TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
τα πάντα όλα εκτός από το καινούργιο firmware που πέρασε....

πριν το κάνεις σώσε τα αγαπημένα με το γνωστό πρόγραμμα.... μη με ρωτήσεις πιο πρόγραμμα, πήγαινε μερικές σελίδες πίσω για να δεις πως γίνεται !!!

Ε ναι, είμαι λίγο γαϊδούρι !!!!!!!!!!!!1:BDGBGDB55:

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΤΙΣ 2.74 ΕΚΑΝΑ ΝΕΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΑΣΑ ΟΛΑ ΤΙ ΚΑΝΩ??

εγω εχς εναν PREMIUMQ 2051 και σημερα που πηγε να μου κανει το update , μου κολλησε και τωρα δεν λειτουργει ...μαλλον θα κοπηκε το update στην μεση . σκεφτομαι να ξαναπερασω manual to 2.73 firmware . εχετε να μου προτεινετε καποια αλλη λυση ;

και μια ερωτηση :
ξερω οτι χρειαζομαι καλωδιο rs232 null modem για να περασω παλι το firmware , αλλα δνε εχω laptop με σειριακο βυσμα για αυτο το καλωδιο . μηπςσ υπαρχει παρομοιο καλωδιο που απο την μια μερια να ειναι usb ;

παίρνεις από κάποιο κατάστημα ένα αντάπτορα usb σε rs232, συνδέεις το άλλο καλώδιο πάνω του και είσαι έτοιμος !!!!!

το βρηκα τον ανταπτορα αλλα τελικα ο αποδικοποιητης μου καταστραφηκε μαλλον . δεν μπορω να του περασω τιποτα . δεν μου βγαζει τιποτα στην οθονη και απλα αναβει αλλα δεν σβηνει αν δεν τον βγαλεις απο το ρευμα . μιλησα με το μαγαζι που τον αγορασα και μου ειπαν οτι δεν επρεπε να το κανω το update ...με βοηθησαν στο πως να περασω παλι το 2.73 αλλα δεν γινετε . οποτε τον παω για service . δεν βρηκα και κανα reset να του κανω μηπως και ...

Καλησπερα και απο εμενα! Παρακολουθω καιρο το site και το βρισκω πολυ ενδιαφερον, παρολα αυτα τωρα εγινα μελος.
Εχω εναν FAE2051 και χθες "κατεβασε" την ver.2.74 μεσω lan χωρις κανενα προβλημα.
Ελπιζω να τα λεμε τακτικα!!!

Παιδιά καλησπέρα είμαι νέος στο φόρουμ και θα χαιρόμουν πολύ αν μπρούσατε να με βοηθήσετε.
Έχω ένα Dreambox S500 και τελικά αποδείχθηκε ότι ήταν αποτυχημένη αγορά.
Τώρα ενδιαφέρομαι για τον Tecview, γιατί έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για αυτόν.
Πιστεύω θα καταλάβατε για τι ακριβώς με οδήγησε σε αυτό, κι επειδή δεν είμαι και πολύ σίγουρος για αυτά που ακούω, θέλω τη γνώμη κάποιου χρήστη ή ειδικού περί νόμιμων κυρίως αλλά και παράνομων δυνατοτήτων του δέκτη.
Επίσης θα ήθελα να μάθω ποιός είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και ποιά είναι η τιμή του αυτή στιγμή.

Με ενδιαφέρουν τα μοντέλα 2050/2051 (αν και για το 2051 ακούω γκρίνιες που μου θυμίζουν τον δέκτη μου, οπότε μάλλον με ενδιαφέρει ο 2050ΦΑΕ).

Παρακαλώ στείλ' τε μου ΠΜ, ή γράψτε στο φόρουμ οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μου δώσετε...

Αγαπητέ, καλώς ήρθες στο Avclub!
Ολες οι νόμιμες λειτουργίες του δέκτη έχουν αναλυθεί στα προηγούμενα μηνύματα του νήματος. Ολες οι μη νόμιμες, δεν έχουν θέση εδώ.

Παιδιά καλησπέρα είμαι νέος στο φόρουμ και θα χαιρόμουν πολύ αν μπρούσατε να με βοηθήσετε.
Πιστεύω θα καταλάβατε για τι ακριβώς με οδήγησε σε αυτό, κι επειδή δεν είμαι και πολύ σίγουρος για αυτά που ακούω, θέλω τη γνώμη κάποιου χρήστη ή ειδικού περί νόμιμων κυρίως αλλά και παράνομων δυνατοτήτων του δέκτη.
Επίσης θα ήθελα να μάθω ποιός είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα και ποιά είναι η τιμή του αυτή στιγμή.

Με ενδιαφέρουν τα μοντέλα 2050/2051 (αν και για το 2051 ακούω γκρίνιες που μου θυμίζουν τον δέκτη μου, οπότε μάλλον με ενδιαφέρει ο 2050ΦΑΕ).

Παρακαλώ στείλ' τε μου ΠΜ, ή γράψτε στο φόρουμ οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να μου δώσετε...

Καλώς ήλθες, 2050, 2051 δεν υπάρχουν, έχουν καταργηθεί πλέον και αν θα βρεις μάλλον θα είναι μεταχειρισμένοι.

Ο καινούργιος είναι ο 3051 και ο επίσημος αντιπρόσωπος είναι εδώ

Σε αυτό το φόρουμ μας απασχολεί μόνο η νόμιμη λειτουργία του κάθε δέκτη.....

Αν θες καποιο δεκτη που η 'συμπεριφορα του τεχνικα' να ειναι καλη, προτιμησε εδω.Οι αλλες δυνατοτητες νομιζω ειναι ιδιες απ οτι διαβαζω.
Αυτος ο δεκτης εχει καλυτερη 'τεχνικη συμπεριφορα' ομως.

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=43936

Kalimera
Eho mia erotisi gia ton 2051 mipos kapios gnorizi na mou pi pou mporo na katewaso tin 2,74 ekdosi,eki pou katewasa tin proigoumeni i selida afti den anigi ti simweni?.Efharisto.

Καλησπέρα παιδιά, έχω τον 2051 και βλέπω στο επίσημο site ότι πρέπει να κάνω manual update στο 2.73. Είμαι τελείως αρχάριος και χρειάζομαι βοήθεια για το τι πρέπει να πάρω backup ή τι ακριβώς βήματα πρέπει να ακολουθήσω για την διαδικασία. Ρώτησα στο επίσημο site αλλά μου είπαν να κοιτάξω στα FAQ, πράγμα που είχα ήδη κάνει. Βοηθήστε ρε παιδιά γιατί δεν έχω ιδέα τι πρέπει να πάρω backup. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Last edited:
πήγαινε λίγες σελίδες πίσω και θα δεις ακριβώς πως γίνεται, ψάξε λίγο το θέμα, δεν γίνεται κάθε 15 post να ξαναγράφουμε τη διαδικασία !!!!

Στα υπόψη ότι το θέμα εδώ αφορά τον 2050 ο οποίος δεν φοράει το ίδιο firmware με τον 2050..

Μόλις διάβασα στο φόρουμ του δέκτη ότι υπάρχει ένα πρόβλημα στην 2.74 το οποίο προσπαθούν να διορθώσουν !!!!

Συστήνουν αυστηρά σε όσους έχουν περάσει ακόμα και αυτόματα την 2.74 να κάνουν downgrade στην 2.73 μέσω σειριακού καλωδίου ....

Στο δικο μου δεκτη [2050FΑΕ], ειχα περασει την 2.74 με καλωδιο και σημερα ειδα οτι εγινε αυτοματα 2.73

Status
Not open for further replies.