Τελικά η εκκλησία θα φορολογηθεί Γιωργάκη;

Απάντηση: Re: Τελικά η εκκλησία θα φορολογηθεί Γιωργάκη;

διακρίνω μια εμμονή με τα smile ?

Ναι.....όταν είναι γραμμένα έτσι τα ποστ σου, θα έλεγα ότι φέρνουν προς το ειρωνικό και χλευαστικό, εκτός και αν όντως αστειευόσουν και ξέχασες τα smilies......

το οτι το βλέπεις εσυ έτσι δεν ειναι απαραίτητο να το βλέπω και εγώ έτσι...
Θα το πάμε μακρυά το off topic η να το αφήσουμε κάπου εδώ ?

θα μπορούσε να είναι και αστείο ( ακούγετε συχνά πυκνά στον RED FM ) αλλά για πες μου
απέχει πολύ από την πραγματικότητα ?

Εδώ το είπε κοτζάμ RED FM, βρε Κώστα, και 'συ κάθεσαι και ρωτάς εμένα??? Για να το λέει ο RED FM, έτσι θα είναι.....αυτό μας έλειπε τώρα να αμφισβητήσουμε και τις αυθεντίες......

Καλό βράδυ.

Για το αν υπάρχει θεός ή όχι η παρακάτω παραβολή..:grandpa:

Υπάρχει ένας παπούς στη νότια Αφρική που είναι 10 μέτρα ψηλός και πετάει φωτιές απο το στόμα του.Τον έχουν δει κάποιοι και έχουνε γράψει γι' αυτόν.
Τι απο τα παραπάνω δεν μπορείτε να πιστέψετε??
Απιστοι...:BDGBGDB55:

Εντάξει...

Αλλά το θέμα που άνοιξα δεν έχει να κάνει με όποια την πίστη του ή αθεϊα του κάθε ένα απο εμάς...Για την φορολόγηση και το γενικώτερο ρόλο του παπαδαριού το άνοιξα...

Άσχετο αλλά για να κάνει καποιος πλάκα, πρεπει να βαλει φατσούλες?
αλλιως ειναι ειρωνεία????
Ο καλά θα με εχετε παρεξηγήσει εδω μέσα....ή πάλι ειναι πολύ πρωι για μένα
(κατσε να βαλω καμια φατσούλα) :flipout::flipout:

Διονύση η εκκλησία είναι επιχείρηση, έχει τα περισσότερα ακίνητα από καθε αλλη (αν και ο ανταγωνισμός απο τις τραπεζες ειναι μεγαλος) εχει μετοχές σε αρκετές επιχειρήσεις, είναι ο βασικός μέτοχος της εθνικής τράπεζας, εχει....τεράστια έσοδα, αν εχει και αντίστοιχα έξοδα αντιβαίνει με τα πιστευω της από την στιγμή που οι φιλανθρωπίες που προσφέρει είναι ελάχιστες.

Υπάρχει κανείς που να μην θεωρεί σωστό να φορολογηθούν τα έσοδα της???

Υ.Γ. δεν ξερω αν υπάρχει θεός, αλλά αν υπάρχει μας εχει γραμμένους

Άσχετο αλλά για να κάνει καποιος πλάκα, πρεπει να βαλει φατσούλες?
αλλιως ειναι ειρωνεία????
Ο καλά θα με εχετε παρεξηγήσει εδω μέσα....ή πάλι ειναι πολύ πρωι για μένα
(κατσε να βαλω καμια φατσούλα) :flipout::flipout:

[ Απάντηση σε off topic:

Όχι, δεν είναι απαραίτητο να βάλει φατσούλες κάποιος που κάνει πλάκα, όπως δεν είναι απαραίτητο να μην ειρωνεύεται κάποιος που βάζει.

Δεν σε έχουμε παρεξηγήσει, μην ανησυχείς....

Τέλος off topic εξήγησης.]

Re: Απάντηση: Τελικά η εκκλησία θα φορολογηθεί Γιωργάκη;

Εντάξει...

Αλλά το θέμα που άνοιξα δεν έχει να κάνει με όποια την πίστη του ή αθεϊα του κάθε ένα απο εμάς...Για την φορολόγηση και το γενικώτερο ρόλο του παπαδαριού το άνοιξα...

Τότε η γνώμη μου είναι ότι ΟΧΙ ,δεν πρέπει η εκκλησία να φορολογηθεί.Θα είναι αστείο.Είναι σαν να φορολογούμε κάποιον για λεφτά που μας έκλεψε αντί να του τα πάρουμε όλα πίσω.
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να περάσει όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία της στον λαό.

ας φορολογούμε τότε μόνο τους συνταξιούχους και τους μισθωτούς και να ανεβάζουμε
το ΦΠΑ των βασικών αγαθών στο 13 και γιατί όχι στο 15% .......

Τότε η γνώμη μου είναι ότι ΟΧΙ ,δεν πρέπει η εκκλησία να φορολογηθεί.Θα είναι αστείο.Είναι σαν να φορολογούμε κάποιον για λεφτά που μας έκλεψε αντί να του τα πάρουμε όλα πίσω.
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να περάσει όλη η κινητή και ακίνητη περιουσία της στον λαό.

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΗΤΑΝ Ο ΤΡΙΤΣΗΣ ΑΛΛΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.

Διαβαζω, διαβαζω τους "ψαγμενους" και "φιλοσοφημενους" αλλα με το παραπανω δεν αντεξα οποτε το γραφω:
Ειλικρινα το λες αυτο ή ειναι πολυ προχω χιουμορ?

Διαβαζω, διαβαζω τους "ψαγμενους" και "φιλοσοφημενους" αλλα με το παραπανω δεν αντεξα οποτε το γραφω:
Ειλικρινα το λες αυτο ή ειναι πολυ προχω χιουμορ?

Ποιοι είναι οι "ψαγμένοι" και οι "φιλοσοφημένοι";

Προφανως αποψεις του τυπου "δεν υπαρχει Θεος" προυποθετουν πολυ (και βαθυ) ψαξιμο.Επειδη λοιπον, διακρινω καποιες τετοιες αποψεις εδω μεσα (καθ' ολα σεβαστες, ο καθενας πιστευει οτι θελει) γι αυτο το λεω..

ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΔΙΑΚΡΙΤΕΣ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ.