TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Αυτούς[nanoxx –protek9600-maxx1000] για την ώρα ξέχνα τους .Υποσιτίζονται …..Το Ελληνικό φαγητό τελείωσε πριν από είκοσι μέρες
ε που θα παει θα τα ξαναταισουν ετσι ειναι αυτα :flipout:

Last edited:
ε ναι για 2051 ρωτησε και εσυ του απαντησες για 2150:flipout:

αλλα γιατι κολας στα νουμερα ???

μάλλον δεν βλέπεις καλά....... και εγώ δεν βλέπω αστείο πουθενά !!!!!!!!!!!

Καλησπερα και απο εμενα, ειμαι καινουργιο ¨Τουβλο¨ στην παρεα σας.Ημουν συνδρομητης στην Ontv και τωρα μας εκοψαν τα ιδιωτικα καναλια.Επειδη δεν εχω κεραια επιγεια μου ηταν απαραιτητα.
Θελω εναν ¨ΚΑΛΟ¨δεκτη να πιανω ¨διαφορα¨καναλια.Μπορω με τον υπαρχων δεκτη της ON να κανω δουλεια και adsl η πρεπει να παρω τον Tecview 2051 fae που διαβασα πολυ καλα λογια?Θελω και πιατο για να κανω δουλεια, η μπορω μονο με adsl?
Ευχαριστω εκ των προτερων Αρης

διαβασε καλα τι ρωταει

Εγώ μια χαρά το διάβασα και μια χαρά απάντησα, δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι ........

Και καλύτερα εσύ να διαβάσεις καλά όλα τα post...

Καλές διακοπές...

καλες διακοπες να εχεis και εσυ αλλα δεν ασχολουμαι απλα εχω λιγο χρονο
και γραφω οποτε μπορω :operator:

Ευχαριστω τους φιλους για την ενημερωση.Αν καταλαβα καλα, πεταω τον δεκτη της Οn, και χρησιμοποιω αλλον, οποιον αποφασισω να αγορασω συμφωνα και με τα χρηματα που θα διαθεσω.Απο πιατο τι διαστασεις να βαλω?Δεν εχω και μεγαλο μπαλκονι.Τι προτεινεται?Να τα παρω ολα απο εναν εμπορα που θα μου τα τοποθετηση κιολας?Κανουν και τοποθετησεις, αν οχι μπορω μονος μου.(που σημαδευω το πιατο, στις γειτονισας το υπνοδωματιο,για να βλεπω καλα?:guitarist:)

αν σε ενδιαφερουν astra hotbird μονο βαλε ενα μετρο πιατο επιλογης σου και στο μελλον αμα θελεις βαζεις κια αλλο ενα Lnb για eutelsat 16E
τωρα αν αποφασισεις να το φτιαξεις μονος σου κατι θα κανουμε για βοηθεια

καλησπερα σε ολους.εχω στο δεκτη μου firmwear 2.71 χωρις να εχω προβληματα ληψης.Πρεπει να βαλω ωποσδηποτε την 2.73 ?Αν ναι πως θα το κανω αφου ο δεκτης δεν ζητησε ανανεωση μονος του απο περσι.Ευχαριστω εκ των προτερων.

kalimera paidia eimai new sto forum ala exw ton tecview 2050fae enamisi xrono twra kai den exw kanena provlima ektos apo kapoies fores poy tyxene gia kana dyo wres na min paizei kai meta xekolage
To provlima moy twra einai oti den mpainei sto diktio apo xtes me tipota
einai kati sovaro?
na kalesw giatro?:bang:
please help

πρέπει να έχεις την 2.74 περασμένη, αν την έχεις περάσει τότε δοκίμασε να κάνεις επανεκίνηση τον ρούτερ και να περιμένεις κανα 5λεπτο

twra poy sas vrika omos de sas afinw se isixia loipon exw provlima me toys doriforoys,den exei katholoy sima o turksat 1c enw paliotera eixai xafnika den exei katholou sima
ti na kanw re paidia?

τσέκαρε το πιάτο ή το lnb μπορεί να έχει κουνηθεί από τον αέρα...

Ενας φιλοσ μου ενδιαφερεται να παρει το PREMIUMQ DIGITAL SATELLITE RECΕΙVER 2650F απο το eshop.
Ειναι plug and play η χρειαζεται να του περασω την τελευταια αναβαθμιση
που κυκλοφορει απο το pc.
(Ειμαι κατοχος του 2050 και το ειχα παρει ετοιμο πριν 2 χρονια)

ας πάρει καλύτερα τον proview.....από την πηγή του...

όλοι οι δέκτες αυτού του είδους κάποια στιγμή χρειάζονται αναβάθμιση, ο συγκεκριμένος την παίρνει αυτόματα...

Καλησπέρα και από μένα.
Ως νέος στον χώρο των δορυφορικών αλλά και του Forum θα ήθελα αρχικά να συγχαρώ όλους όσους γράφουν και μοιράζονται της εμπειρίες τους αφού διαβάζοντας περίπου στις 100 σελίδες ,μπορώ να πω ότι έμαθα αρκετά, για αρχή τουλάχιστον...
Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να ρωτήσω αν έχει προμηθευτεί κάνεις τον νέο proview 3051 και αν έχει μείνει ευχαριστημένος και από που μπορεί κάποιος να τον προμηθευτή. Έχω μιλήσει με την "πηγή" όπως και με κάποιους άλλους μεταπωλητές αλλά δεν τον έχουν σε διαθεσιμότητα
Τέλος προτείνεται προμήθεια μόνο από τον κεντρικό αντιπρόσωπο (για τον proview 3051 πάντα )ή μπορώ να προμηθευτώ την ίδια ποιότητα προϊόντος και από τους μεταπωλητές (με όλα τα καλούδια του).
Ευχαριστώ και ελπίζω να μην σας κούρασα.!
.

Αν θέλεις άμεση αντιμετώπιση τον προβλημάτων που ίσως παρουσιαστούν με το συγκεκριμένο δέκτη τότε η πηγή είναι το μέρος που θα δεις φως...

Καλύτερα να περιμένεις το νέο Proview Plus...... ή να πας σε MVison stx-5....

Καλώς ήλθες στην κοινότητά μας ....

Status
Not open for further replies.