TecView 2050FAE

Status
Not open for further replies.
Ξέρει κανείς εάν παραγγείλω για παράδειγμα τον δέκτη ProView Plus 501SEA απο την "πηγή" θα τον λάβω έτοιμο να μου προσφέρει τα πάντα? έχει παραγγείλει κάποιος απο εκει? ή θα πρέπει να επικοινωνήσω μαζί τους τηλεφωνικός να τους πω τι ακριβώς θέλω?

Όλοι οι δέκτες από όλους τους σοβαρούς αντιπροσώπους ή σοβαρά μαγαζιά πωλούνται με το original firmware, το τι θα κάνεις από εκεί και πέρα είναι καθαρά δικό σου θέμα.....

σε ενα φιλο μου αρχισε και του κολανε καναλια γνωριζουμε τιποτα
απο οτι μου ειπε εκανε αναβαθμιση απο το δορυφορο?
2051 Fae?

Απάντηση: Re: TecView 2050FAE

Να κάνεις αναβάθμιση στη 2.73 ή 2.74....

Ενώ την 2.73 την είχα περάσει χειροκίνητα μέσω της RS232, η 2.74 κατέβηκε και εγκαταστάθηκε εχθές το βράδυ, αυτόματα από την ethernet.

σε ενα φιλο μου αρχισε και του κολανε καναλια γνωριζουμε τιποτα
απο οτι μου ειπε εκανε αναβαθμιση απο το δορυφορο?
2051 Fae?

Από δορυφόρο ???????

Η αναβάθμιση γίνεται μόνο από την rs232 ή τη θύρα ethernet ( η οποία γίνεται αυτόματα από το δίκτυο)

Από δορυφόρο γράψε λάθος ήθελα να πω του ηρθέ μυνημα για update και on line αναβάθμιση την έκανε και αντιμετωπίζει αυτό που προανέφερα παραπάνω
Άμα θες να τον ρωτήσω τι αναβάθμιση έχει τώρα μέσα
Το μυνημα που του έγραψε γιατί μίλησα τηλεφωνικά του έλεγε κάτι do you want to………
Ktlp μάλλον αυτός προχώρησε και τώρα μου λέει έχει κάποια προβλήματα σε διαφορά κανάλια
Ξέρεις τι έχει συμβεί

Α στο menu μου ειπε οτι εχει και μια σελιδα zotos μεσα κτλπ αυτό βεβαια δεν ξερω αν βοηθαει

Έκανε αυτόματο update σε κάποια έκδοση μέσω net.
Πες του να κάνει επανεγκατάσταση μέσω του μενού, o Tecview ήθελε μετά την κάθε αναβάθμιση "επανεγκατάσταση" για να περαστούν όλα σωστά....

Το μήνυμα που το έβγαλε πρέπει να είναι : New firmware found, do you want to update ???

Αν το θυμάμαι καλά....

ok το βραδυ θα του το πω να το κανει και θα επανελθω για αποτελεσματα
ευχαριστω :operator:

σε τηλεφωνικη συνδεση που ειχα με το φιλο μου ειπε οτι δεν βρισκει την λεξη (επανεγκατασταση) στο Menu

βρισκει ομως την λεξη εγκατασταση και οταν παταει εκει του ζηταει εναν κωδικο σωστα πηγαινει ?
αν ναι ποιος ειναι ο κωδικος?

αναβαθμιση εχει παρει την 2.74

Λογικά είναι 4 μηδενικά, αν όχι τότε από το 1 έως το 4.....

δεν καταλαβαινει απο αυτα και μου φενετε εμπλεξα:flipout:

λοιπον εγινε η επανεγκατασταση και χαθικαν ολες οι συχνοτιτες του ειπα να σκαναρει παλι καποιες το εκανε οπως μου λεει
κατεβασε καποια καναλια γενικα και τωρα πλεον τα πραματα χειροτερεψαν ακομα και απο πριν
μηπως πρεπει να κανει κατι επιπλεον μετα ?

Πάει ως εξής : από τη στιγμή που έγινε update αυτόματα ή μη, κάνουμε επανεγκατάσταση, ή εγκατάσταση και τα περνάμε όλα από την αρχή......

Αναγκαστικά κάνουμε εγκατάσταση πάλι για να πάρει όλες τις νέες ρυθμίσεις ο δέκτης...

Οπότε πες του, πάρτο αλλιώς και κάνε τα όλα από την αρχή..... Σκανάρισμα όλων των δορυφόρων που μπορεί αν έχει κλπ....

κατσε δηλαδη να ξανακανει επανεγκατασταση η να ξεκινησει να φτιαχνει συχνοτητες κτλπ

κατσε δηλαδη να ξανακανει επανεγκατασταση η να ξεκινησει να φτιαχνει συχνοτητες κτλπ

Μα όταν έγραψα πιο πάνω να κάνει επανεγκατάσταση εννοούσα : πάμε από την αρχή.......

Τες πα, πες του τώρα να κάνει αυτόματο σκανάρισμα στους δορυφόρους που έχει....

Απλά θα πρέπει να ξαναφτιάξει τα αγαπημένα...... και αυτό είναι το μόνο μείον αυτού του δέκτη

λοιπον καλα πανε τα πραγματα μεχρι στιγμης ομως μια συχνοτητα δεν ακουει καλα
αν διορθωθει στην πορεια θα ενημεροσω

αγαπητε φιλε afam το προβλημα μεγαλοσε
αυριο ο φιλος θα ερθει απο το σπιτι μου ισος και να μην καταλαβαινει και οπως τα λεμε τηλεφωνικα
ηθελα να σε ρωτησω να το γυρισω πισω αναβαθμιση μεσο rs232 στην 2,73

γιατι του δημιουργει αυτα τα θεματα ?

ξεκινησε χειροκινητα να φτιαχνει συχνοτητες και σιγουρα δεν τις εχει ολοκληρωσει μηπως να τον συμβουλεψω κατι αλλο

Γυρνα στην 2.73 και στείλε μου pm να μιλήσουμε τηλεφωνικά μετά τις 10 το πρωί....

Σκανάρισμα αυτόματο κάνε....

Status
Not open for further replies.