διακρίνω μια εμμονή με τα smile ?
θα μπορούσε να είναι και αστείο ( ακούγετε συχνά πυκνά στον RED FM ) αλλά για πες μου
απέχει πολύ από την πραγματικότητα ?
Άσχετο αλλά για να κάνει καποιος πλάκα, πρεπει να βαλει φατσούλες?
αλλιως ειναι ειρωνεία????
Ο καλά θα με εχετε παρεξηγήσει εδω μέσα....ή πάλι ειναι πολύ πρωι για μένα
(κατσε να βαλω καμια φατσούλα)![]()
Εντάξει...
Αλλά το θέμα που άνοιξα δεν έχει να κάνει με όποια την πίστη του ή αθεϊα του κάθε ένα απο εμάς...Για την φορολόγηση και το γενικώτερο ρόλο του παπαδαριού το άνοιξα...
Ας φορολογησει τις τραπεζες οπως φορολογει τις επιχειρησεις και θα ειναι αρκετο .........ξεχρεωσαμε
Τότε η γνώμη μου είναι ότι ΟΧΙ ,δεν πρέπει η εκκλησία να φορολογηθεί.Θα είναι αστείο.Είναι σαν να φορολογούμε κάποιον για λεφτά που μας έκλεψε αντί να του τα πάρουμε όλα πίσω.
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να περάσει όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία της στον λαό.
Τότε η γνώμη μου είναι ότι ΟΧΙ ,δεν πρέπει η εκκλησία να φορολογηθεί.Θα είναι αστείο.Είναι σαν να φορολογούμε κάποιον για λεφτά που μας έκλεψε αντί να του τα πάρουμε όλα πίσω.
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να περάσει όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία της στον λαό.
Διαβαζω, διαβαζω τους "ψαγμενους" και "φιλοσοφημενους" αλλα με το παραπανω δεν αντεξα οποτε το γραφω:
Ειλικρινα το λες αυτο ή ειναι πολυ προχω χιουμορ?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.