TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Επειδή ήμουν σίγουρος ότι δεν θα έπιανες τι σου έγραψα σου έστειλα pm !!!

Και στο ξαναγράφω, ότι σου είπα για τεστάρισμα εννοούσα τον 2050 !!!!

Πιστεύω να είσαι εντάξει τώρα....

Οκ φιλε καταλαβα.Παντως να ξερεις οτι οταν κανεις γρηγορα τεστ της ταξης 2-3 ωρων δεν μπορεις να βγαλεις πληρη αποψη και την εχουν πατησει πολλοι.Πρεπει να εχεις δει πολλους και διαφορετικους δεκτες και παλι ειναι δυσκολο.Δεν τα γραφω αυτα για να δικαιολογησω καποιον.Οτι γραφεις παιρνεις και την ευθυνη.

Μαύρα σύννεφα πάνω από τo Camp Nou... για όσους είχαν απορία.

Παιδιά ο 2051, συνεργάζεται άψογα με digipower H-H motor.

[Quote:
Originally Posted by Afam

Οκ φιλε καταλαβα.Παντως να ξερεις οτι οταν κανεις γρηγορα τεστ της ταξης 2-3 ωρων δεν μπορεις να βγαλεις πληρη αποψη και την εχουν πατησει πολλοι.Πρεπει να εχεις δει πολλους και διαφορετικους δεκτες και παλι ειναι δυσκολο.Δεν τα γραφω αυτα για να δικαιολογησω καποιον.Οτι γραφεις παιρνεις και την ευθυνη.

Ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε...

Last edited:
Μαύρα σύννεφα πάνω από τo Camp Nou... για όσους είχαν απορία.

Παιδιά ο 2051, συνεργάζεται άψογα με digipower H-H motor.

Δεν ειναι θεμα μοτερ φιλε.Αν θελεις γινε πιο σαφης.Χρησιμοποιεις DiseqC 1.2 η' usals ? Eπισης πες μου πιο software εχεις.Μπορω να τον ξαναδανιστω και να δοκιμασω.Ο φιλος ενδιαφερεται να του λειτουργησει στην εγκατασταση μοτερ που εχει.

[Quote:

Αν θες επειδη εκανες παραθεση και το ποστ μου και επειδη δεν καταλαβαινω τις παροιμιες,πες μου τι θες να πεις ?

[Quote:

Διπλό Quote ??????

Τι θέλει να πει ο ποιητής ?????

λοιπόν ο 2051 έχει πρόβλημα στην κίνηση του moter
συγκεκριμένα χάνει θέσεις και αυτό φαίνεται στους δορυφόρους με αποστάσεις
πχ Turksat 42 E προς 10Ε για παράδειγμα πότε τον βρίσκει το δορυφόρο και πότε όχι
με αποτέλεσμα ο χρήστης να αναγκάζετε από το menu να δώσει εντολή
χειροκίνητη λίγο αριστερά η δεξιά (και καταλαβαίνετε τώρα στην τύχη)
επίσης είδα στους κοντινούς μετά από αρκετές αλλαγές που τεσταρισα (μια 13ε και μια 19ε)
μου έπεσε το σήμα αισθητά σαν άρχισε να ψιλοχανετε η θέση(αν και εικόνα έπαιρνα μετά )
to Μοτερ ήταν 1.2 Moteck sg 2100 A

το θετικό του δέκτη είναι η εικόνα του η οποία μπορώ να πω ήταν αρκετά καλή
όταν ρώτησα τον φίλο πόσο αγόρασε τον δέκτη πραγματικά δεν τολμώ να το αναφέρω και ούτε θα το κάνω

τέλος μου τόνισε το μεγάλο του παράπονο ότι πραγματικά σκύλιασε τρόπος του λέγειν για να περάσει
συχνότητες καθότι ούτε αυτός που του τον έδωσε δε του έδωσε μια συμβουλή πως θα περάσει τις
συχνότητες
αυτά τα λίγα οποίος τα δέχεται δικαίωμα του όποιος όχι πάλι δικό του
:gossip::gossip::gossip::gossip::gossip::gossip:

Δεν ειναι θεμα μοτερ φιλε.Αν θελεις γινε πιο σαφης.Χρησιμοποιεις DiseqC 1.2 η' usals ? Eπισης πες μου πιο software εχεις.Μπορω να τον ξαναδανιστω και να δοκιμασω.Ο φιλος ενδιαφερεται να του λειτουργησει στην εγκατασταση μοτερ που εχει.

Χρησιμοποιώ usals για EutelsatW2,3 ,Hotbird,Astra,Nilesat101,102 και DiseqC 1.2 για Hellas Sat 2 με software version 2.71. Ασχολήθηκα κάποιες μέρες και από τότε δεν παρουσιάστηκε πρόβλημα λήψεις δορυφόρων.

Θα δοκιμασω usals.Aν και με αυτα θες παλι μικροσυντονισμο.
Με DiseqC 1.2 oταν κινεις μοτερ η μπαρα καθυστερει να αντιδρασει με αποτελεσμα να προσπερνας τον δορυφορο.
Μπορεις να ανεβασεις και μια ανανεωμενη λιστα ?

Άρα επιβεβαιώνεται ότι ο 2051 έχει θέμα !!!!

Οι αλλαγές που έχουν κάνει σε σχέση με τον 2050 δεν του βγήκαν σε καλό !!!!

Τελικά δεν έπρεπε να τον πουλήσω τον 2050....:furious3:

καταρχας οταν αλαζεις καναλι απο δορυφορο σε δορυφορο, και να δουλευει το καναλι γραφει χαμηλο σημα. ασε που αν εχεις βδομαδες να το δουλεψεις χανετε

Όταν κάνετε κάποια αναφορά για τους δέκτες, να γράφετε παρακαλώ σε ποιον δέκτη αναφέρεστε.

Όλα τα παραπάνω προβληματάκια δεν ισχύουν στον 2050 επιβεβαιωμένα. Αν κάποιος έχει τον 2050 και έχει κάποιο από τα παραπάνω προβλήματα, θα πρέπει να το ψάξει λίγο !!!!

Αντώνη.....-bye-.... να βάλω την 2.73 ???....:hmmmm2:

EDIT: Σβήσε τώρα είδα ότι δεν τον έχεις πια...

Last edited:
Έχω κάνει εγκατάσταση την εκδοσή 2.73 για το δέκτη Premium 7400.

Θέλω να κάνω επανεγκατάσταση για να φορτώσει όλες τις λειτουργίες της έκδοσης 2.73.

Υπάρχει τρόπος να αποθηκεύσω τις λίστες αγαπημένων?

Αν τις αποθηκεύσεις θα επαναφέρεις τις παλαιές ρυθμίσεις όταν τα ξαναπεράσεις.

Κάντα από την αρχή είναι αρκετά εύκολο.

Re: Απάντηση: TecView 2050FAE

Αντώνη.....-bye-.... να βάλω την 2.73 ???....:hmmmm2:

EDIT: Σβήσε τώρα είδα ότι δεν τον έχεις πια...

Yes dear.......-bye-

Αν τις αποθηκεύσεις θα επαναφέρεις τις παλαιές ρυθμίσεις όταν τα ξαναπεράσεις.

Κάντα από την αρχή είναι αρκετά εύκολο.

Δεν υπαρχει channel editor με δυνατοτητα save-transfer κτλ. ?

Υπάρχει αλλά επαναφέρει τις προηγούμενες ρυθμίσεις στα κανάλια που έχεις αποθηκεύσει Γιάννη...

Το εύκολο του δέκτη είναι το ότι διαθέτει ίσως τις καλύτερες ρυθμίσεις από όσους δέκτες έχω δει για αποθήκευση, αλλαγές, αγαπημένα κλπ.......

απλά πατάς το οκ για να βγει η λίστα καναλιών και μέσα από αυτό κάνεις ότι θέλεις με τα αγαπημένα !!!!

Status
Not open for further replies.