να επαινέσω τον tecview γνωρίζω ότι πάει για τον τέταρτο χρόνο ζωης.Και για τις δυο κατηγορίες ένα είναι το ζητούμενο…. Ότι στους δέκτες με γραμμή LAN και στους servers τους δεν πρέπει να υπάρχει εμπιστοσύνη ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ?,,,,,,

Άρα αν μας ενδιαφέρουν ιδιαίτερα τέτοιες φάσεις να κοιτάξουμε προς tecview μεριά άσχετα αν υπολείπονται χαρακτηριστικών σε σχέση με άλλους ε?

και τι προτιμάμε PremiumQ 2051 FAE ή PremiumQ 7400 PEU PVR. η διαφορά τους είναι 30 ευρώ και ο δεύτερος παίρνει και δίσκο.

τι λέτε?

Στο επίσημο forum γράφτηκε ότι ψάχνουν να βρούν μεσω των Internet Providers στοιχεία και για τους πελάτες ...

Η εταιρεία For.... ψάχνει το δικό της δίκτυο.

Διάβασα ότι οι άλλες εταιρείες δεν δέχθηκαν να συμμετάσχουν...

Υπάρχει πρόβλημα?

Απάντηση: Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

μιλησα τεχνικα εξεταζοντας παντα το τεχνικο μερος του δεκτη δηλαδη Tuner ,moter , συνεργασια με lnb,υποστιριξη
δεν ξερω αν ο 2050 εχει καμια σχεση με ολα αυτα τα θεματα αλλα ενας max 1000 για παραδειγμα τα κατεχει οπως και ενας nano xx
σε καμια περιπτωση δεν βαζω πολυ μπροστα αυτα τα μιχανηματα αλλα τεχνικα περα της θυρας τα δευτερα ειναι καλυτερα τωρα η επιλογη ειναι του καθενος

Ναι, υπάρχει πρόβλημα !!!!!

Και το πρόβλημα είναι το ότι δεν μας ενδιαφέρει εδώ μέσα το τι κάνουν οι δέκτες αυτού του είδους με παράνομο λογισμικό........

Και θα παρακαλούσα να σταματήσει η κουβέντα για αυτά εδώ !!!

Ευχαριστώ.

οταν λες δεν σας ενδιαφερει για ποιους λες ?
εγω μιλησα τεχνικα για τον δεκτη και δεν καταλαβαινω που μιλησα για λογισμικα και τετοια

Status
Not open for further replies.